- Konu Sahibi el-muallim
-
ooooooooooooooo nılo hosgeldın canım.......cok gecmıs olsun ya ..uzuldu ınan bende korkuyorum tatıle gıtmeye......masallah bebısıneee benımkılerı gececek pasamız....ıkısı yurume calısmalarında ......ıyı bak kendıne uyuttum yarın goruselımmmm opt ...gelın artık sık sık
nil..hoşgeldin....tatilinizin iyi geçmediğine üzüldüm ama bütün bunlar geçici durumlar cnm...inşş..seneye gittiğinizde rahat edersin........muallim..doğru söylüyorsun cnm... diğer topik olmazdı artık......neyse artık buraya alıştım sayılır......bizim tatil işimiz bir kaç gün annemlerin yazlığa gidip geliyoruz.....inşşş.. ta bayramda 5 günlük bir tatil yapmayı planlıyoruz....büyük ihtimalle bodruma gideceğiz....bende kendi işimizde çalıştığım için ve esnaf olduğumuzdan işimizi eşimle aynı anda tek bayramlarda bırabiliyoruz...bizim tatil işi öyle oluyor...ama ben oğlumla arada yazlığa gidip geliyorum......bizim yazımızda böyle geçip gidiyor cnm.....
nilcim......maaşallah oğluna..kırkbirkere maaşallah...Allah nazarlardan korusun.....çooookkkk tatlı ve ççoooookkk yakışıklı.....ne güzel vatanını görmüş,gezmiş.....bebek istiuyoruz...iyim canım nolsun...sen nasılsın.... muallim ayyy sizin ev ne şenliklidir yarabbim....ben çok severim kalabalık aileyi.....benim evim şimdi sessiz sakin..oğlum büyüyünce pek şamata olmuyor artık evde...neyseki ailemle hergün içiçeyim....abim ve kardeşimle aynı sitede oturuyoruz....pek sıkılmaya fırsatımız olmuyor..... KIZLAR HEPİNİZİ BURSAYA BEKLİYORUM.....GELSENİZ NE GÜZEL OLUR....biz bu kk da bursalı bazı arkadaşlarla tanıştık...sanki kırk yılldır ahpapmışız gibi sobet ettik ilk buluşmada....nede olsa kimseye anlatmadığımız bu çocuk meselerimizi,neşemizi,hüznümüzü burda hep beraber payşlaşıyoruz...o zamanda yıllardır tanışıyormuşuz gibi oluyoruz.......haydi kızlar bursayaaaaa....
cooooooooooook yakısıklı bu yaaaaa.....kızlarıma bakmadan gecme nılooooo......kacırmam bu yakısıklıyı bennn........masallahhhhhh ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?