Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar merhaba Allah izin verirse bir kizimiz olacak bebek şekeri siparisi verdik ama üzerine ne yazdirsak karar veremedik sizin yardiminiza ihtiyacım var anlamli ve esprili bişeyler olabilir simdiden Teşekkürler
Işte cnm genelde değil herkes aramiza hoşgeldin yazdiriyor ama ben farkli bişey bulacam kesin inşallahGenelde dogum tarihiyle birlikte hosgeldIn ... yazilir :) kizinizin adini bilmedigimden noktayi siz doldurun. Baska ne yazilir bende hic dusunmedim daha
Işte cnm genelde değil herkes aramiza hoşgeldin yazdiriyor ama ben farkli bişey bulacam kesin inşallah
:) bir iki tane buldum cnm kendim ama secenek çok olursa daha iyi olacak sankihic bisey gelmiyor walla suan aklima. Illaki herkes farkli bisey ister ama sonucta kucucuk bi kagida yazilacak
umarim yazi icin gec kalmamisimdir bende kokulu sabun yaptirdim.uzerine " esim benzerim yoktu; esimi buldum, benzerimi dogurdum" yazdirdim hemde cok guzel oldu altinada kizimin ismi dogum tarinide yzdirdim hatta.hayirli dogumlar diliyorum:)uArkadaslar merhaba Allah izin verirse bir kizimiz olacak bebek şekeri siparisi verdik ama üzerine ne yazdirsak karar veremedik sizin yardiminiza ihtiyacım var anlamli ve esprili bişeyler olabilir simdiden Teşekkürler
Teşekkür ederim bugün haber vermem gerekti ama ben daha önce istediğim sözü yazdim mesaj attim şimdi soracam eger etiketi hazirlamadilarsa bende bunu yazdirim çok güzel mış teşekkür ederimumarim yazi icin gec kalmamisimdir bende kokulu sabun yaptirdim.uzerine " esim benzerim yoktu; esimi buldum, benzerimi dogurdum" yazdirdim hemde cok guzel oldu altinada kizimin ismi dogum tarinide yzdirdim hatta.hayirli dogumlar diliyorum:)u
Cnm bizim etikette de sizin söz yazacakrica ederim canim:)
Bebegin agzindqn yazdirin mesela karikaturu var hatta ''kadin olaaina anne erkege de baba derim amaaannn saglikli olsunlar da ''bence cok esprili. Hatta bebek resmi ve konusma balonu seklinde cizdirip bastirabilirsiniz. Ben boyle dusunuyorum. Saglikla gelsin herseyden once tabiki :)Işte cnm genelde değil herkes aramiza hoşgeldin yazdiriyor ama ben farkli bişey bulacam kesin inşallah
Teşekkür ederim cnm bizim bebiş doğdu bugün 22 günlük oldu biz ewimizin prensesi doğdu yazdirdikBebegin agzindqn yazdirin mesela karikaturu var hatta ''kadin olaaina anne erkege de baba derim amaaannn saglikli olsunlar da ''bence cok esprili. Hatta bebek resmi ve konusma balonu seklinde cizdirip bastirabilirsiniz. Ben boyle dusunuyorum. Saglikla gelsin herseyden once tabiki :)
Dogumuma daha 6 ay var ama kaptım ben bu sözü :):)umarim yazi icin gec kalmamisimdir bende kokulu sabun yaptirdim.uzerine " esim benzerim yoktu; esimi buldum, benzerimi dogurdum" yazdirdim hemde cok guzel oldu altinada kizimin ismi dogum tarinide yzdirdim hatta.hayirli dogumlar diliyorum:)u