Bebeklerimiz ve Biz

canım ya daha neler neler diyecek egede yaramazlık yaptığında oğlum diyorum bana direkt anne bir dakikaaaaaaa bırakkkk diyordelikafadulden
yadakızzıyorum ben yaramazlık yaptığında genelde ilk tepkim ne yaptınn dır.ege daha ben ne yaptın demeden yaramazlık yaptığında kendi kendine anne ne yaptttınnn diyor çok ukala bir oğlan:jeyyar:
eee vütfennnnnnnnnnnnnnn sende yapacaksın bri zahmet denonun siteklerini tek tekkaydirigubbakcemile5

canım inan öyle kocaman oluveriyorlar bir bakmışsın yürümüş bir bakmışsın konuşuyor ege benim bilmediğim hayvanları bile biliyor artık bende onunla birlikte öğrenyorum bir eguanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (iguana) demesi var birde paplumbaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper daha neler neler..ireminde o keyfili dönemi başladı sanırım 16.aydan itibaren konuşma dönemi anne ve balar için egrçekten çok keyifli bir döenm kaçırılmaması gereken ve bolca ilginelmesi gereken bir dönem:dance:
canım dikkat bol bol artık hareketli olduğu için herşeyde tehlike aramaya başla aksiyon planını yappp..ve asla yalnız bırakma...sen zaten bilirsin işini...
iş için çok üzüldüm bir ara konuşmuştuk çıkmayı düşünüyordun..demek evdesin hayırlısı olsun canımm..bizde her an herşey olabilecek şekilde tetikteyiz zaten:1no2:

sanada şekercim
Zeynonun iyi olmasına çok sevindim,en kötü rahatszılıkları bu olsun:Saruboceq:
Kullan canım dr kaç gün dediyse,bizim pazartesi akşamı son bulacak Allahın izniyle.

Elifinin kuzusununda iyi haberlerini alırız inşallah p.tesi günü:Saruboceq:

Sevilcim iremin ishali nasıl oldu hayatım,ateş çıktımı daha sonra??

isali geçti canım çok şükür ama bütün vücudu döküntü oldu dün akşam üstü göz kapakları falan şişti. Acayip panik yaptım apar topar gittik dr. antibiyotük dokunmuş. Kestik yenisine başladık. Biraz azaldı. İnşallah daha iyi olacak. Benim gibi alarjik bir bünyesi var gıdalarda da öyle. Of ya biri geçti derken diğeri geliyor. Hayır olsun inşallah.
Duş aldırdım mışıl mışıl uyuyor 3 saatdir. Eli kulağında kalkar şimdi...

yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sırnaşık şey içirdim demin ama var ara ara kalkınca şurup veririm geçmesse..imonnnnnnnnnnnnnnn sevmez benim dana çok..valla egenin dilinden konuşuyroum ben artık şaşırma bacimmmmsengözlerimebaksanab
ohhhh canımçektiiiiiiiiiii valla ben sabah bşiraz atışltırım açım açççççççççççççççççç..
bizdede babamız yok işe gitti bugün..
ohh ne güzel deniz iyi sende iyisin...bıcır bırı konuşsun yeter..valla ege kalkarsa ben iptalkesinlikle burada ikimuhabette izin vermez
balık yedir denizedeeeeeeeeeeeeeeea.s.

Biz egenin peşinden geliyoruz, ya herşeyi söylemeye çalışıyor dilini döndürmeye çalışıyor
ama bazen daha düzünü öğrenmeden tersden söylemeye çalışıyor :sm_cool:
aynen denizde yapma kızım olmaz dediklerim şeylerde anneeeeeeeeeee duyyyy yaaaaaa
diye bağırıyorkaydirigubbakcemile3
valla vütfenide öğrendi ya işim iş birde boynunu bükerek söylüyorki gelde yapma veya vermelaelaelaelaelae

neeeeeeeeeeeeeeeee 3saatirmiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:
biz 3 saat uyusak gece kuşu oluruz vallaaaaaaaaaaaa ege hala 11 civarı uyuyordaaaaaaaa
canım geçmişolsun çok..böyle düşünme biri ardına biri iyi de hep iyi olsunnn ama inan 20.ayına kadar sık yaşadığımız hastalık durumları yavaş yavaş azlaacak herkesin emin olun öyle...hele dişlerin çoğru tamamlanınca doktor mesaimiz azlıyor yavaş yavaş:teselli:

Hamarat hatun seni...
Denom iyileşti Yelizimin neşesi yerine geldi. Aman diyim dilimi ısırayım bu kış son olur inşallah.:Saruboceq:
Bende de bir miskinlik var ki sorma oturdum kaldım evde ağza koymaya yemek yok sabahdan beri birtek ireme brokolili mercimek çorbası yaptım okadar....
Hiç yemek yapasım yok bu gün kociş kahvaltı ile idare edecek artık.

canım valla çok tatlılar bunlar..
denizde duy diyor ha sırnaşık şey sen birde daha bir duygusal anne kıyamassın da..vütfennnnnnnnnnnn dediğindede yaparsın hemen..
ben cezlara başladım bileeeeeeeeeeeCADIARZU bugün yatağında oturöma cezası verdimmmmmmmm..evin içinde tüm günnn koat(kot pantolona) giyecekmiş...deliriyorum..her alt değiştimede kot çıakr giydir..en son giydirdim eşofman altını ve yatağına koydum ceazlı uyudu sayılır:tomato:

anlıyorum canım yumurcakçayı sen merak etme :) balın üstünede belli olmuyor çay tabağında karıştır.
ben denize verdim laptop unu arada geliyor anne duyy bennn bennn diyor sonra gidiyor şimdi ütüme tırmanıyor
Menim annem yaaaa menimm annem yaa diyor bebeğine :))))))))))) delüüü kısss

