Böyle bir konu açacağum aklımın ucundan bile geçmezdi.daha doğrusu en büyük korkumdu oldu.bugün bebeğimle arabasıyla dolaşmaya çıktık sakin yerlerde gezinti yaptık sonra bir banka oturdum çok geçmeden karşıdaki banka bir kadın ve çocuğu oturdu kız çeşmeden su içiyor oynuyor filan anne bana şuram ağrıyor filan diye laf veriyor bende Dr git filan cevap veriyorum neyse gözüm kızda belli yaramaz.suyu aldı bardakla bize doğru attı uyardım.bebeğin etrafında dolandı bu sefer her yeri yara belli bi hastalık geçiriyor elinde cips annesi de ikram etsene filan diyor neyse kalktık hemen oradan.sonra bi çay bahçesine gittik yine tenha bir yere oturduk arka masaya bayanlar geldi çok geçmeden birden biri kucağımdaki bebeği almaya çalıştı izin falan yok bende almayın yabancılarda ağlar buradan sevin dedim.bu seferde bebeğimin ağzının dibinden öpmesinmi baktım ağzının üstü tüm yara bide ağzında yara var dedim.sustu kaldı.sanki bebegim gel uçuklu uçuklu beni öp dedi.hemen kalktım sinirle eve geldim bebeğimi yıkadım ben bile ağzının yakınından öpmem.bu ne cesaret.bu bardağı taşıran son damla oldu.tanımadığın bebeği neden öpersin yaralı hemde geçende bir arkadaşla buluştum yanında bi teyze vardı bebeği görünce kadın aniden tu sana diye defalarca tükürdü hava güneşliydi damlacıkları görebiliyordum.onada çok moralim bozulmuştu.evden çıkmaz edecekler beni.herkes kendi çocuğunu öpsün yoksa kocasını öpsün ne bu ya bıktım.iyiki esirgiyorum.beni öpme yazan önlük almıştım takmaya utanıyordum ayıp olur diye bugünden itibaren onsuz çıkmayacağım.esirgersin kıskanıyor derler esirgemezsin mikrop saçarlar.varsın kıskanç desinler.bir daha tahammülüm yok böyle bir şey yaşamaya....
Son düzenleme: