Doğuma Hazırlık Bebek Şekeri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.984
1.000
Kızlar,

Bebek şekeri stickerı için fikri olan var mı? Ben Eminönüne gittim geçen hafta. İstediğim kavanozda bebek şekerleriydi. Ama tanesi 3.5-4 TL gibiydi. Ben 100 adet yaptıracağımdan 400 tl bi bebek şekeri için fazla bence. Bende Eminönünden malzemeleri aldım. Kendim yapacağım. Doğum için hastaneye gelecekler içinde vereceğim o yuzden hazır olması gerekiyor, eğer normal doğum olursa bebek şekeri stickerına tarih olarak sadece 2015 mi yazdıracağım.

bende bunu düşünnüyorum hep. Sanırım mayıs 2015 yazmak daha doğru olur. hatta doğum gününde (el yazısıyla yazacaksanız eğer) eşin tarihin başına günü ekleyebilir

kizlar bugün bir yerde gördüm babama rakip geldim diye yaxmislar. kiziniz olacaksa anneme rakip geldim diyebilirsiniz:)

11074511_659806080811596_5169458672661400302_n.jpg

Merhaba hamiş, bu işleri yapıyorum. Bizdeki hamişler genelde tarih koydurmuyor, acil doğuma giren oluyor gibi gibi...

Onlarada fikir vermek için ürünlerin altında ürün açıklamasıyla birlikte böyle yazıyor.

Baby Shower Lolipoplar İçin Örnek Yazılar:
- Hoşgeldin Asya Bebek
- Baby Shower'ımıza Hoşgeldiniz
- Hoşgeldin Demir
- Prenses Azra Geliyor
- Prens Demir Geliyor
- Kızım Geliyor
- Oğlum Geliyor
- Burcu's Baby Shower Party
- Selin'in Karnı Burnunda Partisi
- Duygu'nun Bebeği Oluyor
- Ece Bebek Aramızda Hoşgeldin

Kızlar,

Bebek şekeri stickerı için fikri olan var mı? Ben Eminönüne gittim geçen hafta. İstediğim kavanozda bebek şekerleriydi. Ama tanesi 3.5-4 TL gibiydi. Ben 100 adet yaptıracağımdan 400 tl bi bebek şekeri için fazla bence. Bende Eminönünden malzemeleri aldım. Kendim yapacağım. Doğum için hastaneye gelecekler içinde vereceğim o yuzden hazır olması gerekiyor, eğer normal doğum olursa bebek şekeri stickerına tarih olarak sadece 2015 mi yazdıracağım.
Cnm bende kendim yapacağım.. Çalıştığım firmada yıkama talimatları bastığımız kağıt kumaş arası etiketlere hoşgeldin eymen bastırdım istersen sanada böyle hazırlayıp kargo yapabilirim kargoyu sen karşıla yeter para mara istemez.. Burda bişey yazıyosun akıl danışıyosun hemen biz yapıyoruz adres aşağıda gibi mesajlara sinir oluyorum.. Sen zaten belirtmişsin kendin yapacağını dimi ama :anneadayı:

Eklentiler

• 14077_10153163882392458_7627808834707291584_n.jpg
    14077_10153163882392458_7627808834707291584_n.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 221
Cnm bende kendim yapacağım.. Çalıştığım firmada yıkama talimatları bastığımız kağıt kumaş arası etiketlere hoşgeldin eymen bastırdım istersen sanada böyle hazırlayıp kargo yapabilirim kargoyu sen karşıla yeter para mara istemez.. Burda bişey yazıyosun akıl danışıyosun hemen biz yapıyoruz adres aşağıda gibi mesajlara sinir oluyorum.. Sen zaten belirtmişsin kendin yapacağını dimi ama :anneadayı:

ilgine çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum gerçekten. Ben kendim 150 tl yi bile bulmadı maliyeti ve aynı şekeri yaptım bile. Tanıdığımız matbaacı vardı sticker örneği internetten buldum ve aynısını yaptırdım çok cici oldular.

Kızlar,

merhaba

öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende çarşıdan magnet aldım 100 tane , tanesi 1,5 tl idi çalıştığım için şekerle felan uğraşamam diye aldım. Normal doğum düşündüğüm için stckıra hoşgeldin zeynep bebek yazısı yazdırdım bence yeterli sizde öyle yapabilirsiniz.

Kızlar,

mrblar çok iyi yapmışssınız kendiniz yapmakla en azından bi emek harcamak o kadar güzel birşeyki anlatamam :) bende kendim yapmayı düşünüyorum ama daha karar veremedim. örnek olarak resmine baka bilirmiyim merak ettim :) bizim daha doguma çook var agustosda inş.

mrblar çok iyi yapmışssınız kendiniz yapmakla en azından bi emek harcamak o kadar güzel birşeyki anlatamam :) bende kendim yapmayı düşünüyorum ama daha karar veremedim. örnek olarak resmine baka bilirmiyim merak ettim :) bizim daha doguma çook var agustosda inş.

şekerlerinide alıp tamamlıyım hemen resmini atıcam :)

Bebek şekeri kişiye özel çalışmalar için sayfayı taki edebilirsiniz :KK52:
...

Eklentiler

• 11103020_1567162593566572_97276795057296780_n.jpg
    11103020_1567162593566572_97276795057296780_n.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tum malzemeleri istedim internetten elmassekerleme.com war ordan ( reklam degil yanlis anlasilmasin guvenilir bi yer diye isim werdim ) ordan getittirdim tulumu miknatisimi kurdelami lavantami biblomu hepsini getirttim kendim yaptm 60 tanesi yaklasik 80 liraya geldi. Ama ben mewlutte dagitmayi düşünüyorum o yuzden dogumdan sonra tarih yazdiracagim

Bebek şekeri tüm malzemelerini e-tahtakale.com adresinde tahtakale ucuzluğuyla bulabilirsiniz.Maliyetiniz azalacak keyfiniz artacak !

X