Çok şükür bitanem uykularımız çok düzelli. Aman değmesin. Evimizdeysek mutlaka bir yatışta 3-4 saat uyuyor. Ama başka bir yerde kaldıysak asla...
İnşallah birtanem ya biz yaşına kadar hiç dr. görmedik ilk gaz sancılarımızı saymazsak. Ama ne zaman yaşına girdi 15 de bir dr. görmesek olmuyor. Bunada şükür gerçi Allah dermansız dert vermesin. Gerisi çözülüyor. Onların bizim gibi melek anneleri olduktan sonra evel Allahın izniyle sırtları yere gelmiyecek...

bu arada ben tüm hasta bebeklerimizeeeeeee Allahtan acil şifalar diliyorum..inşallah tek tek hepsi tez zamanda iyileşirler...
ayrıca yelizcim denizin hastalık döenminden sonra iyileşmeye başlaması benim iin bugün ilk güzel haber oldu ve en son Tülayın haberiyle kk da aldığım en güzel haberi öğrendim...ve şöyle bir geçirdiğimiz zamanlar gözümün önnünden geçtii..İnşallah sağlıkla gelir 2009 un benim için en özel bebeği diyeceğim affınıza sığanarak hepinizinn

deme yaaa
tüh tüh birde alerjimi çıktı üzüldüm onun için bir losyon verdmi dr u.
İshalinin durmasına sevindim ama.

Maşallah İrem kısa bizim ki bir saat uyuyor oda günde bir kere

canım çok teşekkür ederim bebeğim yaa, hele ben mutluluğumu tarif bile edemem.

Ben sana tüleyı söyledim sanıyordum:1shok: demekki unuttum bizde inanılmaz sevindik
Allah sağlıkla almayı nasip etsin

ya deniz tam beni taklit ediyor kızlar,
kitabını almış uzanmış yanımdaki koltuğa
Bir güünnnn Attaaaaa diye kitabı okuyor :))

canım sevindim anlamana:)) yapayım kalkınca o zaman hala öksürüyor çünkü
canım ege kendi laptopunun oyncak olduğunun farkında ve maalesef onu gözü görmüyor bu oratdaken..benim laptopa dadanıyor.. menimmmmm bak bu tğm bebeklerin ortaktır herhalde:)
egede bugün yatapındayken cezalı ya normalde eşim ege kaka yaptığında annesi kaka yaptı bu der..
egede yatağında annesiiii kaka yaptı buuuuuuuuuuuu diye bağırıyor akıllı sanki kanıp alacaam onu:))
seninkide bebeğie menimmmm diyor haaaaaaaa ay koptum yaaaaaaaaa bu folik asit nelere kadirdelikafadulden gebelikte aldığımız onca folik asit patlaması bu zeka patlamasının nedenisırnaşık şey
ekranın önüne oturdu sıpa okuyamıyorum imdaaaaaaaaaat :)))))))))))))
birazdan aynı duruma düşeceğim bu yüzden no comment:bbo:

canım maşallah valla ne güzel o kadar uyuyor ama gecede uyuyor ne güzel..
canım bu ara tabidiş dönemi tekrar hepsi bitsin dişlerinin(bu arada kaç tane var) ilkbahara doğru artık çok falza hastalanmazlar..Allah birbirimissiz bırakmasına yavrularımızı:Saruboceq:

ege kalktıııııııııııııııııııııııııııııııııııı:1no2:
vallaçok iyi geldi ne özlemişim herkesiiiiiiiiiiiiiiii ege izin vermez şimdi uyku mahnmuru bakınıyor her an ampilim sönerse şaşırmayınnn..
hepiniziiii çok öpüyorumm geldi bileeeeeeeeee
kucağına al diyor kafamçokkarıştı

aaa müüü gelmiş hoşgelmiş

canım özlettin kendini, arada yeliz'den haberlerini alıyoruz. Umarım herşey yolundadır, işler herkesin riskli maalesef. Çalışanlar çıkmaktan korkuyor,benim eşimin kendi işi o da ayrı dertli. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.

Ege'ye de öpücükler (annesinede :).

8 di canım bu hastalıkla üstden bir azı patladı diğeride yolda geliyor.
Ay ne dilli bunlar ya... Bizimkini en favori şeyi babası onunla ilgilenmediği zamanlarda onun gözünün içine baka baka dede demesi kızım ne dedesi baba o diyoruz o dişlerini sıka sıka de deeeee diyor. Aklınca onu cezalandırıyor. Birde acıktığı zamanlar elimden tutup mutfağa götürüyor. Ma ma diyor ordan kucak kucak diyor. Kucağıma geliyor yemekleri gösteriyorum tek tek beğediğine hıh diyip seçiyor. Sonrada gidip oturuyor ve beni bekliyor. Kesinlikle folif asit mucizeleri bunlar...

hoşbuldum canım inşallah sen veAsya hanımda çok çok iyisinizdir..
Allah herkese kolaylık verisn gerçketen çok zor bir dönem...
inşallah kısa zamanda yolun agirsin diyorum ben işler..
ve kaçıyorum ege krişze girdi ağlıyor...
Asyaya ve annesinede öpücükler:))
ve herkese hoşcaklaın şimdilika.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…