• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Valla bende öyle hesap yaparak uyumuşum hayal etmesi bile çok güzeldi. Aynı durumdayız :(. Yemek olayını kafada bitirmek gerek de bir bitebilse.
3. Gun oldu, cok fazla duygusal yiyormusum, cocuk her uyumadiginda cikolataya cipse abaniyorum, 3 gundur yememeye calisiyorum daha dogrusu o istek gelince kuru kayisi, meyve ya da kuruyemis yemeye basladim. Bakalim ise yarayacak mi, benimki dun yine gece uyanip 2.5 saat uyumadi bitigim

Hanımlar selam, youtube da Burçin Dengin'i buldum akşam, 21 gün egzersiz programına başladım. Sizle de paylaşmak istedim, bana katılırsanız 21 gün sonunda ne olacak görelim. Sağlıklı beslenme ve egzersizi ön plana koyuyor, ekipman genelde yok programda, hem kas yapar sıkılaşırsak kilo veremesek de vücut daha düzgün durur, bir de hoplayıp zıplamak insanın moralini yerine getiriyor. Bazı hareketlerde zorlandım ama çok uzun zamandır hiç egzersiz yapmıyordum, yürüyüş yetmiyormuş. Bir de bizim kadınlar olarak ilerisi için kendimize yatırım yapmamız lazım, malum menapoz döneminde kaslar azalıyor, o yüzden ne kadar çalıştırırsak o kadar iyi. Haydi spora :) Reklam gibi oldu :)))

Hanımlar selam, youtube da Burçin Dengin'i buldum akşam, 21 gün egzersiz programına başladım. Sizle de paylaşmak istedim, bana katılırsanız 21 gün sonunda ne olacak görelim. Sağlıklı beslenme ve egzersizi ön plana koyuyor, ekipman genelde yok programda, hem kas yapar sıkılaşırsak kilo veremesek de vücut daha düzgün durur, bir de hoplayıp zıplamak insanın moralini yerine getiriyor. Bazı hareketlerde zorlandım ama çok uzun zamandır hiç egzersiz yapmıyordum, yürüyüş yetmiyormuş. Bir de bizim kadınlar olarak ilerisi için kendimize yatırım yapmamız lazım, malum menapoz döneminde kaslar azalıyor, o yüzden ne kadar çalıştırırsak o kadar iyi. Haydi spora :) Reklam gibi oldu :)))
Yarin deneyecegim sabahtan , biz cok zorlaniyoruz su an uykularla, 5-6 defa uyanip bazen uykuya geri donemiyor, spor degil yenek yemeye halim olmuyor bazen. Bakayim burcin dengine bi

Begonvil9699 Begonvil9699 F fthyeli giny giny yeni hafta, saglikli besleniyor muyuz? 😂 haftasonu birazcik bozdum, insallah bu hafta devam edecegim cuma aksam biraktigim yerden
askiminaskiyim askiminaskiyim MsOzge MsOzge sizlerde durum ne
Hedefim bu yönde ben de baya abarttım hafta sonu 🥹🥹
hedefim akşam 6-7den sonra bir şeyler yememek çay kahve su tüketmek. Her sabah 1-2 yumurta yemek, çok acıkırsam yoğurtla bastırmak 😂😂😂
kefir,ayran, 1 porsiyon meyve, kahve gibi aralarda bunları tüketmeyi düşünüyorum ya inşallah başarabilirim

Hedefim bu yönde ben de baya abarttım hafta sonu 🥹🥹
hedefim akşam 6-7den sonra bir şeyler yememek çay kahve su tüketmek. Her sabah 1-2 yumurta yemek, çok acıkırsam yoğurtla bastırmak 😂😂😂
kefir,ayran, 1 porsiyon meyve, kahve gibi aralarda bunları tüketmeyi düşünüyorum ya inşallah başarabilirim
super, ben de salata malzemelerini hazirlayip koydum dolaba, karabugday pisirdim bozulana kadar eklerim salatalara. Chiali yulafli sey hazirladim dolaba koydum 2 gunluk. meyvelerimi bile yikadim cocuktan yemegime zaman kalmiyor diye hazirladim her seyi insallah bu hafta duzgun beslenicem

Ben hastalandım ya, boğazım ağrıyor fena. İyileşince sağlıklı beslenmeye akşam 7 den sonra yemek yememeye dikkat edicem. Bu youtube da spor videoları var onları eklersem hayatıma iyi olacak ama çok zorlanıyorum 😞😞
Geçmiş olsun canım, ben de zorlanıyorum bazı hareketlerde ama bırakmak istemiyorum.

