- Konu Sahibi DreamLover
-
- #26.941
şimdi aklıma geldi antibiyotiğe başladım ben.napsam acaba bıraksam da ramazandan sonra mı başlasam ilaçlara
kızlar ben izin aldım çıkıyorum kuzuyu götüreyim doktora götüreyim bakalım ne olcak hayırlısı
evet yelizcim bende onu düşündüm nekadar erken olursa okadar iyi olur tabiki
bende tutucam ortasında yakalıycak yine benide insan alışıyor derken ara verince tekrar başlamak zor geliyor napalım artık :))))
kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri ve kuzuları
kadis we ellif gecmi solsun kuzulara ..
betul sana da gecmis olsun cnm antibiyotik kokten kurutsun insallah enfeksiyonu
Elifcim k.walidem hep hastalık gece çoğalır der. Aman hep iyi olur.
size de gecmis olsun cnmbüütn yavrularda öksürük var galiba, dünde bizimkinde başladı öksürük.
biraz önce iş arkadaşım gelmedi, onun yerien onun işini yapıyorum, operatörlerden biri ile konuşuyoruz. henüz 1 yaşına girmemiş yeğeninden bahsediyor ya yürümedi hala bi bozuklukmu var annem 9 aylıkken yürür çocuklar dyor dedi. yahu dedi çocuklar 1 yaşında yürür, nadirdir 9 aylık yürüyen, sen annemden daha mı iyi bileceksin dedi, 5 çocuk büyütmüş benim annem dedi. evet daha iyi biilrm ddi. asıl anne bişey bilmiyor dedim. biraz açın kitap falan okuyun annenizin her dediği doğru değil deidm . yok yaa diyo. öyle dedim , analarınız herşeyin doğrusunu bilmez kabullenin dedim. kaldı öyle. vallahi karılarına acısım. bu zihniyet oldukça daha çookkk gelinin canı sıkılırrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?