bebekleri öpmek

nelfn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
711
371
Tanımayan kişilerin bile bazen bebekleri öpmek istediklerini söyleyen Liv Hospital Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülnihal Şarman bu durumun özellikle enfeksiyonların arttığı kış mevsiminde daha da sakıncalı olduğuna vurgu yapıyor.

Tanımıyorsa dokunmaktan bile kaçınmalıyız
Bebekler bize son derece sevimli ve çekici gelseler de öpülmemeliler. Hele tanımadığımız, sokakta rastladığımız bebekleri değil öpmek dokunmaktan bile kaçınmalıyız. Onları bir birey olarak görmeye alışmalıyız. Nasıl tanımadığımız kişileri sarılıp öpmüyorsak bebeklere de öyle yaklaşmalıyız. Onların rızası olmadan yaklaşmamız, öpmemiz, koklamamız henüz duygularını ifade edemiyor oluşlarından yararlanmamız anlamına gelir. Milliyet.com

Son düzenleme:
bebeklere dokunmadanda sevilebilir. Illaki cocugu minciklamak opmek dokunmak gerekmez. Bende karisiyim bebeklere bu kadar dokunulup opulmesine. Ben kendim bile yuzunu opmezdim ellerini ayaklarini operdim

ay benim bebeğim olsa ben de istemem her gelen geçen dokunsun öpsün :KK43:

Evet bebeğin yerine kendinizi koysanıza birisi senin agzina burnuna dokunuyor mıncıklıyor hoplatıyor filan belki o an keyfin yok uykun var.ne olduğunu bile anlamıyorlar ürküyorlar.daha önemlisi bağısıklık kazanmamış bedenleri hastalanacak.Allah korusun belki baş edemeyecek acı çekecek doktor doktor gezecek milletin bir anlık zevki için değer mi.uzaktan masallah dersin olur biter.Anne olarak onları korumak bizim görevimiz.çekinmeden söylicem kim olursa kucağına daha almadan öpmek yasak..yoksa sonradan ben üzülüyorum.

Son düzenleme:
X