Bebekle tatil

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
merhb biz tatile çıkmayı düşünüyoruz da acaba zorlarmı aranızda çıkmayı düşünen varmı birde nerelere hangi otel bize uygun olur ben voyage sorgun düşünüyorum bebekle tatil nasıl olsu fikirlerinizi bekliyorum
 
bende ankarada yaşıyorum ve memleketim sayılan antalyaya gidip tatil yapmak istiyorum. fakat özel aracımız olmadığından ya uçak yada otobüsle seyehat düşünüyoruz ama cesaretlenemiyorum. ya yolda klima çarparsa hastalanırsa? ya yolda aniden kaka yaparsa? ya yolda yine huysuzluğu tutup kucağında gezdirerek beni uyut derse? emzirmem sorun değil açar tıkarım ağzına :))) tülbentlede kamuflaj tamamdır :) ama diğer sorularıma pratik cevap bulamadığımdan sanırım bu yaz askıya asacağız. birde oralar sıcak nemli rutubetli yerler bebeğe dokunabilir. biz otele gitmiyeceğiz evimiz var fakat otel dersen Antalyada alanya aydınbey otel,kemer özkaymak marina otel türk otelleri olduğundan hem 5 yıldızlı hemde çok kaliteli hemde diğerlerine nazaran daha uygun görüyorum ben. favori otelimi sorarsan alanya titanic :) iyi tatillerrr bizim yerimizede bol bol dinlenin :))
 
bebek derken ne kadarlık bebek çok kuçukse hiç bi keyif alınmaz..
benm oğlum 2 yaşını geçti mesela ben onunla gözu kapalı giderim sadece yolda sorun oluo bana ama okadar olcak..
eğer daha kuçukse tavsiye etmem ...
 
bende bu yaz esimin memleketine gitmeyi dusunuyorum. otobus hic cekilmez zaten
bende uzun yolu hic sevmiyorum. ucakla 1,5 saat falan suruyor. Kulaklarina birsey olur
mu acaba diye dusunyorum. emzirmek sorun degilde. emzirme onlugum var cok ise
yariyor. bide havalnadirma hasta eder mi?
 
hanımlar bu kadar pipiriklenmeyin ya..biraz da onlar bizim hayatımıza uyum sağlamalılar di mi ama..sürekli cam kafeste tutamayız..ben 50 günlükken uçağa bindirdim, arabayla uzun yol da yaptık. acıktığında bir örtüyle kamufle edip emzirin, altına yaptıgında da mutlaka bulursunuz değiştirecek biryer.
 
bende bu yaz esimin memleketine gitmeyi dusunuyorum. otobus hic cekilmez zaten
bende uzun yolu hic sevmiyorum. ucakla 1,5 saat falan suruyor. Kulaklarina birsey olur
mu acaba diye dusunyorum. emzirmek sorun degilde. emzirme onlugum var cok ise
yariyor. bide havalnadirma hasta eder mi?

kulaklarına bişey olmaz cnm..inişte ve kalkışta emziğini ver agzına, onu almıyosa sen emzir..
 
benim kızım da 4 aylık 5. ayın içinde bakalım inş sorun olmaz çok
 
bizde 45 günlükken uçak yolculuğu yaptık.dr sorun olmaz diyor sadece iniş ve kalkışta emziriceksiniz yada ağlatacaksınız..
8 saatlik araba yolculuğuda yaptık.çok şükür bir şey olmadı..biraz yoruluyor ve yoruyor ama bir gün sonra normale dönüyor..alışmaları gerekiyor bence..otobüsle zor olur.. biz arada durup bezde sallamak zorunda kaldık bir sefer.terletmedikten sonra kilima sorun olmuyor..tabi direk bebişe gelmezse..
haziran sonunda da tatile gideceğiz..inşallah onu da hastalıksız atlatırız...
 
