- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.221
sormayın kızlar yaaa öyle hızla öğreniyorki anlatamam size,daha doğrusu hangi birini anlatayım :)))
Bugün en yeni öğrendiği şey vütfennnnn (lütfen)
bişey istediği zaman bu sihirli kelimeyi kullanıyor istersen dediğini yapma :))))))))))
Maşallah topiğimizin abisine... Ne çabuk büyüyorlar dimi mücüm...
Daha dün gibi kucağımıza aldığımız günler... Sağlıkla mutlulukla daha nice nice yaşlarını görürüz inşallah...
Aman boşver canım sen işine bak arada sırada bir ce diyip iyiyiz de buda yeter...
O kriz denen illetden bende etkilendim. 2 aydır evdeyim bakalım yavaş yavaş aramaya başlıyacağım.
İrem kocaman oldu teyzesi sürekli konuşuyor,koşturuyor ve en önemliside heryeri dağıtıyor. Girip çıkmadığı delik yok, şimdide tırmanma olayına girdi. Sürekli gözümün üstünde olması gereken zamanlar yaşıyoruz.
iyi haftasonları kızlar
zeynom giderek daha iyileşiyo
öksürüğü hiç kalmadı çok şükür ama antibiyotiği 10 gün kullan dediği için dr umuz onu devam ediyoruz
şimdi uyudu kuzuşum bende pazara gidiyorum
Sevilcim iremin ishali nasıl oldu hayatım,ateş çıktımı daha sonra??
su içemedimi canım muss un üstüne,gıcık yaptıı durumlarda bir tatlı kaşığı balın üstüne birkaç damla limon damlat ver,
Deniz yanımda şuanda bilg.masasının üstüne çıkmış tek tek cd leri çıkartıp anne babamı? (babanınmı) diyor
çok şükür allaha iyi kızım :)) bende çok ama çok mutluyum :)))
Kızımla başbaşayız denizde öğlen 12 gibi uyudu bire kadar bende o arada çorba yaptım, tavukgöğsü yaptım ve pratik su böreği yaptım :)Birazdan babamız gelicez işteydi o bugün, k.walidemler balık
yapıcaklarmış bizi çağırdılar oraya gidicez
Siz neler yapıyorsunuz canım
canım ya daha neler neler diyecek egede yaramazlık yaptığında oğlum diyorum bana direkt anne bir dakikaaaaaaa bırakkkk diyordelikafadulden
yadakızzıyorum ben yaramazlık yaptığında genelde ilk tepkim ne yaptınn dır.ege daha ben ne yaptın demeden yaramazlık yaptığında kendi kendine anne ne yaptttınnn diyorçok ukala bir oğlan:jeyyar:
eee vütfennnnnnnnnnnnnnn sende yapacaksın bri zahmet denonun siteklerini tek tekkaydirigubbakcemile5
isali geçti canım çok şükür ama bütün vücudu döküntü oldu dün akşam üstü göz kapakları falan şişti. Acayip panik yaptım apar topar gittik dr. antibiyotük dokunmuş. Kestik yenisine başladık. Biraz azaldı. İnşallah daha iyi olacak. Benim gibi alarjik bir bünyesi var gıdalarda da öyle. Of ya biri geçti derken diğeri geliyor. Hayır olsun inşallah.
Duş aldırdım mışıl mışıl uyuyor 3 saatdir. Eli kulağında kalkar şimdi...
iyi haftasonları canım,
bendede tamtersine bir hamaratlık bir hamaratlık sorma,cokacimcoook
şu yemek programları insana gaz veriyor,
onlar o kadar yemeği yapıyor ben neden yapamıyorum diyor insan kendi kendi
sonra alıyorum soluğu mutfakdadelikafadulden
Biz egenin peşinden geliyoruz, ya herşeyi söylemeye çalışıyor dilini döndürmeye çalışıyor
ama bazen daha düzünü öğrenmeden tersden söylemeye çalışıyor :sm_cool:
aynen denizde yapma kızım olmaz dediklerim şeylerde anneeeeeeeeeee duyyyy yaaaaaa
diye bağırıyorkaydirigubbakcemile3
valla vütfenide öğrendi ya işim iş birde boynunu bükerek söylüyorki gelde yapma veya vermelaelaelaelaelae
neeeeeeeeeeeeeeeee 3saatirmiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:
biz 3 saat uyusak gece kuşu oluruz vallaaaaaaaaaaaa ege hala 11 civarı uyuyordaaaaaaaa
canım geçmişolsun çok..böyle düşünme biri ardına biri iyi de hep iyi olsunnn ama inan 20.ayına kadar sık yaşadığımız hastalık durumları yavaş yavaş azlaacak herkesin emin olun öyle...hele dişlerin çoğru tamamlanınca doktor mesaimiz azlıyor yavaş yavaş:teselli:
isali geçti canım çok şükür ama bütün vücudu döküntü oldu dün akşam üstü göz kapakları falan şişti. Acayip panik yaptım apar topar gittik dr. antibiyotük dokunmuş. Kestik yenisine başladık. Biraz azaldı. İnşallah daha iyi olacak. Benim gibi alarjik bir bünyesi var gıdalarda da öyle. Of ya biri geçti derken diğeri geliyor. Hayır olsun inşallah.
