bebek şekerleri

İnternetten aldim ben çok da memnun kaldım. Çok hoş modeller var ben biberonlu bir model begenim. İstersen Dükkanlardan bakıp beğendiğim modeli internetten almanı tavsiye ederim. Maddi olarak daha mantıklı olanı bu.

buradan adres yazılıyordur umarım.

oldukça güvenilirler. gerçi gönderdikleri uğur böcekli çikolata kaliteli değil ama çeşit ve fiyat olarak oldukça uygunlar. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba,

Bende 2012 Şubat annesiyim.. Hayatıma oğlum girdikten sonra kurumsal şirketin ağırlığından vazgeçip kendi işimi kurmanın planlarını yapmaya başladım. bu amaçla ilk adımları da bebek şekerleri, doğum günü organizasyonları yapmaya başlayarak attım.

Bir göz atabilirseniz çok sevinirim.. Sevgiler.

Kızlar Merhaba,
Ben ve bir çok arkadaşım hem bebek şekeri hem babyshower hem de nikah nişan ve daha bir çok özel gün için magnet tasarlayan bir sayfadan magnet siparişi verdik. İnanılmaz kaliteli ve güzel tasarımlar mevcut. Bakmanızı tavsiye ederim ve çok hızlı bir şekilde siparişinizi tamamlıyorlar :)

IMG_20150507_111047.JPG
IMG_20150507_110423.JPG
Merhaba bayanlar, ben doğum sonrası böyle bişey dağıtayım diyorum.. Ama bi yandan da abartılımı olur diyorum çok kararsız kaldım.. sizce nasıl olur

Eklentiler

• IMG_20150507_110738.JPG
    IMG_20150507_110738.JPG
    121,1 KB · Görüntüleme: 89
X