Ben de düzgün beslenmeye gayret ediyorum, biraz ekmeği kısmam lazım ama spora başladım diye tamamen de kesmiyorum. Egzersizin 3.günü bugün. Bakalım ya inşallah bir şeyler düzelir.
Duzelir duzelir, sende istegi gordum ben💪🏻
Sabahtan akşama kadar ot yedim akşam balık yiyeyim dedim öyle acıkmışım ki balığı ekmekle yedim 😀benden olmayacak galiba 😞
Ay ben de o kadar gazla basladim ama ciko yedim arada, oglum nefes almama bile izin vermedi sagolsun. Anca 3.30 da yiyebildim salatami baligimla. Aksama da ispanak yer yogurtla kaparim gunu.
Ben hastalandım ya, boğazım ağrıyor fena. İyileşince sağlıklı beslenmeye akşam 7 den sonra yemek yememeye dikkat edicem. Bu youtube da spor videoları var onları eklersem hayatıma iyi olacak ama çok zorlanıyorum 😞😞
Gecmis olsun, yavas yavas olacak halledecegiz💕

Ay ben de o kadar gazla basladim ama ciko yedim arada, oglum nefes almama bile izin vermedi sagolsun. Anca 3.30 da yiyebildim salatami baligimla. Aksama da ispanak yer yogurtla kaparim gunu.

Olsun olsun arada kaçamaklar olur benim gibi ekmeğe yüklenmeyinde 😀

Geçmiş olsun canım, ben de zorlanıyorum bazı hareketlerde ama bırakmak istemiyorum.

Teşekkür ederim kızlar, bugün daha iyiyim.
Yaza daha iyi girmek istiyorum. Evde bir düzen kuramadım hala. Ya bebek uyanıyor 7 de oğlanı okula hazırla, gece zaten 2-3 defa uyanıyoruz. Sabah 6 da kalksam spor yapsam gözümü açamıyorum ki. Hayır yapan nasıl yapıyor bilen varsa deyiversin 😂

Teşekkür ederim kızlar, bugün daha iyiyim.
Yaza daha iyi girmek istiyorum. Evde bir düzen kuramadım hala. Ya bebek uyanıyor 7 de oğlanı okula hazırla, gece zaten 2-3 defa uyanıyoruz. Sabah 6 da kalksam spor yapsam gözümü açamıyorum ki. Hayır yapan nasıl yapıyor bilen varsa deyiversin 😂
Ben akşamları başladım ama dün bebeğim ateşlendi, düzgün uyumadı, yatağına yatıramadım. Geceyi kucakta salonda geçirdik

Ben akşamları başladım ama dün bebeğim ateşlendi, düzgün uyumadı, yatağına yatıramadım. Geceyi kucakta salonda geçirdik
Geçmiş olsun kuzu'ya. Umarım çok daha iyidir şimdi. Bizde şehir dışına çıktık. İyi gidiyor burada dikkat etmeye çalışıyorum. Sadece su yeterli içemedim lavabo sıkıntılı diye. Eve geçince su tüketimini ihmal etmicem

Geçmiş olsun kuzu'ya. Umarım çok daha iyidir şimdi. Bizde şehir dışına çıktık. İyi gidiyor burada dikkat etmeye çalışıyorum. Sadece su yeterli içemedim lavabo sıkıntılı diye. Eve geçince su tüketimini ihmal etmicem
Sağol canım, ateşi dün düştü, sıkıntılıydı ama şimdi daha iyiyiz. Ben de başlayacağım tekrar egzersize, bu süre içinde yapamadım 4 gündür. Burçin Dengin in youtube kanalında bir de full body workout var, ona da başlayacağım aynı anda, çok terletiyor, valla yapabildiğim kadar işte ayak uyduracağım, iyice hamlamışım hee :)

Sağol canım, ateşi dün düştü, sıkıntılıydı ama şimdi daha iyiyiz. Ben de başlayacağım tekrar egzersize, bu süre içinde yapamadım 4 gündür. Burçin Dengin in youtube kanalında bir de full body workout var, ona da başlayacağım aynı anda, çok terletiyor, valla yapabildiğim kadar işte ayak uyduracağım, iyice hamlamışım hee :)
Çok şükür 🙏 bakayım dediğin videoya bende. Leslie ve gro with jo videoları var onları yapmıştım bir ara. İnanır mısın iki kat merdiven çıkamıyorum ben. Öyle fenayım

Selam anneler, Leslie de yumruk hareketi var, o hareketi yaparken öyle hırsla yapıyorum ki, gözümün önüne yumruk atmak istediğim kişileri getirip yapıyorum, çok etkili bir hareket, ter içinde kaldım:))

Ya ben dikkat edemedim tatil modu olunca 🤦🏻‍♀️inşallh bu hafta kaldığım yerden devam
Ben de iyi baslayip saldim hemen:( 8. Ay uyku gerilemesini ve ayrilik anlsiyetesini 2 dis cikartarak yasadik, annemi kaynanami falan arayip yalvardim gelin diye😂 yemek hayata tek tutunma noktamdi yedim valla

Back
X