-kızlar kafayı yicem hiçbi belirtim kalmadı ne mide yanması ne bulantı ne batma bu nasıl olur şu sonuç bi çıksa delirmeden ama hi
ç ümidim yok
canım sen tekrar kan testi mi yaptırdın çok stres yaptığın içinde belirtilerin kaybolmuş olabilir sonuç ne zaman çıkıcak nolur bu kadar yıpratma kendini inşallah iyi sonuçlar alırsın canım
evet tekrar ken testi istedi değerlerin artıp artmadına bakacakmış yarın sabah alıcam gerçekten stresten belirtiler kaybolurmu yaa çok kötüyüüüüüüüm
evet oluyormuş canım bak Allah göstermesin normalde olmayacağı varsada böyle stresten bişey olur bebeğine yapma nolur bak ben geçen ay aşırı stres yaptım diye adetin 2-3 gün önce oldu biliyomusun normalde hep gecikir hatta ilaçsız adet olamam
inşallah öyledir canım desteğin için saol düşünmemeye çalışıcam
merhaba Elif, nasılsın ? dün için kusura bakma bir şey yazamadan çıktım ..
benimde çikolata kistim yumurtalarımı yavaşlatıyormuş..
merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın hadi ya kötü olmuş bu peki nasıl bi tedavi uygulamak gerekiyormuş canım işte en ufak bile sorun olsa mani oluyor yumurta gelişimine demek ki
maalesef normal yollarla hamile kalmam imkansızolduğundan sadece tüp bebek tedavisiyle hamile kalanabiliyor. o da yumurta sayısıyla ve tabiiki yumurtaların kalitesine bağlı .. neyse ilkinde yumurtalarım ilaça tepki verip gelişti ve döllenip 1. kalite embriyolarım oluşmuştu. umarım ikinci denememde olumlu sonuçlanır ..
anladım canım ya olsunda nasıl olduğu çok önemli değil bence inşallah 2. de alırsın bebeğini yada bebeklerini kucağına canım sen ilkini devlette mi yoksa özelde mi yaptırdın canım maliyet olarak ne kadar tutuyor ?
inşallah canım hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize... özelde yaptırdım canım ..devleti hiç düşünmedim açıkcası zaman kaybım daha fazla olmasın diyerekten özele gittik. tedavi de ilaçlar baya bi maliyetli açıkcası.merkezle bi şekilde konuşunca ortasını buluyorsun ama ilaçların fiyatlarında fazla bi değişiklik olmuyor..
anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için sen 2. denemeyi ne zaman yapıcaksın canım haber ver mutlaka bize canım inşallah 2. seferde kavuşursun bebeğine
açıkcası zamanına karar veremiyorum ama nisan ayı başlarında başlamış olurum büyük ihtimalle.. amin canım cümlemiz inşallah..
sen peki doktor kontrolünde misin ?
Evet canım yumurta takibi yapılıyor ilaçlarla birlikte
umarım tez zamanda tedavilerimiz olumlu sonuçlanır... bana da daha önceden 2 kez yumurta takibi yapıldı . daha sonra da rahim filmim çekilmişti. neyseki tüplerim normal çıktı .. sen de tüp düşünüyor musun ilerde?
Kızlar sizi birşey soracam bana akıl verin bunaldım iyice annem benim pkoolduğumu biliyor şuan tedavi olduğumda bana devamlı soruyor ne dedi doktor ne oldu ne işe yararmış tarzlarında sorular bende çok ince deteylara girmeden ilaç kullandım beklemekteyim diyorum ama hala kurcalıyor küçük teyzem şuan yanımdaya ona tel.açmış daha yeni doktor ne diyormuş kesin ne diyormuş ne yapılacakmış neden olmuyormuş birşey mi saklıyor benden diye ya anlatmaya kalkıyorum yumurtalıklarım kist var büyümedikleri için orada kalaıyor tek sorun bu diyorum o bana niye o kisti almıyorlar iyi huylumuymuş diyor sinirleniyorum bende ben bu anneme ne diyeyim
-kızlar kafayı yicem hiçbi belirtim kalmadı ne mide yanması ne bulantı ne batma bu nasıl olur şu sonuç bi çıksa delirmeden ama hi
ç ümidim yok
canım yarama tuz bastın yaa benim annem biliyor herşeyi haberi var. kendininde 10 yıl çocugu olmamış anlıyor beni ama o kadar bunalttıki beni hergün gelip evi baştan aşağı temizliyor uyutmuyor beni bende anne yeter yapma diyince ben sana bakıyorumda sen bana napıyosun diyor bende şaşırdım inan ne diicem napcam. aşılama oldum diye karnım ağrıyo her sabah okula gitmeden anneme rapor veriyorum karnmı ağrıdı başım döndü. başlıyo ondan sonra vay niye karnın ağrıyor anne aşılamadan olurmuş diyorum daha niye ağrıyor her gün yaa.. dün az yatıyım dedim uyutmadı kalktım baktım napıyo diye mutfağı yıkıyor :) aslında yakınızdır annemle iyi anlaşırız ama bunaltıyor işte beni yaa.. evlerimizde çok yakın biyerim ağrıyo diyince kalkıp geliyo güya bana bakmaya ama tertemiz evimi döküp tekrar temizliyo. tamam eline sağlık yapsın ama benim uyumam lazım progestandan başımı kaldıramıyorum takırtıdan uyuyamıyorumki.. nappcaz biiiiizzzzz???
ayyy canım ya bu annelerin hepsi aynı demek ki benim annemde ne kadar çocuk istediğimi biliyo tedavi olduğumuda biliyo geçen gün oturuyoduk durdu durdu ben ölmeden sende yapta bi çocuk göriyim dedim ay beynimden vurulmuşa döndüm dedim anne oluyoda ben yapmıyorum dimi dedim alemler ya hepsi aynı demek ki
kızlar şikayet etmeyin belki sizde haklısınız bunalıyosunuz ama yanlızlık çok zor her aramamda ima ediyorum anneme aşılama olcamda yanlızım yatmam gerekiyo falan diye hiç oralı bile olmuyo şimdi hamileyim kadın lütfen bi hafta sonra geleyim bari dedi gelsede hoş bişe yapmazda varsa yoksa tv, bide sigara. açar tv yi ohh valla annelerinizin kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?