Bebek pisigi

maliaknots

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
85
23
8
36
Merhaba arkadaslar . Bebegim 2 aylim pisik oldugu icin krem kullaniyorum ama kremler hep bebegimin kivrimlarinda birikiyor . Bugun kivrimin arasini temizlerken orasinin yarildigini fark ettim . Azicik kanadi . Ne yapabilirim acaba yarasinin iyilesmesi icin . Ayrica oralari temizlemek icin ne yapayim sanirim kuruyor o yuzden yarildi ne onerirsiniz yag felan kullansam iyi gelir mi?

Doktorumuz fito krem + oksizinc kullanımını önerdi bize, içerisinde çinko olan daha katı kıvamlı beyaz asıl iyileştirici kremler o kıvrımlara illaki dolacak. Ben fito kremi önce uygulayıp üzerine oksizinc pomad kullanarak inatçı ve kötü durumdaki pişikleri geçiriyorum, ılık suyla pamuğu ıslatıp o şekilde siliyorum dolan yerleri de. yine de doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim

Kuzum ben uzun zamandır belli bi yöntem izliyorum ve bebeğim pişik olmuyor. Aslında en başta bebeğin her kaka yaptıkça direkt götürüp lavaboda yıkıyordum. O zaman pişikten kurtulmuştu. Ama kış ayı olduğu için altını yıka et derken üşütür diye ondan vazgeçtim.

Şimdi pişik olmaması için yaptıklarımı söyleyeyim. İki tane ıslak mendil markası bize iyi geldi, baby turco zeytinyağlı ile sleepy natural ( buradan tatlı bi arkadaşım önermişti sağ olsun)
İkisinden biri ile güzelce temizliyorsun. Ardından mutlaka temiz kuru bir bez olur ya da kâğıt havlu olur kuruluyorsun. Mutlaka kurulamaya özen göster. Islak nemli kalmasın.

Ardından doğal kantaron yağını sürüyorum , özellikle pişik olan yere. Anında geçiriyor. Pişik olmadığı zamanlarda wee nin bir pişik kremi var , o da kantaron yağı özlü bi pişik kremi. Onu arada kullanıyorum. Ama onu önlem amaçlı arada sürüyorum, direkt yağın kendisi anında geçiriyor.

Bir de kaka yapınca zaman kaybetmeden değiştir, bazen gaz yaparken de püskürtebiliyorlar , düzenli kontrol edersen pişik oluşumunu önlersin. Bu dediklerimi yaparsan emin ol pişik olmuyorlar, biz uzun zamandır pişik yaşamıyoruz , yaşayacak gibi olunca da direkt geçiyor

Ben ilk aylarda kare pamuklardan kullanmıştım, temiz ılık suya batırıp temizliyordum, arkasından temiz kuru bir pamukla kuruluyordum. Pişik kremi olarak da Avene cicalfate kullandım. Kendim bir kez sıcakta pişik olmuştu kolum sürdüğüm anda acısı geçti. Islak mendil olarak da hep sadece doğal olanları kullanın, şok’un kendi ürünü var bebeland yeni doğan kutu içinde 3’lü olarak satılıyor, o da temiz içerik ben çok kullandım onun gibi mendilleri kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…