canım haklısın aslında ama gerçekten bunaltıyolar bazen. yanımda olduğunu hissettirmiyoki bana bana bakmaya değil temizlik ihtiyacını tatmin etmeye geliyor.. benim evime daha doğru düzgün oturmaya gelmedi gel anne kahvaltı yapalım diye çağırıyorum. geliyor akşama kadar evi temizliyor bende öyle pasaklı değilim yani sürekli düzgüdür temizdir evim. annem temizlik hastası. bende temizlik yapacaksan gelme diyorum bu seferde beni evine koymuyosun diyor. evimde bişeyi bulamıyorum çünkü herşeyi kendi istediği yere koyuyor. gecenin bi vakti aramak zorunda kalıyorum bişey bulamayınca.. herkes bişeyden muzdarip işte.. ne desem küser şaka kaldırmaz bende napacağımı şaşırıyorum. aşılama olduğum gün beraber eve geldik hastaneden nasıl karnım ağrıyor gözümden yaş geliyor o derece uyumam lazım... kapıyı açıp açıp bana kızıyor neymiş tezgahın üstünde bulaşık tabaklar varmışta onlar niye ordaymış.. öyle yani herkese anlayış lazım.
hayırlı geceler kızlar.. kimotso bu saatlerde pek kimse olmuyor kızlar genelde gündüzleri giriyorlar. ayy bu sonucu beklemek ne kadar zormuş bekle bekle bitmiyor daha 8 gün var sonuç almama napacaksam?
insan işte bi umut deyip deniyo canım bir an önce iyleşirsin inşallah gerçektende kötü olmuş
:) elifcim msjlarini okurken cok rahatliyorum canim moralim yukseliyor. Cok tesekkur ederim. Bugunlerde kocamin islerri yogun.arada sirada cildime kullandigim her derda deva bepanten krem vardi evde onu dun gece surdum bugun hic aci cekmedim yarina tamam olur galiba. Adetim uzun surdu deyip cumartesi cikarim karsisina insallah.
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim.
Ha bi de erkegin sperm yapisi ve kadinin yumurtlamsi heray degisiyomus bi bakarsin guzel suprizler olur
hayırlı cumalar.. bugün ne kadarda sessiz burası böyle.. berna naptı acaba kan değerleri nasıl? velavela sonuç alcaktı heralde bugün. Rabbim bu güzel cuma vakti hürmetine ikisindende hayırlı haberler duyursun inşallah..
evet canım kaldım tek başıma kimse yok sabahtan beri evet ya şu mübarek gün ikiside güzel haberler verirlerde sevindirirler bizi inşallah sen nasılsın canım belirti falan bişey var mı hiç sende ?
ara ara hafif karın ağrım oluyor 2 gündür iyice azaldı..göğüslerim çok sert ve acıyor öyle herkesin şikayet ettiği gibi bi durum yok bende. tutmadımı acaba? sen napıyosun senin varmı belirtin?
benim göğüslerde hiç bişey yok canım ama bugün belim ağrıyo bide kasıklarımda batma oluyo ara sıra bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum ama senin göğüslerindeki belirtiler çok güzel çünkü herkes en belirgin belirti göğüslerim şişti ve acıdı diyo ay inşallah sen güzel haber verirsinde içimizden birisi bari muradına ermiş olur bu dönemde
benim göğüslerde hiç bişey yok canım ama bugün belim ağrıyo bide kasıklarımda batma oluyo ara sıra bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum ama senin göğüslerindeki belirtiler çok güzel çünkü herkes en belirgin belirti göğüslerim şişti ve acıdı diyo ay inşallah sen güzel haber verirsinde içimizden birisi bari muradına ermiş olur bu dönemde
hep birlikte güzel haber veririz inşallah.. benim göğüs ağrılarım aşılamadan sonra hemen başlamadı son 3 gündür falan şiddetlendi yani buda beni ümitlendiriyor.. regl mi olcam acaba diyorum ama onada daha 10 gün var benim 3-4 gün kala ağrır. normaldede söktürücüsüz olmaz zaten
inşallah bebeğin yerleşmeye çalıştığından ağrıyodur kasıklarında belinde..
seni umutlandırıyo gibi olmıyım ama bencede bebişten bu göğüs ağrıların canım inşallahta şu mübarek cumanın hürmetine doğru çıkar sen haftaya mı test yapıcaksın canım
hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah
ciceesim sen bence hamilesin. çok olumlusun çünkü.. çok güzel bir şey böyle olabilmek, ve tedavi kadar bu moral de süreçte çok etkili..inşllah en kısa süreden senden de güzel haberler alırız. vücut ısını takip ediyor musun? o da biraz ipucu veriyor
inşallah yaa ümitlenmemeye çalışıyorum zaten. evet haftaya perşembe yada cuma yapacam testi.. ben değilde eşim çok ümitlendi doktorla konuşmuş doktor kesin gibi bişey tabi takdir-i ilahi demiş. sabah akşam bebiş napıyor diye soruyor, elini karnıma koyup seviyor falan üzülüyorum açıkçası.. bende ümitlenme nolur sonra çok üzülürsün diyorum doktor olmuştur dedi diyor.. napcaz bu koca bebekle bilmiyorum.
hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah
ciceesim sen bence hamilesin. çok olumlusun çünkü.. çok güzel bir şey böyle olabilmek, ve tedavi kadar bu moral de süreçte çok etkili..inşllah en kısa süreden senden de güzel haberler alırız. vücut ısını takip ediyor musun? o da biraz ipucu veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?