Duş aldırdım mışıl mışıl uyuyor 3 saatdir. Eli kulağında kalkar şimdi...
bu arada ben tüm hasta bebeklerimizeeeeeee Allahtan acil şifalar diliyorum..inşallah tek tek hepsi tez zamanda iyileşirler...
ayrıca yelizcim denizin hastalık döenminden sonra iyileşmeye başlaması benim iin bugün ilk güzel haber oldu ve en son Tülayın haberiyle kk da aldığım en güzel haberi öğrendim...ve şöyle bir geçirdiğimiz zamanlar gözümün önnünden geçtii..İnşallah sağlıkla gelir 2009 un benim için en özel bebeği diyeceğim affınıza sığanarak hepinizinn
anlıyorum canım yumurcakçayı sen merak etme :) balın üstünede belli olmuyor çay tabağında karıştır.
ben denize verdim laptop unu arada geliyor anne duyy bennn bennn diyor sonra gidiyor şimdi ütüme tırmanıyor
Menim annem yaaaa menimm annem yaa diyor bebeğine :))))))))))) delüüü kısss
birazdan aynı duruma düşeceğim bu yüzden no comment:bbo:ekranın önüne oturdu sıpa okuyamıyorum imdaaaaaaaaaat :)))))))))))))
Çok şükür bitanem uykularımız çok düzelli. Amandeğmesin. Evimizdeysek mutlaka bir yatışta 3-4 saat uyuyor. Ama başka bir yerde kaldıysak asla...
İnşallah birtanem ya biz yaşına kadar hiç dr. görmedik ilk gaz sancılarımızı saymazsak. Ama ne zaman yaşına girdi 15 de bir dr. görmesek olmuyor. Bunada şükür gerçi Allah dermansız dert vermesin. Gerisi çözülüyor. Onların bizim gibi melek anneleri olduktan sonra evel Allahın izniyle sırtları yere gelmiyecek...
canım sevindim anlamana:)) yapayım kalkınca o zaman hala öksürüyor çünkü
canım ege kendi laptopunun oyncak olduğunun farkındave maalesef onu gözü görmüyor bu oratdaken..benim laptopa dadanıyor.. menimmmmm bak bu tğm bebeklerin ortaktır herhalde:)
egede bugün yatapındayken cezalı ya normalde eşim ege kaka yaptığında annesi kaka yaptı bu der..
egede yatağında annesiiii kaka yaptı buuuuuuuuuuuu diye bağırıyor akıllı sanki kanıp alacaam onu:))
seninkide bebeğie menimmmm diyor haaaaaaaa ay koptum yaaaaaaaaa bu folik asit nelere kadirdelikafadulden gebelikte aldığımız onca folik asit patlaması bu zeka patlamasının nedenisırnaşık şey
birazdan aynı duruma düşeceğim bu yüzden no comment:bbo:
canım maşallah valla ne güzel o kadar uyuyor ama gecede uyuyor ne güzel..
canım bu ara tabidiş dönemi tekrar hepsi bitsin dişlerinin(bu arada kaç tane var) ilkbahara doğru artık çok falza hastalanmazlar..Allah birbirimissiz bırakmasına yavrularımızı:Saruboceq:
aaa müüü gelmiş hoşgelmiş
canım özlettin kendini, arada yeliz'den haberlerini alıyoruz. Umarım herşey yolundadır, işler herkesin riskli maalesef. Çalışanlar çıkmaktan korkuyor,benim eşimin kendi işi o da ayrı dertli. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.
Ege'ye de öpücükler (annesinede :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?