Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar
hepinize hayırlı ramazanlar
allahım yuvamızdan bereketi huzuru eksik etmesin bütün yıl diyorum.

Günaydınlarrr herkese güzel bir gün olsun

Onbir ayın sultanı Ramazan-ı şerifiniz kutlu olsun bu hayırlı ay boyunca evinizden bereket şağlık huzur eksik olmasın hayırlı ramazanlar geçirmeniz dileği ile

dün malumunuz erken çıktım kuzuyu doktora götürmek için.
eve gittim hemen hazırlanıp çıktık hastaneye gittik doktorumuzun hasatsı yoktu sıra beklemeden girdik
sırtını dinledi doktoru yol boyunca öksürdü zaten yavrum hırıltısı var dedi doktor geceleri öksürüğü çok oluyormu diye sordu evet dedim hırıltılımı dedi hayır dedim ama hırıltısı var dedi .

bronşit başlangıcı dedi doktorumuz çok kötüde değil hangi ilaçları kullandığımızı sordu ve nezamandır devam ettiğini. ventolin ve bracanly kullandık dedim dönüşümlü olarak.

actıdem öksürük şurubu yazdı günde 3 kere verilecek brcanly gece vericez 5 gün kullanacağız ilaçları
augementin antibyotik yazdı öksürük 5 gün içinde geçmezse antibyotik başlayacağız

kızlar gece öksürüğü için doktor şöle söledi ısrarla devam eden özelliklede gece çok olan öksürüklerde hırıltı yoksa ama boğulur derecede öksürükle karşı karşıyaysanız o öksürükten korkulmalı bu bronşit olmayla karşı karşıya olduğunu gösteriyormuş. aman dikkat bizde hırıltılı değildi ama dinleyince sırtını hırıltısını fark etti belki götürmeseydim ilerleyecekti hastalığı boşuna demiyorlar erken tedavi hayuat kurtarır.

kuzumun boyu 84 cm kilosu 10,00 şuan doktoru ayına göre 1,1,5 kilo az dedi kilosu ama sende zayıfsın üstünde durmuycam dedi genetikte olabilir dedi sağlıklı olsunda kilosu problem değil dedi boyuda ayına göre güzel dedi. geçenler geçerdiği ishalden dolayı 9.700 düşmüştü kilosu biraz olsun almış yavrum kilosunu geriye:)

şimdi ek ilaçlara kaldı işimiz inş. antibyotik kullanmadan atlatırız.

merak eden arkadaşlara teşekkürler sağolun eksik olmayın

Günaydınnnn güzel birgün hayırlı cumalar diliyorumm.

Hergece 03 de tık diye kalkan ben 04,30 da denizin ağlamasıyla uyandım. Ve ezan okunuyordu bişeyler yediğimde ezan okunuyordu, Allah kabul ederse artık...

Nimicim çok geçmiş olsun canım , bence bir drunu arasan. bütün vücudundan çünkü.

kadiscim antibiyotiğe gerek kalmaz inşallah be güzelim.tekrardan geçmiş olsun.

elifcim sen ne yaptın wc işini konuştunmu kaynananla.

nimetcim berra da geçenlerde aynı belirttiğin gibi altıncı hastalık çıkarmıştı ama öncesinde 2 gün ateşi olmuştu canım sizde ateş olmamış.yinede bir doktora götürsen canım.

Allah şifa versin kadisim.actidem iyi bir şuruptur faydasını görürsünüz muhakkak.inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan atlatırsınız canım

kadiscim çok geçmiş olsun cnm..
iyiki götürmüşsünüz dr.a
inşallah anitbiyotiğe gerek kalmaz...
ama actidem şurup ruzede hiç bi işe yaramamıştı..
umarım sizde yarar canım...

yelizcim semihacım hoşgeldiniz canlar...
yelizim sağlık olsun cnm...
allah kabul etsin inşallah...
semihacım konuştum hafta sonu kendin başla dedi..
uğraşmak istemiyor..
ben sabah alıştırma külodu giydiriyorum o çıkartıp bez bağlıyor

elifcim niyeti belli kaynananın kesşn tavrını koymuş valla
yazık yanimafoldumben
konuşmakla falan yola geleceğe benzemiyor :umursamaz:

Bende 6.hastalıkdan şüphelendim ama ateş yapıyorsa öncesinden o olmaya bilir. Ne olursa olsun bir dr a götürmekde fayda var nimicim.

Ayıp ediyor k.waliden valla , benimki bana sormadan çıkarmıştı bezini :)

sen gözünü korkut onun elif "bak anne ruze şimdi bezini çıkartmak istiyor ama biz çıkartmazsa bu 3-4 hatta 5 yaşına kadar böyle gider 5 yaşındaki çocuğun altını temizlemek istiyorsan benim için sorun hee, he birde şöyle bişey var ben ruzeyi kreşe vermeyi düşünüyorum... yaşında ama wc eğitimi almamış çocukları almıyorlar" de bakalım. Gezmeyi seviyorsa kreşe gitmesi için öğretir diye tahmin ediyorum ben.
Eğer buda işlemezse yapacak bişey yok. Bekleyeceksin.

gunaydın kızlar hayırlı ve bol bereketlı ramazanlar dılıyorum
çok şukur evımızdeyız oglumla carsamba geldık geldıgımızden bri temızlık yapıyorum öldum yaçok yoruldum.

hasta olan çocuklarımızada gecmış olsun umarım tezzamanda ıyılesırler

elifcim niyeti belli kaynananın kesşn tavrını koymuş valla
yazık yanimafoldumben
konuşmakla falan yola geleceğe benzemiyor :umursamaz:

hafta sonu ben başalyınca mecbur kalacak cnm..
ilk başlangıcı kendisi yapmak istemiyor

benimde kendi annem bana sormuyor ama bu başka işte..
cumartesi pazar ben gündüz eğitimini vermiş olacağım..
o korkuyor niye korkuyorsa artık...
bi çocuk istekli hevesini kıracak kalacağız ortada..
hiççç de bekeleyemem vallahi..
annemi çağırırım bir hafta eve..o benden hevesli paşa paşa bakar torununa..
tehdit ederim valla..eli mahkum...

çok mu kötüyüm nan ben:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…