- 19 Mayıs 2024
- 4.174
- 2.349
- 53
Ben çok sağlıksız besleniyorum çok çikolata yiyorum ve spor yapmıyorum ee haliyle böyke olmam çok normalBen de kiloya bağlıyordum
Yıkıldım şuan
Ben hamilelikten ömcede zayıftım aslında ama yime az da olsa göbeğim vardı şimdi baya var hemde belim çok kalınlaştı zayıf olunca gözüme daha çok batıyor şuan spor yapmazsam gitmeyecek ama hiç gücüm yok
Evet abur cubur, tatlı şeker bel çevresini kalınlaştırır ve göbek yapar direkt canım. Ben de aynı durumfayımdeli gibi tahin helva nutella falan bitirdim ondan çok kötü oldu karnım belimBen çok sağlıksız besleniyorum çok çikolata yiyorum ve spor yapmıyorum ee haliyle böyke olmam çok normal
Oğlumun peşinde koşuyorum koştukça enerjim düşüyor hop çikolata tatlı bişeyler bu döngüyü bir kırsam eve almayayım diyorum dışarı çıkınca hemen bir markete giriyorum o arada bile yiyorumEvet abur cubur, tatlı şeker bel çevresini kalınlaştırır ve göbek yapar direkt canım. Ben de aynı durumfayımdeli gibi tahin helva nutella falan bitirdim ondan çok kötü oldu karnım belimbeslenmeyi düzeltsek bebek peşinde koşarak veririz aslında ama işte
İğne kullanmayı düşünüyorum. Hatta bugün endokrin doktoruna randevum vardı sütüm yetersiz diye gitmiştim. İlaçla sütüm geliyordu. Bir sürü tetkik mr istendi buna sebep. Süt kesildi tetkik sonuçları hala çıkmayanlar varSelam. Nedir fikirler çok merak ediyorum
Kendin için ver arkadaşım, boşver eşiniBen diyetisyen arayışındayım. Eşimle fena kavga ettik. Affedemediğimi hiç sanmıyorum. Ne olursa olsun bu kiloyu verip suratına bakmayacağim
Bizim de aramız kötü malesef. Bebeğime odaklandımBen kendi kendime iki kilo vermişim. Bebekler hareketleniyor, ister istemez biz de eğil kalk sürün hareketleri yapıyoruz. Veririz, daha. Ama ben daha bu işin niyetine girmedim. Hem çocuklara bak hem diyet, hiç bana göre değil. Küçüğü biraz oyun çocuğu yapabilsem ondan sonra kendime odaklanacağım. Şu an kendimi salmış vaziyetteyim. Eşimle atamız da limoni, hep şu çocuklar bebekken bozuk çalıyoruz, sonra biraz büyüdüklerinde düzeltiyor. Ben de alıştım artık sistemine
En güzeli. Bu günler de geçiyor, geçecek. Babaların bir kısmı bu dönemler arazi oluyor.Bizim de aramız kötü malesef. Bebeğime odaklandım
Eşimin kadın versiyonunu düşünemiyorum. Yapamazdı hem iki çocuk hem ev temizlik iş güç öz bakım. Bu erkekler çoğu böyle bence. Bizde de durumlar farklı değil yaniEn güzeli. Bu günler de geçiyor, geçecek. Babaların bir kısmı bu dönemler arazi oluyor.
Ben de eminim asla yapamazdı. Ama yorum yapmak çok kolay tabiEşimin kadın versiyonunu düşünemiyorum. Yapamazdı hem iki çocuk hem ev temizlik iş güç öz bakım. Bu erkekler çoğu böyle bence. Bizde de durumlar farklı değil yani
Ooo en iyi yaptiği şeyBen de eminim asla yapamazdı. Ama yorum yapmak çok kolay tabi
Çok haklısınOoo en iyi yaptiği şey. Valla takmamayı öğreniyorsun yoksa kendimizi daha çok yıpratıyorus.
Ahh haklı olmak istemiyorum mutlu olmak istiyorum, diyorum hep eşimeÇok haklısın
Kendin için en iyisi neyse öyle devam et canım ama seni yeniden aramızda görmek isteriz
Hahahahshs of ben de devam ettiremiyorum hiç ya o kadar çirkinleştim ki nasıl düzelicez hiçbie fikrim yok şubata da az kaldı offffBen de 9 aylik lohusayim djdjdjd surekli kendine bakma zamani falan diyorum da tirt yani. Bi ara spor yapiyordum evde ama devam edemedim bebemim uykusu sagolsun. Spor simdilik zor ama sagljjli secimler yapabilirim diyorum. Avuc avuc cikolata yiyorum cunku biraz abarti gercekten. Bu sabah 2 yumurta ve lor ekmek yedim, protein agirlikli beslenmek istiyorum. Bol bol yurumeye calisacagim, hedefim 1. Yas dogum gununde oglumun guzel fit gozukmek. 73 le basliyorum
Esim de bana guzelsin, isteyince veririsin bik bik diyor ama gecende sey dedi arkadasim bana makyaj yaparken, oglum dur annen guzel olmaya calisiyor. Biraz bozuldum bu nasil laf. Oncesinde de bir sey demisti oglun sana asik ben degilim gibisinden bir anlama geliyordu. Yani duygusal zekasi sifir bu adamin biliyorum ama ondan degildir sadece diyorum, aklindan gecmis demek ki zamaninda. Uzucu.Ben diyetisyen arayışındayım. Eşimle fena kavga ettik. Affedemediğimi hiç sanmıyorum. Ne olursa olsun bu kiloyu verip suratına bakmayacağim
Beni de ekle canimYok mı başka katılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?