• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben dayanamadım doktora gitimm..bugün adet olmam gerekiyordu yaaa yada 2 gündür olmamıştım..sabahda bulantıyla fırladım yatakdan..dayanamadım gitim.benim 32mm olan yumoş olmuş 26mm...gelişti gelişti küçülüyo yavrucak...eğer çatlarda spermlerle kucaklaşırsaaaa hamiş kalabilcemmm...yok çkarşılaşmazsaaa adet olcam...hiç biri olmazsa ilaçla hem adet hem eritme olcak.....1 hafta bekle dedi doktor teyzemiz bekliyorzzz...duyrulur derya daha pırtlamadı da kanamadı daaaaaaa

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben dayanamadım doktora gitimm..bugün adet olmam gerekiyordu yaaa yada 2 gündür olmamıştım..sabahda bulantıyla fırladım yatakdan..dayanamadım gitim.benim 32mm olan yumoş olmuş 26mm...gelişti gelişti küçülüyo yavrucak...eğer çatlarda spermlerle kucaklaşırsaaaa hamiş kalabilcemmm...yok çkarşılaşmazsaaa adet olcam...hiç biri olmazsa ilaçla hem adet hem eritme olcak.....1 hafta bekle dedi doktor teyzemiz bekliyorzzz...duyrulur derya daha pırtlamadı da kanamadı daaaaaaa

Ben bıŞey anlamadım bu yumoŞlardan cnm yaa
nasıl yanı sen Şımdı hamılemısın deĞılmısın

1 tane 26 mm lik yumurtam var yani ..burdahep yumoş diyoruz ya yumurtalara ondan öyle deidm . yumurtam çatlarda sperle karşılaşırsa hamile kalabilcem .30mm ile bile çatlayıp hamiş kalan olmuş..ben de olabilirmiişm. yada çatlayıp adet olmayı beklicem ...

kaç gün geçti cnm normalde gecikirmiydi böyle
sabah ilk idrarınla yeniden yap en iyisi

tmm cnm pek gecikmezdi ama bilmiyorum ..
canım yaa bozma moralını. adın gıbı umutlu ol. hem daha cok kucuk o. benım de oyleydı daha bellı belırsızdı. o yuzden bu cuma tekrar gıdıcem. senı ne zaman cagırdı.
bu arada burcu alemsın yanı. reglıne gunler kala test yapmak ıcın can atıyordun reglın kac gun gecmıs hala neyı beklıyorsun canım dogurmayımı

Canim ya anlamiyosun yada yazdiklarimi okumuyosun galiba!! test yapiyorum sadece yogun calistigim icin doktora gidicek vaktim yok..gunde 5 kez test mi yapcam..negatifffffff negatffffffffffffff iste :a015:

kızlar doktora gittim muayene etmedi ama iğne verdi kanı sulandırıcı felaket yakıyor iğne ve dün vurulan yerde kan hiç durmadı

gecmis olsun cnm , simdi nasilsin ? CADIARZU

BU ARADA BERILDERYA INSALLAH CATLARDA YUMOSUN MELEK OLUR BITANEMMkaydirigubbakcemile4

slm kızlar ben yumurta testimden sonra 5 günde doktora gittim kan testi yapıldı bişey çıkmadı çokmu erkendi yokmu bilmiyorum ama çok rahatsızdım doktor idrar yollarınızda iltahaplanma var dedi oldukça üşütmüşüm okadar dikkat ettim ama nafile :) bu arada tabi ilaç yazdı ben kullanmadım nolur nolmaz diye bugün 9 gündü test yaptım evde negatif çıktı bende mecburen antibiyotiği yuttum çünkü çok sancım vardı kızlar umarım yalnış bişey olmaz olursa çok üzülürüm :(

hııımm birde şu var her hangi bir iltahaflanma durumunda çocuk olmaz diye biliyorum o yüzden biraz rahatlıdım önce iyileşeyim önümüz deki ay aynen devam :)

iyiyim burcucum çok sağol umarım senin de güzel haberlerini yakın zamanda alırız,kızlar bugün moralim çok iyi doktora gittim kanda hcg değerime baktı çok iyi dedi yani sanırım gebeliğim devam ediyor umarım haftaya bebişimi görebilirim dua edin bana kızlar çünkü bu sefer de olumsuz bir şey yaşarsam dayanamam umarım sizden de bol bol güzel haberler duyarım sizi seviyorum

sağol canım seninki kaçıncı haftada gözüktü

canım benımkı 5 haftalıkken görduk ama keseyı görduk bebısı göremedık hersey normal dedı kalbıde atıyor ama duyulmaz cok kucuk 2 hafta sonra gel dedı sımdı 6.haftanın ıcındeyız haftaya gıdıcem bakalım ıns hersey yolundadır.

slm kızlar ben yumurta testimden sonra 5 günde doktora gittim kan testi yapıldı bişey çıkmadı çokmu erkendi yokmu bilmiyorum ama çok rahatsızdım doktor idrar yollarınızda iltahaplanma var dedi oldukça üşütmüşüm okadar dikkat ettim ama nafile :) bu arada tabi ilaç yazdı ben kullanmadım nolur nolmaz diye bugün 9 gündü test yaptım evde negatif çıktı bende mecburen antibiyotiği yuttum çünkü çok sancım vardı kızlar umarım yalnış bişey olmaz olursa çok üzülürüm :(

hııımm birde şu var her hangi bir iltahaflanma durumunda çocuk olmaz diye biliyorum o yüzden biraz rahatlıdım önce iyileşeyim önümüz deki ay aynen devam :)

evetcanım acele etme önce iyileş kafanda soru işareti kalmasın,ondan sonra da çalışmalara devam,umarım herşey yoluna girer canım

canım benımkı 5 haftalıkken görduk ama keseyı görduk bebısı göremedık hersey normal dedı kalbıde atıyor ama duyulmaz cok kucuk 2 hafta sonra gel dedı sımdı 6.haftanın ıcındeyız haftaya gıdıcem bakalım ıns hersey yolundadır.

inş cnm
gidince meleğinin küçücük kalbini görürceksin hadi hayırlısı

cnm hep diyoruz hayırlısı olsun diye
demek hayırlısı buymuş
inş bişdahaki yay diyelim

gunaydın kızlar. nıllıe gecmıs olsun canım. umutluyuz senın adına da cok sevındım. burcucum yazdıklarını okuyor ve anlıyorum ama eczane testlerıne guvenme doktora gıt demek ıstemıstım. vaktın yokmus. hayırlısı olsun.
ben de bugun 11 de doktora gıdıcem. kalp atısları bellı olmusmudur bılmıyorum. umarım olmustur. gormeden rahatlamıcam.karnım acayıp sıstı. neden anlamadım. kasıklarımda da cok agrı oluyor bıde bulantım var. mınıgım yerlesıyormus, kendıne yer acıyormus. kasık agrısı o yuzden oluyormus. ne garıp bı duygu.

inşallah canım herşey yolundadır merak etme

Back
X