Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar elıfcım o eczaneye muhakkak gıt hatta korkkut sızı mahkemeye vercem sıkayet etcem de kı bıdaha ılac verırken daha dıkkatlı olsun

iyi haftasonları kızlar
zeynom giderek daha iyileşiyo
öksürüğü hiç kalmadı çok şükür ama antibiyotiği 10 gün kullan dediği için dr umuz onu devam ediyoruz

şimdi uyudu kuzuşum bende pazara gidiyorum

mavilim geçmiş olsun ruzişe...bencede eczaneye git tepkini dile etir..bundan sonrada ilaç alırken sende mutlak kontrol et..bazen doktor yazıları yüzünden karıştırdıkları oluyor...

merhaba
hasta kuzular cok gecmiş olsun...

Selam canım a.s.
Hoşgeldin:1hug:
İrem daha iyi gerçi dün yine hastanedeydik akşam üzeri bütün vücudu döküntü oldu gözleri şişti. Acayip panik oldum. Hemen götürdüm antibiyotik dokunmuş. Kestik yenisine geçtik bugün daha iyi duş aldırdım rahatladı uyuyor şimdi...
Annen nasıl oldu drn hanım nasıllar???

selam herkese iyi haftasonları
hasta kuzucuklara geçmiş olsun
bugün üzerimde bir negatiflik var çözemedim her zaman yaptığım yemek olmadı bir tuhaf oldu üstüne başka yemek yaptım oda olmadı iyice sinir oldum yaaaa

herkese iyi haftasonları, hasta kuzular iyileşiyor sanırım. Elif size ekstra geçmiş olsun, umarım daha iyi olur ruze. Asya hanım uyudular bende evi toparladım biazdan tenzile'nin annesini ziyarete gideceğiz.

herkese merhaba uzun bir aradan sonraa.s.
herkes ve tüm bebekler umarım çok iyidir.
sevgilerimle...................

Hoşgeldin canım:1hug:
Özlettin kendini... Nasılsın? Egecik nasıl??? Sağlığı yerindedir inşallah...
Bu aralar topiğin tüm bebişleri hastaydı bizde dahil ama çok şükür tek tek düzelliyorlar.

Hoşgeldin canım:1hug:
Özlettin kendini... Nasılsın? Egecik nasıl??? Sağlığı yerindedir inşallah...
Bu aralar topiğin tüm bebişleri hastaydı bizde dahil ama çok şükür tek tek düzelliyorlar.

canım merhaba,
bende çok özleidm herkesi ama işyerinden giremiyorum...işler kötü kriz çok etkili ve gerginlik oluyor sürekli işyerinde zarar zarar ( çıkarmalarda başlayacak sanırım..yani pek iyi değil bizde deli gibi çalışıyoruz hata yapomamak için...
ege çok çok iyi maşallahı var..mart 3 de 2.yaşına girecek inşallah..bıcır bıcır konuşuyor sorma çenesi çok düşük..pitapppp okuyoruz bol bol ve oyunlar..hiperaktif bir bebek..şimdi uyuyor ama uyku haricinde sürekli haraket halindeyiz..
İremcik nasıl büyümüştür eminim..
bebekler hep hasta evet ya dönem hastalık dönemi canım dikkat etsek bile oluyor yapacak birşey yok bu şekilde büyüyorlar yani..

egeyi uyutuum yarım saat oldu ikide bir öksürüyor sinirim bozulduuu musssssssssssss yemişti tam uyumadan önce boğazınımı rahatsız ettiki acep:uhm:

sormayın kızlar yaaa öyle hızla öğreniyorki anlatamam size,daha doğrusu hangi birini anlatayım :)))
Bugün en yeni öğrendiği şey vütfennnnn (lütfen)
bişey istediği zaman bu sihirli kelimeyi kullanıyor istersen dediğini yapma :))))))))))

Maşallah topiğimizin abisine... Ne çabuk büyüyorlar dimi mücüm...
Daha dün gibi kucağımıza aldığımız günler... Sağlıkla mutlulukla daha nice nice yaşlarını görürüz inşallah...
Aman boşver canım sen işine bak arada sırada bir ce diyip iyiyiz de buda yeter...
O kriz denen illetden bende etkilendim. 2 aydır evdeyim bakalım yavaş yavaş aramaya başlıyacağım.
İrem kocaman oldu teyzesi sürekli konuşuyor,koşturuyor ve en önemliside heryeri dağıtıyor. Girip çıkmadığı delik yok, şimdide tırmanma olayına girdi. Sürekli gözümün üstünde olması gereken zamanlar yaşıyoruz.

su içemedimi canım muss un üstüne,gıcık yaptıı durumlarda bir tatlı kaşığı balın üstüne birkaç damla limon damlat ver,

Deniz yanımda şuanda bilg.masasının üstüne çıkmış tek tek cd leri çıkartıp anne babamı? (babanınmı) diyor
çok şükür allaha iyi kızım :)) bende çok ama çok mutluyum :)))

Kızımla başbaşayız denizde öğlen 12 gibi uyudu bire kadar bende o arada çorba yaptım, tavukgöğsü yaptım ve pratik su böreği yaptım :)Birazdan babamız gelicez işteydi o bugün, k.walidemler balık
yapıcaklarmış bizi çağırdılar oraya gidicez

Siz neler yapıyorsunuz canım

iyi haftasonları canım,

bendede tamtersine bir hamaratlık bir hamaratlık sorma,cokacimcoook
şu yemek programları insana gaz veriyor,
onlar o kadar yemeği yapıyor ben neden yapamıyorum diyor insan kendi kendi
sonra alıyorum soluğu mutfakdadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…