Bebeklerinizin isimleri ve hazirliklar

Aksamlar

Her şerde bir hayır var...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
662
5.161
58
32
Merhabalar tüm annelere :) kisa bir zaman kaldi ama biz hayla isimde kararlaşdiramadik :/ kiz bebiş geliyor... :) hazirliklardan da sadece battaniye ve yatak takimi hazir kiyafet bile daha almadik. sizler neler yapdiniz?

Çok geç kalmışsın canım ya havalar sıcak sen de ağırlaşacaksın gitgide bir an önce eksiklerini tamamla.Bizim herşeyimiz hazır çok şükür sadece doğum yapacağım odanın süslemesini hazırlamak kaldı

Merhabalar..
Arkadasin da dedigi gibi cok gec kalmissiniz. Bir an once baslayin havalar cok sicak cok zor oluyo gun gectikce bizim icin.. Daha fazla agirlasiyoruz.. Zorlaniyoruz.. Eksikler de hic bitmiyo.. Havalar cekilmiyo. Evden disari cikamiyoruz sicaklardan..
Bizim de cok sukur herseyimiz hazir. Cantamizi hazirladik. O kqdar cok erken doguran arkadas oldu ki..
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi.. Hayirli dogumlarimiz olsun insaAllah..

bu ayin sonuna kadar biter inşAllah hepsini aliriz.beşik ne aldiniz?sepet besiklerden mi normal yatakli mi olanlardan?

bu ayin sonuna kadar biter inşAllah hepsini aliriz.beşik ne aldiniz?sepet besiklerden mi normal yatakli mi olanlardan?
InsaAllah.. Bir kerekte halledersiniz..
Benim 2.5 yasinda kizim var. Ona yatak alicaz. Bebise de kizimin oyun parkini devredicez :) Sepet besikler cok guzel ama en fazla 6 ay.. 6.aydan sonra ayaklaniyolar.. Ben oyun parklarini gorsel olarak sevmememe ragmen, kullanis olarak cok memnun kaldim..

Bende park yatak aldim ve öneriyorum da hem alti tekerlekli istedigim odaya rahatca tasiyabilirim hem sallama aparati da var sallanabilir hem mobilyadan daha rahat uzun sure kullanilabilir tek hareketle de katlanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…