merhaba arkadaşlar
birçok annenin sorunudur,..........yazısını okudum.çok hoşuma gitti
diyor ki;''pütürlü yemiyorsa dert etmeyin yemiyorsa yemiyordur.siz hiç ilkokula giden ve sadece püre yiyen bir çocuk gördünüz mü''
zamanı gelince yiyecektir.bebeğim şimdi püreyi reddediyor.fazla pütürlüyse diliyle dışarı atıyor. zamanını onlar bizden daha iyi biliyor.hiç ama hiç endişelenmeyin.birgün püreyi itip sizin tabağınızdakileri yemek isteyecektir..inanın...
bütün yorumları okudum herkes kendine göre haklıdır arkadaşlar,cocukları yiyen anneler cok şanslılarki iştahı olan cocuk pütürlüyüde pütürsüzüde cuk diye yutar. ama benim gibi iştahsız bir cocuğa sahip olan anneler napsın bi şekilde yedirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.kahvaltısını karıştırıp veriyorum, nasıl ayırıcam yoksa hiçbişey yemiycek, on aylık pilav yerken öğürüyor , çiğnemeden yutuyor dr.zamanla öğrenicek diyo ama ben herseferinde kusmasından yoruldum,üzülüyorum napıyım nasıl ediyim şaşırdım arkadaşlar.
benim kızım o konuda biraz ilginç kaşıkla verirken pütürlü ise öğürüyor ama elimle et ekmek makarna yemek parçalar halinde koparıp verirsem hiç ses çıkarmadan yiyor hemde kocaman parçaları yiyor ama onlar kaşıkla gelirse istemiyor
benim kızım o konuda biraz ilginç kaşıkla verirken pütürlü ise öğürüyor ama elimle et ekmek makarna yemek parçalar halinde koparıp verirsem hiç ses çıkarmadan yiyor hemde kocaman parçaları yiyor ama onlar kaşıkla gelirse istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?