Bebeklerimiz ve Biz

Bugünlük böyle oldu,
Vallaha kıs insanın yavrusu=neşesi demek, Allah bozmasın. :)
Bişey olmaz şekerim eşin dert etmiyorsa sende dert etme,benimki hiç sorun etmez
melemen bile getirsem akşam yemeğine gık demez.

yap canım yap hemen gıcığını alıyor:teselli: ya denizde biliyor iki dk bile durmuyor laptopda. hemen yanıma geliyor :))
ya ne kadar uyanık bu köfteler yaaa inanırmısın bende denize bazen ceza veriyorum yatak cezası bizimki nasıl kandırıyor beni tahmin et tabiki CİİİİİİSSSS ANNEEEEEE KOŞŞŞ
diyedelikafadulden istersen alma :)
ya aynen öyle şekerim bana sarılarak bebeğine dönüyor ve Menim annem yaaa benim annem yaa diyor bebekden kıskanıyor beni düşün sen babamızı :))))kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
deme yaaa
tüh tüh birde alerjimi çıktı üzüldüm onun için bir losyon verdmi dr u.
İshalinin durmasına sevindim ama.

Maşallah İrem kısa bizim ki bir saat uyuyor oda günde bir kere

İlacı kesince hemen söner dedi. Eğer geçmezse ovadril kullanabilirsiniz dedi. Uyansın bakalım geçmezse kullanacağım.

İlacı kesince hemen söner dedi. Eğer geçmezse ovadril kullanabilirsiniz dedi. Uyansın bakalım geçmezse kullanacağım.
inşallah uyandığında birşeyi kalmamıştır.

iyi akşamlar kızlar..misafirim geliyor akşama üstelik yatılı
eşim yeni haber verdi..bi taraftan hazırlık yapıyorum...

iyi geceler güzel anneler

ben bugün bakamadım hiç malum cumartesi

mücümmm gelmiş göremedim olsun oğluşuda kendisi de iyiymiş ya gerisi problem değil sevgiler ikisinede ...

yeliz kıs yerim ben onun dillerini canım ya kızlar çok da çabuk dilleniyor bu kesinde çok da fena bişi oluyorlar öpüyorum denomuda senide...

sevilcim çok geçmiş olsun canım dokundu demek antibiyotik oluyor bazen böyle durumlar olmasa daha iyi ama rabbim beterinden korusun öpüyorum meleğinide senide canım

mev can sanada kolay gelsin canım berfe sultana da kocamannnnn öpücükler

oldukça yorucu bir gündü benim için az sonra yatıcam hepiize tatlı uykular ve renkli rüyalar

ilk gelenede benden günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.

herkese iyi paarlar regli durumundayım ve feci şekilde tatlı krizim tuttu tariflere bakıcam yapımı kolay ve aklıma yatan bir tarif bulurum inşallahhhhhhh hadi gelin yiyelimmmmlülülülülülü

herkese iyi paarlar regli durumundayım ve feci şekilde tatlı krizim tuttu tariflere bakıcam yapımı kolay ve aklıma yatan bir tarif bulurum inşallahhhhhhh hadi gelin yiyelimmmmlülülülülülü
canım yaaa tatlı krizinin tuttuğunu blseydim çağırırdım revani yaptım ve çok güzel olmuştu:lepi:

canım yaaa tatlı krizinin tuttuğunu blseydim çağırırdım revani yaptım ve çok güzel olmuştu:lepi:

ımmmm revani en sevdiğim şerbetli tatlıdır yağ felanda yok en hafif şerbetli tatlı :çok üzgünüm: benim yarimede yiyin baricokacimcoook bende burada buldum muzlu piramit pasta onu yaptım şimdi dolapta soğumasını bekliyokkkkkkcokacimcoook çıkarınca süslicemmmmmm:lepi:

Kızlar az önce esımın maillerını okudum ve bana aldıgı hedıyeyı ögrendım ıstırıdye ıçınde ıncı setı almış bana şimdi bılmıyormuş gıbı davranıp beklıyorum

mutlu bir pazar akşamı diliyorum herkese
sewilcim merak etmiş bizleri,saol canım

ablamdayım , annem hala hastanede,kuzuyla bugun dışarı cıktık, daha dogrusu enişteesi cıkardı,carrefoura oyuncaklara bindirmeye, ben biras dolaşırken onlar güzel wakit gecirmişler....
ben annemin yanında 1 gece kaldım,bu demek oluyorki kuzumdan ilk kez gece ayrı kaldım...yoklugumda biraz ağlamış,o yuzden bi daha kalmamı istemediler annemin yanında,bu sebeple ben ewde cocuklara bakıyorum,ablam kalıyor,teyzem we abimin eşi kaldılar birer gece,bu şekilde bitecek insalah hastane hayatı,ewde bakım dewam,daha rahat olacagız o zaman...

neyse kafanızı sisirmiyim,
opuyorum herkesi
iyi akşamlar....

aşk olsun tenzilecim kafa şişirmek nedemek çok geçmiş olsun anneciğine tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah... demek ağlamış derin kıyamam evet çocuklardan ayrı klamak hem onları hemde bizleri çok üzüyor en uzun ayrılığınız bu olur inşallah bu arada senide ekledim canım faceden arzu edersen kabul edersin ... öpüyorum tatlım tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…