- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.241
Hamarat hatun seni...
Denom iyileşti Yelizimin neşesi yerine geldi. Aman diyim dilimi ısırayım bu kış son olur inşallah.:Saruboceq:
Bende de bir miskinlik var ki sorma oturdum kaldım evde ağza koymaya yemek yok sabahdan beri birtek ireme brokolili mercimek çorbası yaptım okadar....
Hiç yemek yapasım yok bu gün kociş kahvaltı ile idare edecek artık.
canım sevindim anlamana:)) yapayım kalkınca o zaman hala öksürüyor çünkü
canım ege kendi laptopunun oyncak olduğunun farkındave maalesef onu gözü görmüyor bu oratdaken..benim laptopa dadanıyor.. menimmmmm bak bu tğm bebeklerin ortaktır herhalde:)
egede bugün yatapındayken cezalı ya normalde eşim ege kaka yaptığında annesi kaka yaptı bu der..
egede yatağında annesiiii kaka yaptı buuuuuuuuuuuu diye bağırıyor akıllı sanki kanıp alacaam onu:))
seninkide bebeğie menimmmm diyor haaaaaaaa ay koptum yaaaaaaaaa bu folik asit nelere kadirdelikafadulden gebelikte aldığımız onca folik asit patlaması bu zeka patlamasının nedenisırnaşık şey
birazdan aynı duruma düşeceğim bu yüzden no comment:bbo:
deme yaaa
tüh tüh birde alerjimi çıktıüzüldüm onun için bir losyon verdmi dr u.
İshalinin durmasına sevindim ama.
Maşallahİrem kısa bizim ki bir saat uyuyor oda günde bir kere
Bugünlük böyle oldu,
Vallaha kıs insanın yavrusu=neşesi demek, Allah bozmasın. :)
Bişey olmaz şekerim eşin dert etmiyorsa sende dert etme,benimki hiç sorun etmez
melemen bile getirsem akşam yemeğine gık demez.
Allah'ı var hiç sorun etmez. 10 gün versem bu ne diye sormaz canım kocişim.
İyi hatırlattın bol acılı sucuklu bir melemen yaparım, bir tavada patates kızarttımmı bugünü kurtarırız.
inşallah uyandığında birşeyi kalmamıştır.İlacı kesince hemen söner dedi. Eğer geçmezse ovadril kullanabilirsiniz dedi. Uyansın bakalım geçmezse kullanacağım.
Bugünlük böyle oldu,
Vallaha kıs insanın yavrusu=neşesi demek, Allah bozmasın. :)
Bişey olmaz şekerim eşin dert etmiyorsa sende dert etme,benimki hiç sorun etmez
melemen bile getirsem akşam yemeğine gık demez.
Allah'ı var hiç sorun etmez. 10 gün versem bu ne diye sormaz canım kocişim.
İyi hatırlattın bol acılı sucuklu bir melemen yaparım, bir tavada patates kızarttımmı bugünü kurtarırız.
ooh daha ne istiyorsun bak ne güzel pratik bir menüde uydurdun çokda severim melemen ve patates tava yı cokacimcoook acıktımmı ne :roflol:
mirrorum gelmiş hoşgelmiş..
soytarımda buralarda....deno nasıl bugün annesi
canım yaaa tatlı krizinin tuttuğunu blseydim çağırırdım revani yaptım ve çok güzel olmuştu:lepi:herkese iyi paarlar regli durumundayım ve feci şekilde tatlı krizim tuttu tariflere bakıcam yapımı kolay ve aklıma yatan bir tarif bulurum inşallahhhhhhh hadi gelin yiyelimmmmlülülülülülü
canım yaaa tatlı krizinin tuttuğunu blseydim çağırırdım revani yaptım ve çok güzel olmuştu:lepi:
mutlu bir pazar akşamı diliyorum herkese
sewilcim merak etmiş bizleri,saol canım
ablamdayım , annem hala hastanede,kuzuyla bugun dışarı cıktık, daha dogrusu enişteesi cıkardı,carrefoura oyuncaklara bindirmeye, ben biras dolaşırken onlar güzel wakit gecirmişler....
ben annemin yanında 1 gece kaldım,bu demek oluyorki kuzumdan ilk kez gece ayrı kaldım...yoklugumda biraz ağlamış,o yuzden bi daha kalmamı istemediler annemin yanında,bu sebeple ben ewde cocuklara bakıyorum,ablam kalıyor,teyzem we abimin eşi kaldılar birer gece,bu şekilde bitecek insalah hastane hayatı,ewde bakım dewam,daha rahat olacagız o zaman...
neyse kafanızı sisirmiyim,
opuyorum herkesi
iyi akşamlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?