sanada hayırlı günler canım amin inşallah hepimizin duaları kabul olsun banada ciceesim hamile gibi geliyor
inşallah yaa ümitlenmemeye çalışıyorum zaten. evet haftaya perşembe yada cuma yapacam testi.. ben değilde eşim çok ümitlendi doktorla konuşmuş doktor kesin gibi bişey tabi takdir-i ilahi demiş. sabah akşam bebiş napıyor diye soruyor, elini karnıma koyup seviyor falan üzülüyorum açıkçası.. bende ümitlenme nolur sonra çok üzülürsün diyorum doktor olmuştur dedi diyor.. napcaz bu koca bebekle bilmiyorum.
benide erkek kardeşim rüyasında görmüş daha doğrusu şöyle onun eşi hamile adı ilknur , ilknurla oturuyoruz diyo bir sürü bebek kıyafeti falan eşyası almış bende niye o kadar aldın biz zaten almıştık hepsinden diyorum diyo , ilknur da bunları elif ablama aldım elif ablamda hamile bilmiyomusun dedi diyo . ben ilknur hamile kalmadan öncede gördüm rüyamda bu rüyamda çıkıcak görürsün dedi . bende ordan biraz umutlandım ama bakalım hayırlısı inşallah
ayy hadi inşallah hayırlara çıkar rüyası.. inşallah canlarım benim yaa buraya yazmakta çok rahatlatıyor beni sizle konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor bi süreliğine unutuyorum en azından..
ahh bu erkekler:))
benim eşim de her ay o kadar inanıyor ki olacağına olmayınca çok üzülüyor ben teselli etmek zorunda kalıyorum:)) ona destek olayım derken kendim üzülemiyorum bile:))
inşallah allahın izniyle olur bu sefer, hayatta hiç bir şey kesin değil, inanmak olumlu düşünmek ve allaha dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok
inşallah canım.. baştan beri olumsuz düşünmedim, düşünemedim güzzel güzel rüyalar gördüm , ne bileyim doktorum çok olumlu konuştu, aşılamada kendimi kasmadım, sperm sayısı ve kalitesi çok iyiydi falan hiç stres yapmadım desem yeridir. moral çok önemliymiş çünkü ama beklemekten stres oldum yaa.. vücut ısımı takip etmiyorum pek bi ateşliyim bi donuyorum. normalde ayaklarım yanar uyurken duvara falan koyarım soğusun diye şimdi yarım saat ufonun altında tutuyorum ayaklarımı yine ısınmıyor anlamadımki..
aynen öyle koca bebek bunlar ben 22 yaşındayım eşim 29 o beni evutacağına ben onu avutuyorum.. herşey dua ile Rabbimin hazinesinde bol bol var inşallah biride bize gelcek inanıyorum ben.. geçen aylarda çok ümitsizdim ama bu ay daha ümitliyim daha çok dua ettim kayınpederim umrede gider gitmez Kabede dua etmiş falan onlara güveniyorum. Allaha sığındım işte.. Rabbim hepimizin duasını Kabede edilen dualarla kabul etsin ben hepinize çok dua ediyorum..
amin inşallah canım evet kesinlikle bende buraya yazınca çok rahatlıyorum ayrıca sizlere çok alışmışım farkında olmadan ya bide normal hayatta oturup kimseyle bu kadar açık ve rahat konuşulmuyor malesef ya aman olur olur bu kadar üstüne düşme deyip geçiyolar yada duymayan kalmıyor adın kısıra çıkıyor
digital termometren varsa ssabah uyanınca yataktan kalkmadan ölsene.. bir kaç gün takip edersen değişiklikleri gözlemlersin
aynen valla ablam (büyük ihtimal büyüksündür benden ben 22 yaşındayım ondan ablam dedim) benim bi annem bide okuldaki kızlar biliyor. kayınvalideme bile söylemedim herkese yayılır diye.. olmayan anlamıyorki hem kendilerine istemeden Rabbim hediye ediyor sonra bizim elimizdeymiş gibi adımız kısıra çıkıyor kimsenin bilmesinede gerek yok biz bize yeteriz dimi :)
yaşın daha genç senin ne güzel o açıdanda şanslısın Allah ona çevrilen elleri boş çevirmez elbet canım Allah razı olsun sendende bende özellikle ezan okunurken hepimize dua ediyorum
nevercare önümüzdeki ayda sen güzel haber vericeksin bize Allah ın izniyle genelde rahim filminden sonra tüpler tam açıldığı için hamile kalma şansı artıyormuş öyle söylüyorlar
evet canım büyüğüm senden eylül 29 a giricem nasip olursa en güzeli kimseye söylememek benimde annemlerden başka kimse bilmiyor eşimin tarafı hiç bilmiyor bende bi elti var evlere şenlik o varken düşmana gerek yok yani o yüzdende söylemiyorum istemiyorum çalışıyorum diyorum bencede biz bize yeteriz fazlasıylada yetiyoruz canım
inşallah canım her şey allahtan, ondan gelen her şey kabulüm, ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.. yaşım 30 olduğu için biraz panik yaptım baştan aama şimdi oyle düşünmüyorum. 35-40 a kadar yolu var. benim acele etmem bu süreci hızlandırmıyor. ben elimden geleni yapıorum ve teaviler vesile olsun diye dua ediyorum.
elifcim sen de bekleme sürecindesin lütfen olumlu düşün bak rüyalarda da görüyorlarmış, allah sana bi ışık gönderiyordur belki içini ferah tutman için..
benim progestan etkisini gösterdi başım dönüyor çıkıp yatayım biraz namazımı kılıyım sizede dua ediyim inşallah.. hadi görüşüzrüz hoşçakalıııınnn :)
dinlen bol bol canım ben progestan ı akşam yatarken 2 tane şeklinde içiyorum doktorum öyle söyledi sanada tavsiye ederim Allah kabul etsin canım Allah razı olsun görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?