canım çok sevindim ne güzel bir haber bu,,inşallah haftaya perşembe ben de size güzel haberler veriririm
CNM BENIMMM resmini koy dicem ama korkarim o guzellige inanilmaz yaratilisa nazar deger kiyamam....Insallahh kucagina alinca bi resim eklersin cnm benim :))canım benım bhcg sonucum 6700 ıdı. ama daha 1 aylık bıle degıldı. bu arada bugun cok korktum yaa. keseyı goremedım ılk. sonra cok sukur kı kalp atısları da gorundu. cok guzeldı yaa. Allah sıze de nasıp etsın ınsallah
Slm yamancım nasılsın ya canım bende halsİzlİk İkİ sabahtır hafİf bulantı var artı Çok fazla batma oluyor kasıklarımda ara ara sancımda oluyo adet olucakmıŞım gİbİ bazen gÖĞÜslerİme bİrden bİŞey batıyo gİbİ acıyo bİlmyorum pİskolojİkmİ acaba bİr hafta var offffff yaaaaaaaaa
hosgeldin cnm..iyicalismalar..bu Ramazan bereketli bak sende kavusursun melegine insallah bizde :))bizde tekrardan bebek yapmaya karar verdik
ilk hamileligimde bebek karnimda öldü
zaten bu listedeyken hamile kalmistim
3 ay dinlendikten sonra tekrar bebek yapmaya karar verdik
benide tekrardan araniza alirmisiz yerimseniben
merhaba arkadaşlar bizde yeni karar vermiştik bebek yapmaya geçen ay başında bıraktık korunmayı hiç beklemiyordum böyle olacağını ama ramazan bereketli geldi hamileyim çok şükür allah hepinize nasip etsin.tüm isteyenlere tüm yolunu bekleyenlere.Daha çok yeni 5 haftalık ama dün keseyi gördük şimdi merakla kalp atışlarını beklicez ozamana kadarda etrafa söylemeyeceğim iyice emin olmak istiyoruz.Acrinsu bende bu yazdıklarının hepsi oldu. Belirti olacağını düşündüm ama umutlanmamak için çaktırmıyordum kendime bile umarın seninde bebişin seninledir.
evetcanım acele etme önce iyileş kafanda soru işareti kalmasın,ondan sonra da çalışmalara devam,umarım herşey yoluna girer canım
saol şekercim siz iyimisiniz tabi ikisinya ondan öyle yazıyorum :)
GÜNAYDIN KIZLAR ya benim iki gündür sabah miyde bulantım var bugünde sabah kalktığımda vardı adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo batma oluyor ara yalnız sancıdma ara ara oluyo ve geçiyo offfff ya 4 gün var adetimin olmasına allahım bende kaptırmak istemiyorum ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum kendimi bilmyorum yaa allahım işallah hamileyimdir artı idrarımda sap sarı be kokuyor ama sanki şuanda adet olucam her an yani bilmiyorum yaa
GÜNAYDIN KIZLAR ya benim iki gündür sabah miyde bulantım var bugünde sabah kalktığımda vardı adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo batma oluyor ara yalnız sancıdma ara ara oluyo ve geçiyo offfff ya 4 gün var adetimin olmasına allahım bende kaptırmak istemiyorum ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum kendimi bilmyorum yaa allahım işallah hamileyimdir artı idrarımda sap sarı be kokuyor ama sanki şuanda adet olucam her an yani bilmiyorum yaa
bende regl oldum bu gun benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?