bebek şekeri yaptırdınız mı ?

amanda061

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
204
19
34
artık hazırlıklar yavaş yavaş tamamlıyoruz yalnız ilk bebeğimin herşeyi olsun istiyorum fakat güvenilir bir bebek şekeri yapan bir yer bulamadım sizin yaptırdığını yer site veya bir kişi varmı önerdiğiniz

ben kendim yapıcam inşallah canım şu küçük kavanoz olanlardan bugün kavanoz siparişlerim geldi.Renkli drajelerimi de aldım etiketleri de eşim basıcak inşallah ben de kurdale ile tamamlayacağım

Bizimde hazırlıklar bitmek üzere.. Kavanozlara askerlerimizin yaptık 100 tane.. Şeker hamurlu kurabiye yapmaya basladik 30tane filan yapicaz. Kuzenim Haribo sekerleri cubuklarcubuklara takmış saksıya yerlestirmis.. Kadehlerimizi aldik MEvlut için stickerleri yapasacak, kurdelali takılacak... Böyle işte hazirliklar.. :)

Ne gerek var bu kadar masrafa anlamadım hiç. Zenginİ fakiri herkeste var bu bebek hazırlıkları. En komik olanda bebek ....nin annesi yazili taç ve babaşı yazılı cep etiketi.Herkes biliyor bebeğin anne babasını nasılsa.
Geleneksel ikram en güzeli .

Ne gerek var bu kadar masrafa anlamadım hiç. Zenginİ fakiri herkeste var bu bebek hazırlıkları. En komik olanda bebek ....nin annesi yazili taç ve babaşı yazılı cep etiketi.Herkes biliyor bebeğin anne babasını nasılsa.
Geleneksel ikram en güzeli .
kız güzel yazmışsında,taşlanma ama dıkkat...

artık hazırlıklar yavaş yavaş tamamlıyoruz yalnız ilk bebeğimin herşeyi olsun istiyorum fakat güvenilir bir bebek şekeri yapan bir yer bulamadım sizin yaptırdığını yer site veya bir kişi varmı önerdiğiniz
Tatlım sizler için daima herşeyin en güzelini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum adresim:
Ayrıca facebook sayfamızdan referanslarımıza da bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
X