- Konu Sahibi el-muallim
-
sagol canım sanada hayırlı iftarlar .. nohut u ve dögmeyi haşlıyorum canım suyunu dökmüyorum yogurt kaıtp sulandırıyorum içine nane döküyorum bide oluyo corba:)bide bunun ayranla yapılıp pişirilen tarifi var ama ben bunu yapıyorum soguk soguk yeniliyo :)abla yemekleri mecbur erken yapip isitiyorum.oglum gunde 1 kez uyuyor uyur uyumaz yapiyorum.sonra firsat vermiyor.oyun,banyo,gezme derken aksam oluyor.tatliyi anca uyaninca yapabildim.sutlu irmik tatlisi.gokce oyle yoresel yemekleri severim.nasil birsey dogmeli nohutlu corma.hayrli iftarlar..
bebıs ıstıyoruz en ıyısını yapıyosun canım pasan uyusun sen yap işlerı oo tatlıda varmıs afıyet olsun valla ben bu ramazan tatlıya hayır dıyorum sadece hurmaa ıle ıdare edıcem bakalım nasıl olucak gokce severım o soguk bugday corbasını oh serın serın gecen hafta yaptım az gecsın yıne yapıcam ...haklısın du ıçınce doluyo mıdem ya ..geceler kısa hemen sahur vaktı.......nılooooooo nerde toprak gelmez oldun kız.denız tatıle gıtın sanırım ......ıyı geceler sıze..
hoşgeldin. nasıl kızın yaramaz mı?merhaba kızlar ben geldim aranıza benimde 2 yaşında bi kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?