benim bebiş 5.5 aylık 5 aylıkken 3 günlüğne tatile gittik hemen alışamadı oranın havasına.hafif pusetini götürmüştük,oradan puset cibinliği aldık.gerçekten şart,bi sürü sinek,böcek..vs eşimle dönüşümlü denize girdik.çok sıcaktı ben çay bahçesinde bebekle oturdum ama nafile...2 saatten fazla kalamadık.düzeni yavaş yavaş oturmaya başladığından saatli hareket etmek zorunda kaldık ama bebeklerin günü gününe uymuyor.bide otobüsle yolculuk ettiğimizden portbebenin içine koyduk gece yolculuğu yaptık.kucakta uyutmak mümkün değil.gündüz yolculuğu hiç çekilmezdi çünkü pek uyumaz gündüz...gerçekten zor bebekli tatil çünkü hava sıcak ve bebekler bunalıyor.en güzeli biri evde oturucak diğeri yüzecek falan.otele gidilecekse düzayak otel tercih edilmeli.tatail köyü hem kalabalık-gürültülü heme de hijyen olayı zor olur.bebek yatağı var mı o da sorulmalı ve ekletilmeli otel odasına
 
ay gitceğiz tabi...benim tek tedbirim 2 kat bez o kadar,kirlenince cırt çekiorum altından tamam:)))
ii tatiller:)
 
bebişleri denize nasıl sokacaksınız..mayo bebek bezi baktım su geçirir gibi geldi..
 
geçireceğini sanmıyorum canım little swimmer ın o kadar reklam yaptıılar ayıp olur valla
bizde eylülde laraya gitcez çok dA güzel olur neden olmasın bebekle tatil sabırsızlıkla bekliyoruz öğleden sonra 4de ineriz birde sabah 10a kadar gece eğlence olayını unutmak lazım zannımca mini clubla kapatırız geceyi:)))
 
bizde 17 temmuzda gidiyoruz devremülk kiraladık ev ortamı daha rahat olur diye düşündüm ama plajda nasıl olacak bilmiyorum başağın dediği gibi en kötü ihtimal saat 3 den sonra inicez plaja bir kaç saat takılıcaz gece gezintileride yok bu sene malesef
 
oğlumla tatildeyizzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyythihoyyyt

nevşehirde termal oteldeyiz... dün geldik 2gün daha burdaha burdayız......
akıllı oğlum :emir_bebek:beni hiç üzmedii... bebek arabasını almıştım yanıma iyikide almışım çok rahat oldu ben havuzdayken o arabasında güzelce oturdu.........

eşim otelde eğitim veriyo oğlumla bende eğleniyoruzz.. ama çok iii geldiiii........
 
arkadaşlar tatil küçük bebekle zor olur diye düşünüyorum...yani bişey anlayamam ben...ayrıca bebeğin denize girmeside yasak...nede olsa çok temiz değil denizlerimiz...anca kenarda isilik dökeriz oğlumla die düşünüyorum...birde yollar..arabayla gitmek çok yorucu olur...hava sıcakkk...ne bileyim çocuğun düzenide bozulucak o yüzden ben gitmeyi düşünmüyorum...inşallah seneye hem yürürde..bol bol denizin havuzun kumun keyfini çıkarır..
 
kizlar ben mayis ayinda antalyaya gittim biz ucakla gittik yavrum hic sorun cikarmadi sükür genelde uyudugu icin rahttim yani :)
 
ay ne zor be bu işler :)
içerde bi zor.. sışarı çıkınca bi zor..
ama sanırım dışarı çıkınca daha bi zor oluyor bu bebek işleri :) allah hepinize kolaylık versin, darısı başımıza inşallah :))
 
ben bir hafta istanbuldaydım çılgın lar gibi gezdim sabah 10 akşam 8 dışardaydık sürekli.arabasında uyudu çoğunlukla ha hiç huzursuzluk yaptığı olmadı mı tabi ki oldu bi akşam susmadı napsak apartopar hastanede aldık soluğu:)tamam dedim çocuk sıcaktan etkilendi veya klima çarptı.dişleri yüzündenmiş meğer.çok şükür başka sıkınıtımız da olmadı.galata kulesine de çıktık(kucağımızda uyudu kaldı manzarayı kaçırdı) panaroma müzesine de gittik.dolphinariuma gittik bayıldı yunuslara istanbuldaki arkadaşlara tavsiye ederim yalnız içerisi çok sıcak ben tek beziyle bıraktım.Sıcak klima gürültü hiç bişeyden etkilenmedi çok şükür.istiklal caddesinde mama hazırlayıp yedirdiğim de oldu camide bezini değiştirdiğim de:)biberonları da gittiğimiz restoranların mutfağında kaynar suyla yıkadık:)ama ben de bittim yorgunluktan sürekli üstünü değiştir sırrtına bez koy.tam bir maceraydı yani arabamız çok küçük o yüzden biraz zorlandım onca eşya bebek ben daracık alanda ama herşeye rağmen çok güzeldi sakın gözünüz korkmasın tatile çıkıcaksanız sakınan göze çöp batıyor biraz rahat olun:)
 
X