Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın kızlaar.
dün büyük temizliği yaptık çok şükür.şimdi kuzu uyudu ben kuaföre gitmeden bi bakayım dedim buraya tabi herkes gezmelerde kuzu uyansın bizde çıkacağız inşallah.
yelizcim ben bu siteyi herkese önerdim özellikle bu başlığı nickimide biliyorlar..bir süre sonra bişeyler yazmayı paylaşımlarda bulunmaya çekinir hale gelince dedim değiştireyim.bakıyorlarmıydı buraya bilmiyorum ama tedbir almak da fayda var kanımca

berraya ve albina ya çok çok geçmiş olsun inşallah şimdi hiç bir şeyleri yoktur.

Zeynep güzel kızınin doğum günü kutlu mutlu olsun şansı ve bahtı her açık olsun. Bütün dilekleri her zaman gerçekleşsin.senin de annelik yıldönümün kutlu mutlu olsun.

Ve ekinim nazim keşke gelebilseydin.bir daha ki sefere o halde.

Yeni ciciler alanlar mutlu günlerde giyin bizde bu ara aldık yine bir şeyler. Hatta kotondan ilginç bir alışveriş im oldu. Ayrıntılı anlatırım bi ara.

Hafta sonu ayrıntıları yaşına kalsın. Öpüyorum herkesi

albianmın doğum günü kutlu olsunnnnnnnnn
allah ona çok güzel, huzurlu, mutlu , paralı, sağlıklı, neşe dolu bir hayat nasip etsinn

günaydınn arkadaşlar
kız annemde bu hafta idare edecekler teyzemler önümüzdeki hafat baklaım napıcamm

günaydın kızlar..
haftanız çok güzel olsun inşallah....
yoğun ama süper bi hafta sonu geçirdim...
mükemmel bi kahvaltı daha sonra süper bi akşam yemeği yedik evimizde...
çok güzeldi...
resimler koycam size bakarsınız..

nimom allah yardımcın olsun cnm

elif güzel bir haftasonu geçirmene sevindim canım
benim de c.tesi temizlik vardı.pazar akşama doğru bizim burdaki bir avm e gittik .
sabah üzerime yeni bir bluz giydim benim kuzu beni gördü bluzuma dokunup aaaaaa dedi.sonra da güzeel dedi.artık kıyafetlerimi de inceliyor cadı.neyse bugün beğendi de sonrası nasıl olacak bakalım.

inşallah nimocum olur ya...
en kısa zamanda istediğin sonuçla karşılaşırsın umarım...
allahım bunlardan bunların şerrinden uzak tutsun seni

kızlar bu köşe takımımız yeni aldığımız.aslına kına yeşili ama ışığa göre rengi değişiyor..
halı ve perdem uyumsuz ama onlar şimdilik evimin nazarı...ilerde alırız sanırım

bu dolap kötü bi banyo dolabıydı..
içinde eşimin alet çantaları ıvır zıvır duruyordu..koyacak yer yok atmayada kıyamadım..
böyle kaplayıp üstüne tv koyduk.
bi de kulp alacağım tamam olacak

dün sabahki kahvaltı sofrasının yarım hali..
herşey hazırken çekemeden hepsini yedik :)
yani bize gelirseniz size böyle kahvaltı hazırlarım bilesiniz..

veee bu da benim aşkitommmm..
soda delisi...
nargileyi de herkes içine çeker...
bizimki üflüyor

ilk olarak köşe takımını güle güle kullan canım çok güzelmiş.
hazırladığın sofraya diyecek yok yutkunmaktan başkacokacimcoook ellerine sağlık
ruzeye de maşallah fıstığa çok tatlı

teşekkür ederim cnm daha iyileri senin olsun..
seninde temziliğin bitmiş..
güle güle kirlet cnm benim...
saçlarını kesitridin mi..
resim yok mu resim bizde baksak

çok güzelmş allah mutlulukla oturmayı nasip etsin elifcim
dolabada bayıldım çok uyumlu ve güzel olmuş bence, hamarat hatun

sofraaa isesüper , kahvaltılık takımın falan çok hoş, ben valla hiç kullanmadım kahvaltılık takımımı daha ufak ufak kaselere koyup kouyp duruyorum, kahvaltı süper,

yok canım saçkesimi değil başka işler:))
elif ben resimm yükleyemiyorum ya siz nasıl yüklüyorsunuz albüm için hep hata veriyor

Günaydınn hanımlarrr
Keyifler yerindedir umarım bizler iyiyiz,c.tesi bildiğiniz üzre anacığımdaydım pazar öğlen döndük, akşam 5 gibi dayım ve yengecim geldim ormana çıktı ardından kuzenim eşi ve çocuğuda geldi, geç saate kadar ormanda ve oyun parkında geçti kuzuları fren ve bilimum oyuncaklara bindirdik uyku saatleri geçince eve geldik, çayımızı evde içtik yarımdı gittiklerinde bende hoop yatağa, biraz yoğunum ama mutluyum..

Zehracım resim çekmeye hiç vaktim olmadı cnm, çekim eklerim en kısa sürede, yeni aldığım dolgu topuklarımıda eklerim, sezon sonu indirimlerine bayıldım :):):):))))

Nimicim inşallahhhh olur canım oarası ne kadar iyiymiş fiyatı.

Betülcüm güle güle kullan temizlenmişsin misler gibi. Yeni eşyalarımızı nasılda farkediyorlar değilmi :)

Elifim mutlu bir haftasonu geçirmişsin sende.
Köşe takımın çok hoş, kahvaltı sofran ve kahvaltı takımında çok güzel ve kibar. Dolabıda değerlendirmişsin oda cuk diye oturmuş.
Prensesim fıstığım Ruzişime Maşallah .

günaydın herkese
köşe takımın değişik hoşmuş tatlım tekrardan güle güle kullan.
ruzeyede bayıldım yani nargile yakışmış

nimetcim bulunur bir çare üzme kendini.
betülcüm sanada günaydın.

NıMOMMM canım teşekkür ederim cnm..
hepimiz yuvamızda mutlulukla huzurla oturalım inş..
çok zevkli kıs kaplaması...
eski bişilerinz varsa mutlaka değerlendirin böleee
kahvaltı takımı benim hayallerimdi..
evlenirken alamamıştım..
yeni sayılır...sen nie kullanmıyorsun...
zevkle sofra kurarsın cnm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…