Bebeklerimiz ve Biz

herkese iyi pazarlar

mücüm gelmiş kendisi ve oğluşu çok iyiymiş buna sevindim.

irem e ilaç dokunmuş geçmiş olsun sevilcim

sibel güle güle kullanırsın hediyeni.tabikide eşine çaktırma biraz daha sabırrrr

tenzile canım annene geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum.

tenzilecim şimdi baktım eklemişsin canım mersi şekerim.... bu arada izmirde feci bir yağmur var dünden beri resmen gök delinmiş gibi yağıyor gök gürültüsü bir taraftan dolu bir taraftan hayırlı yağmurlar olsun inşallah izmirin ihtiyacı vardı böyle yağmurlara malumunuz ama çok sel baskını olur yardımcısı olsun rabbim herkesin:Saruboceq:

saolun aynurcum we semihacım

ekledim bile şekerim ayıp ettin,ne demek arzu etmek..
neyse bne kaçar opuyorum

jege geçmiş olsun canım annene
t&s ne güzel hediyen hazır bile ben ne istediğimi söyledim daha bakıyor beyefendi
mavice afiyet olsun canım muzlu olanımı yaptın görmüştüm snki
semiha berra nasıl sen nasılsın canım

Herkesecikler Günaydınlarrrr Güzel Huzurlu mutlu sağlıklı bol bereketli bir hafta diliyorum hepimiz için

Dolu dolu 3 Günlük Bomba gibi tatilimiz bu sabah itibariyle bitmiş bulunuyor, Kuzuyla olmak çok güzelmiş,
Beni hergeçen gün kendine hayran bırakıyor , şaşkınlıkla yeni öğrendiği şeylere şahit oluyoruz. Gözümüzün önünde bir çığ gibi büyüyor. Mucize dedikleri bu olsa gerek.

Doyamadım o ayrı bir konu :) Bana sarılıp Annem menim yaaaaaaaa demesi bitiriyor eritiyor beni çok şükür rabbime,

EEE sizlere ve kuzucuklarınız nasıllar,hasta bebişlerimiz haftaya umarım daha iyi ve güzel başlamıştır.
Güzel haberler verin melek anneleri.

Mücüm günaydın hayatım ampilinin yandığını görmek nekkadarrr güzellll :)
Yoksa evdemisin, annenle ablan bu haftamı yoklar.???

yelzicim günaydın yokanacım işten açtım ama haftasonundan kalma benim ekran:)))) yani anlayacan pd de beni haturla olduğu için kk yı açınca direkt online oldum sende uyanık hatınnnnnn gız nirden gördün hemendelikafadulden
kaçacam emme çok duramam-tatlicadiarzu-
herkesiiiiiiiiiiiiiiiii ama herkesiiiiiii şapırt diye öpüyorum..
tenzilecim annene çok çok geçmiş olsun..

günaydın kızlar ..mutlu bir hafta dilerim hepinize..
iyi haberler vermeyi çok isterdim ama maalesef...
ruze hala çok öksürüyor...
mesela satte bir ama çok uzun sürüyor..kusma derecesine geliyor...ve öksürdükten sonra çok ağlıyor...
ilaç işe yaramadı galaiba..
bugün akşam tekrar götürelim diyoruz ama size bişey soracağım
öksürüğe antibiyotik verince geçiyordu değil mi?

ha bu arada bende çok hastayım...ayakat durmaya gücüm yok...ruze bir canavara dönüştü..zaptedemiyorum...uyutamıyorum...
enerjim yok pilim bitik...

günaydın kızlar hepinize mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum
hala hasta olan tüm bebişlerimize geçmiş olsun diyorum
müüücüm varmış hafta sonu çok öpüyorum kendilerini ve Egeciğimi

Hadi bakalım ben kaçar gelmediğim günün acısı çıkmış durumda işlerim var beni bekleyen tekrar geleceğim ve geldiğimde güzel haberler okumak isterim. :)

Günaydın kızlar,
Elifcim çok geçmiş olsun canım ya neden geçmedi halen öksürüğü, bence doğru ilaç değil
öksürüğe ben hiç antibiyotik kullanmadım canım öksürük şurubuyla hemen geçmedi zalım,
k.walidene söyle akşama kadar gıcık yaptığı zamanlarda bir tatlı kaşığı balın üstüne tarçın veya limon koyup birkaç damla versin, öyle öksürüklere en basit bir soğuklagınlığı şurubu bile kesiyor mesela petitus. bence tekrar ve bu sefer başka dr a götürün ruze yi. Ağlaması çok normal boğazı tariş olmuştur öksürdükçede acıyordur. Bende hemen ilerlemeden aşağılara inmeden rahatsızlığı başka dr a gösterin canım. şurubu ilk vermede bile hemen rahatlama olması lazımdı. Çok geçmiş olsun canım sana ve kuzucuğuna.

selam güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyeli herkesin keyfi yerindedir inşalllah
hasta olan yoktur inşallah.. eğer varsa çoook geçmiş olsn. rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
tecrübeli analara bi sorum var..
haydi sor sor...
he he he he
--- kuzuma bıldırcın yumurtası vermek istiyorum.. siz ne diyorsunuz bu konuda bakemmm

saol yelzicim ilgine...
hiç bişi anlamadım valla yelizcim..eşimle bi konuşayımda başka bi dr.a götürelim..
artık ne yapacağımı şaştım valla ya...

Elifcim çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce iyi haberlerni alırız

teşekkür ederim cnm...
inşallah bende istiyorum iyi bi haber ama..bi arayayım bakalım napmış kuzum..

dry denis ben 1 yaşından sonra verdim bi kaç kere ruzeye bıldırcın yumurtası...
ama çok fazla değil..3-4 tane kadar...
bi zararı olmadı ama sizin için erken olur mu bilmem

Elifcim bir sor bakalım durumunu nasılmış.?
Dediğim gibi peditus bile geçiriyor öksürüğü verdiği şurup neden geçirmedi anlamadım??
Umarım iyi haberler verirsin. Olmadı en acilinde başka bir dr a muhakkak götürün canım kaç zamandır
hasta ilk başta yanlış ilac sonra etkisi olmana ilaç, geç kalmak kötü tedavi için. allah korusun.
Bence işin yoksa izin al yada k.waliden götürsün alamazsanda.Kıyamam ruzeye bende bile ka zamandır öksürük var öksürünce boğazım ve içim acıyor ruzeye hiç kıyamam Allah ım tez zamanda şifa versin inşallah.

drydenis cim biz haftada 1-2 tane sütüne karıştırıp veriyoruz canım,ama mavilinin dediği gibi senin bebişin için uygunmu dr unuza bir danışın istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…