Bebeklerimiz ve Biz

yeliz ve semiha hoşgeldiniz kızlar.sağol semihacım.git muhakkak kontrole aradabir gitmek lazım.
nimetim senin kusuruna bakılır mı aşkolsun ya.

yelizcim semihacım sağolun teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için

yarın oruçlu olucağız ve ben ilk gün game over oluyorum felaket bir baş ağrısı her sene ilk günde mutlaka oluyor başımı yastıktan kaldıramayacak kadar hemde

yarın değilde patronlar dışardan gelsin eve giip götürcem herhalde kuzuyu doktora yarını beklemiycem sanırım izin verirlerse

Kadiscim alabilirsen izin şimdi götürmen bencede iyi olur, ne kadar erken gidersen o kadar iyi.

Of oruçda en kokrtuğum şey baş ağrısı

ben yarın tutatmıcam maalesef reglim
herhalde paztesi bulur benim tutmam.
böylede olunca çok kötü hissediyorum, nerdeyse ehr sene ilk günü tutamam be yaa, hem reglimdir.
bide herkes oruçlu kendimi kötü hissediyorum. yesen dert yemesen dert, genelde bişey yemme zaten oruçlu gibi oluyorum.

iftarda da çorbayı içince kesilirm hemen .hemn bi sigara sonra uzun bir başdönemsiiiii

kızlar ben izin aldım çıkıyorum kuzuyu götüreyim doktora götüreyim bakalım ne olcak hayırlısı

evet yelizcim bende onu düşündüm nekadar erken olursa okadar iyi olur tabiki

bende tutucam ortasında yakalıycak yine benide insan alışıyor derken ara verince tekrar başlamak zor geliyor napalım artık :))))

kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri ve kuzuları

GeÇmıŞ olsun dılekerınız ıÇın teŞekkÜr ederım..az Önce aradım zılııyı bıŞeysı yoktu..
Numara mı yapıyo dıcem ama Çocuk bayaĞı ÖksÜrÜyordu..
Neyse akŞam kı durumuna bakarız artık..

selam ben geldim:)
yan komsudaydim sabah kahwesine ,uyku saati olunca geldim ewe..

gorduklerim mavili*+, KADıS+, kartalsevil+, soytarı+, zeybennep+ nasilsiniz kizlar

hemn bi gerilere bakayim geliorum

Saol semihacım. Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin.
Seninde kısa tatil bitti demek. Ne diyelim sağlık olsun seneye bol bol çıkartırsın acısını artık.

Nimetim öyle yalvarmak falan deme iyice tepemin tası atıyor valahi. Açıp bir tel. iki çift laf edesin var o nursuz kaynanana vallahi... Göz var nizam var anacım ya bu nasıl bir vicdansızlık.

Benim kuzununda 2 gündür gece uykuları acayip düzensiz. Yatırıyorum 1-2 saat sonra anne diye uyanıyor. Alıyorum yanıma uyuyor koyuyorum 2 saat sonra yine... Anlamadım sıkıntısını ağlamak falan da yok... Dişleri felaket 4 yerden baş göstermiş bembeyaz olmuş kabarmışda elleri sürekli ağzında arada çok kaşınıyor galiba yatıyor dizime açıyor ağzını anne kaşı diyor. Çok alem benim bu zilli ya.... Kızım orası kaşınmaz el ağıza sokulmaz diyorum olsunnnn kaşııııııııı ama diyor. Bende kıyamıyorum yıkıyorum elleri başlıyorum kaşımaya...
Ah ahhhh maymut ettiler bizi vesselam...

kadis we ellif gecmi solsun kuzulara ..

betul sana da gecmis olsun cnm antibiyotik kokten kurutsun insallah enfeksiyonu

Güle güle canım...
İyi haberlerini bekliyoruz. Habersiz bırakma bizleri
Senide meleğinide öpüyorum en kocamanından...

git tabi kadiscim güzel haberlerlede gel,

Merhaba tenzile iyilik sizden naber?

Elifcim k.walidem hep hastalık gece çoğalır der. Aman hep iyi olur.

Valla Betülcüm ne yapcan bir tanemi kullandın şimdiye kadar,?

Kıyamam kıs ben ona yavrummm kaşı diyor he :), kesin diş sevilcim kolayca çıkarır inşallah dişlerini

tenizle sevil hg. kızlar..
sevilcim ruzenin dişleri çok kabarık ama çıkmk bilmiyorlar ya..
ayy keşke ruzede bana kaşı dese...
ama ağzını hiç açmaz bile..eli ağzında geziyor öle

kadis we ellif gecmi solsun kuzulara ..

betul sana da gecmis olsun cnm antibiyotik kokten kurutsun insallah enfeksiyonu

teşekkürler :)

Elifcim k.walidem hep hastalık gece çoğalır der. Aman hep iyi olur.

evet cnm hep gece çıkıyor hastalıklar...
iyi olur evet..du bakalım akşam ki duruma göre olmadı bizede dr yolu gözkür..

kadiscim iyi haberlerini bekliyoruz cnm

size de gecmis olsun cnm

we
hay bu zihniyete diyorum ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…