Nöbet geçirir gibi olmuştu ama aşı sonrası oldu aşı tetikledi büyük ihtimalle eeg çektirdik temiz çıktıBu ayda otizm denmez ancak başka şeyler mi var neden metabolizmada takiplisiniz
Sürekli ailem yüzümüze bakmıyor vs. Diyor Instagram da da sürekli otizm ile ilgili videolar çıkınca şüpheye düştümBu ayda otizm denmez ancak başka şeyler mi var neden metabolizmada takiplisiniz
Kaç haftalık doğdu kaçıncı gebelik düşük var mı eşinizle akrabalık var mı?Nöbet geçirir gibi olmuştu ama aşı sonrası oldu aşı tetikledi büyük ihtimalle eeg çektirdik temiz çıktı
38 haftalık doğdu başını tutuyor karşısında geçildiğinde bakıp gülüyor ama kucağımıza alıp göz teması kurmak istediğimizde gözlerini etrafa kaçırıyor nesneleri takip ediyor birşey verdiğinde kavrayabiliyorKaç haftalık doğdu kaçıncı gebelik düşük var mı eşinizle akrabalık var mı?
Başını tutuyor mu
Nörolojide takipliyseniz bu göz teması olayını da söyleyin
Kızım doğunca instagram daki tüm otizm sayfalarını engellemiştim sizede tavsiye ederim. kucağınıza aldığınızda size bakmaması çok normal çünkü etrafı keşfediyor küçücük bebek o daha yeni gördüğü şeyler var onlara bakıyor. Bir şey varsa bile şimdi zamanı değil bebeğinizle güzelce vakit geçirin ilgilenin kitap okuyun konuşun böyle şeyler düşünmeyin.Sürekli ailem yüzümüze bakmıyor vs. Diyor Instagram da da sürekli otizm ile ilgili videolar çıkınca şüpheye düştüm
Bu akşam mesela karşımıza aldık çok güzel güldü tepkiler verdi konuşmaya çalıştı ama karşımıza alıp gözlerini kaçırması yada ara ara göz teması kurmaması beni şüpheye düşürdüKızım doğunca instagram daki tüm otizm sayfalarını engellemiştim sizede tavsiye ederim. kucağınıza aldığınızda size bakmaması çok normal çünkü etrafı keşfediyor küçücük bebek o daha yeni gördüğü şeyler var onlara bakıyor. Bir şey varsa bile şimdi zamanı değil bebeğinizle güzelce vakit geçirin ilgilenin kitap okuyun konuşun böyle şeyler düşünmeyin.
Cocugunuz ne sebeple metabolizma takipli?Bu akşam mesela karşımıza aldık çok güzel güldü tepkiler verdi konuşmaya çalıştı ama karşımıza alıp gözlerini kaçırması yada ara ara göz teması kurmaması beni şüpheye düşürdü
Sürekli size bakmasını bekleyemezsiniz ki benim kızımda tavana bakardı kucaktayken. Şimdi çok iyi bir şeyi yok çok şükür.Bu akşam mesela karşımıza aldık çok güzel güldü tepkiler verdi konuşmaya çalıştı ama karşımıza alıp gözlerini kaçırması yada ara ara göz teması kurmaması beni şüpheye düşürdü
İlk bebeğim ama sürekli ailem de yüzümüze bakmıyor vs diyor aslında bakıyor ama her zaman değil etrafa daha çok bakıp gözlerini kaçırıyorAnlattıklarınizda hiç bir sıkıntı yok bence gayet normal bebek tepkileri. İlk bebeginiz mi ? Yok yere evham yapıyorsunuz, size tepki veriyormus sonuçta. Bu açıdan tepki var şu açıdan yok diye didiklemek kaygılanmak boşuna.:)
Nöroloji yönlendirmişti epikepsş nöbetinden şüphelenilmişti ama eegsi temiz çıktı metobalizma hastalıklarında ki testleri de iyi çıktı 2 ay aşısından sonra o gün nöbet geçirir gibi olmuştu aşıdan kaynaklı yaniCocugunuz ne sebeple metabolizma takipli?
Ailemde kafamı çok karıştırdıSürekli size bakmasını bekleyemezsiniz ki benim kızımda tavana bakardı kucaktayken. Şimdi çok iyi bir şeyi yok çok şükür.
Bebişin etrafı izlemeis çok normal. Benim bebeğimde etrafta daha dikkat çekici bişey varsa ne yapsak da bize bakmıyor asla. Özelikle dışarda yüzümüze asla bakmaz. Normal stres yapmayın lütfen yazık size..ben de başka başka şeyleri taktım kafama anlayabiliyorum sizi ilk bebeğim 7 aylık oldu şu an. Ama o kadar zorlandım ki kafaya takma olayları çok oluyor özellikle ilk bebek olunca. Bence şüphe edilecek bir durum yok bebeğinizde ben okul öncesi öğretmeniyim bana absürt gelmedi söyledikleriniz. İçinizi ferah tutunİlk bebeğim ama sürekli ailem de yüzümüze bakmıyor vs diyor aslında bakıyor ama her zaman değil etrafa daha çok bakıp gözlerini kaçırıyor
Bende okul öncesi öğretmeniyim ama bu aralar önüme çok video çıkıyor ailem de sürekli yüzümüze bakmıyor vs deyince annelik iç güdüsü ile tetiklendimBebişin etrafı izlemeis çok normal. Benim bebeğimde etrafta daha dikkat çekici bişey varsa ne yapsak da bize bakmıyor asla. Özelikle dışarda yüzümüze asla bakmaz. Normal stres yapmayın lütfen yazık size..ben de başka başka şeyleri taktım kafama anlayabiliyorum sizi ilk bebeğim 7 aylık oldu şu an. Ama o kadar zorlandım ki kafaya takma olayları çok oluyor özellikle ilk bebek olunca. Bence şüphe edilecek bir durum yok bebeğinizde ben okul öncesi öğretmeniyim bana absürt gelmedi söyledikleriniz. İçinizi ferah tutun
Ah şu çevre baskısı ne çok var annelerin üzerinde. Rahat olun hocamBende okul öncesi öğretmeniyim ama bu aralar önüme çok video çıkıyor ailem de sürekli yüzümüze bakmıyor vs deyince annelik iç güdüsü ile tetiklendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?