Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

ahh bu erkekler:))
benim eşim de her ay o kadar inanıyor ki olacağına olmayınca çok üzülüyor ben teselli etmek zorunda kalıyorum:)) ona destek olayım derken kendim üzülemiyorum bile:))
inşallah allahın izniyle olur bu sefer, hayatta hiç bir şey kesin değil, inanmak olumlu düşünmek ve allaha dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok

ayy hadi inşallah hayırlara çıkar rüyası.. inşallah canlarım benim yaa buraya yazmakta çok rahatlatıyor beni sizle konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor bi süreliğine unutuyorum en azından..

ayy hadi inşallah hayırlara çıkar rüyası.. inşallah canlarım benim yaa buraya yazmakta çok rahatlatıyor beni sizle konuşmak dertleşmek çok iyi geliyor bi süreliğine unutuyorum en azından..

amin inşallah canım evet kesinlikle bende buraya yazınca çok rahatlıyorum ayrıca sizlere çok alışmışım farkında olmadan ya bide normal hayatta oturup kimseyle bu kadar açık ve rahat konuşulmuyor malesef ya aman olur olur bu kadar üstüne düşme deyip geçiyolar yada duymayan kalmıyor adın kısıra çıkıyor

nevercare önümüzdeki ayda sen güzel haber vericeksin bize Allah ın izniyle genelde rahim filminden sonra tüpler tam açıldığı için hamile kalma şansı artıyormuş öyle söylüyorlar

aynen öyle koca bebek bunlar ben 22 yaşındayım eşim 29 o beni evutacağına ben onu avutuyorum.. herşey dua ile Rabbimin hazinesinde bol bol var inşallah biride bize gelcek inanıyorum ben.. geçen aylarda çok ümitsizdim ama bu ay daha ümitliyim daha çok dua ettim kayınpederim umrede gider gitmez Kabede dua etmiş falan onlara güveniyorum. Allaha sığındım işte.. Rabbim hepimizin duasını Kabede edilen dualarla kabul etsin ben hepinize çok dua ediyorum..

digital termometren varsa ssabah uyanınca yataktan kalkmadan ölsene.. bir kaç gün takip edersen değişiklikleri gözlemlersin

yaşın daha genç senin ne güzel o açıdanda şanslısın Allah ona çevrilen elleri boş çevirmez elbet canım Allah razı olsun sendende bende özellikle ezan okunurken hepimize dua ediyorum

aynen valla ablam (büyük ihtimal büyüksündür benden ben 22 yaşındayım ondan ablam dedim) benim bi annem bide okuldaki kızlar biliyor. kayınvalideme bile söylemedim herkese yayılır diye.. olmayan anlamıyorki hem kendilerine istemeden Rabbim hediye ediyor sonra bizim elimizdeymiş gibi adımız kısıra çıkıyor kimsenin bilmesinede gerek yok biz bize yeteriz dimi :)

berna da şu mübarek gün iyi haber almıştır yada alır inşallah aklım hep onda çok merak ettim noldu diye

evet canım büyüğüm senden eylül 29 a giricem nasip olursa en güzeli kimseye söylememek benimde annemlerden başka kimse bilmiyor eşimin tarafı hiç bilmiyor bende bi elti var evlere şenlik o varken düşmana gerek yok yani o yüzdende söylemiyorum istemiyorum çalışıyorum diyorum bencede biz bize yeteriz fazlasıylada yetiyoruz canım

yaşın daha genç senin ne güzel o açıdanda şanslısın Allah ona çevrilen elleri boş çevirmez elbet canım Allah razı olsun sendende bende özellikle ezan okunurken hepimize dua ediyorum

evet yaşımın genç olmasıda bi avantajmış benim için.. Allah sendende razı olsun duadan başka bişey gelmiyor elimizden inancımızda olmasa napardık bilmiyorum.. elimizden geleni yapıp Allaha bırakıyoruz herşeyi..

nevercare önümüzdeki ayda sen güzel haber vericeksin bize Allah ın izniyle genelde rahim filminden sonra tüpler tam açıldığı için hamile kalma şansı artıyormuş öyle söylüyorlar

inşallah canım her şey allahtan, ondan gelen her şey kabulüm, ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.. yaşım 30 olduğu için biraz panik yaptım baştan aama şimdi oyle düşünmüyorum. 35-40 a kadar yolu var. benim acele etmem bu süreci hızlandırmıyor. ben elimden geleni yapıorum ve teaviler vesile olsun diye dua ediyorum.

elifcim sen de bekleme sürecindesin lütfen olumlu düşün bak rüyalarda da görüyorlarmış, allah sana bi ışık gönderiyordur belki içini ferah tutman için..

aman boşver bilmesin kimse.. benim eltilerim biliyor onu söylemeyi unuttum kardeş gibiyiz biz onlar dediler aman kayınvalideye söyleme kayseride duymayan kalmaz diye :) benimde okulum var ondan pek kimse bişey soramıyor rahatım o yönden yani..

benim progestan etkisini gösterdi başım dönüyor çıkıp yatayım biraz namazımı kılıyım sizede dua ediyim inşallah.. hadi görüşüzrüz hoşçakalıııınnn :)

öyle canım Allah nasip ettikten sonra hiç bişey engel olamaz yaş konusunda bende biraz takıntılıyım zamanı geçiyor falan diye ama kısmet böyle demek ki elden bişey gelmiyor inşallah gerçek olur rüyalar geçen ay çok umutluydum adet olunca çok büyük hayal kırıklığı yaşadım o yüzden galiba bu ay böyle umutsuzum inşallah yanılıyorumdurda süpriz olur bana

benim progestan etkisini gösterdi başım dönüyor çıkıp yatayım biraz namazımı kılıyım sizede dua ediyim inşallah.. hadi görüşüzrüz hoşçakalıııınnn :)

dinlen bol bol canım ben progestan ı akşam yatarken 2 tane şeklinde içiyorum doktorum öyle söyledi sanada tavsiye ederim Allah kabul etsin canım Allah razı olsun görüşürüz

dinlen bol bol canım ben progestan ı akşam yatarken 2 tane şeklinde içiyorum doktorum öyle söyledi sanada tavsiye ederim Allah kabul etsin canım Allah razı olsun görüşürüz

mrb kızlar banada doktorum progestan ve bazı vitamin demir hapları verdi ama hiç birini içemiyorum anında çıkartıyorum kan hapı da verdi doktorum onu da içemedim korkuyorum benim yüzümden bebeğime zararı olur diye doktoruma da söledim 1 er gün arayla iç diyo içebilsem zaten içerim 1 hafta oldu hiç bi ilacımı kullanamadım (nazar:

bişey sormak istiyorum ben bu ay klomen kullanmıyorum daha önce 2 ay kullandım bu ay dinlenmedeydim. ilaç kullanmadığım zamanlarda ben 30. günde falan yumurtlardım. bugün 14.gündeyim ve yoğun akıntım var. yumurtlama döneminde olabilir miyim??acaba klomenin etkisi bu ay da sürer mi?? benim 14. günde yumurtlamam görülmüş şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…