haklısın NİHANCIIIM vallla ben dün kaynanama dedim bebekleri göbekleri düşene kadar yıkanmıyormuş ama bazılarının kaynanası olmaz öyle şey yıkanır bebek diyomuş dedim.kaynanamda bizim zamanımızla sizin zamanınız aynımı kızım hemde onlar doktordan daha mı iyi biliyomuş dedi.doktor ne söylerse onu yapcan dedi bizim zamanımızdada bize doktor ne söylerse onu yaptık sizde ne söylerse onu yapın kimseye aldırmayın siteyede yaz kızım dedi.valla annemde siteci oldu.pazartesi geldi anlattım siteyi bana soruyo şimdi doguran olmuşmu.ne yazmışlar iyilermi valla benden çok siteci oldu anacuuuuuum.ben çok memnunum kaynanamdan allahım herkese böyle melek gibi bi kaynana versin.hepinizi öptüm:lepi:
gercı henuz dogum yapmadım ama en azından oglumdan tecrübe sahıbı olduguma ınnaıyorum
göbek düşmeden yıkanması konuusnda ;oglum kışın ortasında dogmustu bıraz da bu nedenle olsa gerek göbeği düşmeden yıkamadık..
Ve hiç uyumamak gibi bır alışkanlıgı vardı . Annemın tavsıyesı ıle cok sıkı olmayan bır sekılde hafıfce kundakladıktan sonra gecelerı uzun uyumaya basladı.bun ben yakınlarda bır uzmandan da dınlemıstım
ellerı ayakları gayrııhtıyarı olarak kıpırdadıkca kendı kendılerını uyandırı dıyordu uzman...haıfıce ellerını ayaklarını aradabır kundaklamak ıyı olur demıstı..
Ve ınşallah kızımı kucagıma alırsam geclerı rahat uyuması ıcın onu da hafıfce kundaklamayı düşüüyorum
tabıı benım kendı fıkrım bu arkadaşlar..
kızlar bişi sorcam: göbekler düştükten sonra altta kalan yer nasıl görünüyor sizde hemen kurumuydu yoksa hafif ıslak gibi mi? ya ben daha önce hiç göbeği düşen bebek görmedim, şimdi evhamlanıyorum acaba iyi mi oldu mu olmadı mı diye? biraz dışarı doğru çıkık kenarlar onlar sonradan mı düzelecek? annem normal kafana takma boşuna diyor ama elimde değil? sizinkilerde nasıldı? ne zaman normal göbek gibi görünecek?fisfisfisCADIARZU:bbo:
benim kızın göbeği 7 . gün düştü , alkolle bakım yapıldığı halde , 30 günlüktü , kordon çok güçlüymüş içi kurumadı, ıslak görünmü vardı, işte meğer kurumamış. doktor gümüş nitrat dalattı öyle kurudu, doktoruna göstermelisin canım , banada anormal gelmişti görünümü ama işte bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?