Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya kızlar adetime bir hafta var kasıklarımda batmalar oluyor özellikle sol tarımda ve çok nadir olsa sancı oluyor gibi sonra geçiyor off acaba hamiemiyimki allahım ya geçen ay 5 gün önce olmuştu adetim belki bu ayda erken olucak ondan böyleyimdir

Umarım adet olmazsın cnm ya
kısmet hadı hayırlısı bakalım
ayaklarını sıcak tut
gÜzel beslen Şımdıden

hadi inşallah hamilesindir canım

ben de hiç bulantı yok jaya yalnız sol göğsüm acıyor bazen senin gebelik testinin hcg değeri kaç

canım benım bhcg sonucum 6700 ıdı. ama daha 1 aylık bıle degıldı. bu arada bugun cok korktum yaa. keseyı goremedım ılk. sonra cok sukur kı kalp atısları da gorundu. cok guzeldı yaa. Allah sıze de nasıp etsın ınsallah

Slm yamancım nasılsın ya canım bende halsızlık ıkı sabahtır hafıf bulantı var artı Çok fazla batma oluyor kasıklarımda ara ara sancımda oluyo adet olucakmıŞım gıbı bazen gÖĞÜslerıme bırden bıŞey batıyo gıbı acıyo bılmyorum pıskolojıkmı acaba bır hafta var offffff yaaaaaaaaa

HA BıDE ÇOK UYKUM GELıYO ERKEN YATMAMA RAĞMEN NORMALDE HEMEN UYUYAMAZDIM AMA RESMEN AYAKTA UYUYORUM HAMıLE OLSAM BıLE BU BELıRTıLER OLURMU BUGÜN BıDE HAFıF BAŞ DÖNEMLERıM OLDU ARADA OLMAZ DEMı BU KADAR ŞEY HAMıLE OLSAM BıLE BUNLAR BENıM HÜSNÜ KURUMTUMDUR DEMı DAHA ERKENDıR DEMı CANIM YA OFFFFFFFFakannehirakannehirakannehir

KaÇ aylık evlısın cnm ÇıkmamıŞ burda da
allah tez zamanda versın ınŞallah

bizde tekrardan bebek yapmaya karar verdik
ilk hamileligimde bebek karnimda öldü
zaten bu listedeyken hamile kalmistim
3 ay dinlendikten sonra tekrar bebek yapmaya karar verdik
benide tekrardan araniza alirmisiz
yerimseniben

canım çok sevindim ne güzel bir haber bu,,inşallah haftaya perşembe ben de size güzel haberler veriririm

inşallah cnm yaaa
hadi hayırlısı bakalım neler olcak
bu arada listenin son hali nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…