Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım çok sevindim ne güzel bir haber bu,,inşallah haftaya perşembe ben de size güzel haberler veriririm

sagol canım ınsallah guzel haberlerını alırız. yenı arkadaslar hosgeldınız. bugun kendımı cok yorgun hıssedıyorum. bu arada yamanın dedıgı gıbı lıstenın son hjalını yazında kımlerden haber beklıyoruz bılelım. hadı bayram suprızlerı gelsın artık........:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar bizde yeni karar vermiştik bebek yapmaya geçen ay başında bıraktık korunmayı hiç beklemiyordum böyle olacağını ama ramazan bereketli geldi hamileyim çok şükür allah hepinize nasip etsin.tüm isteyenlere tüm yolunu bekleyenlere.Daha çok yeni 5 haftalık ama dün keseyi gördük şimdi merakla kalp atışlarını beklicez ozamana kadarda etrafa söylemeyeceğim iyice emin olmak istiyoruz.Acrinsu bende bu yazdıklarının hepsi oldu. Belirti olacağını düşündüm ama umutlanmamak için çaktırmıyordum kendime bile umarın seninde bebişin seninledir.

CNM BENIMMM resmini koy dicem ama korkarim o guzellige inanilmaz yaratilisa nazar deger kiyamam....Insallahh kucagina alinca bi resim eklersin cnm benim :))

sabirli ol demek kolay ayni seyleri bizde geciriyoruz ama demekten baska care yok, bize bizden baska destek veren olmaz ki ..benim regl im 7-8 gun falan gecti, test yaptim dun yine ama negatif insallah gec cikan bi haber olacaktir ..

bizde tekrardan bebek yapmaya karar verdik
ilk hamileligimde bebek karnimda öldü
zaten bu listedeyken hamile kalmistim
3 ay dinlendikten sonra tekrar bebek yapmaya karar verdik
benide tekrardan araniza alirmisiz
yerimseniben
hosgeldin cnm..iyicalismalar..bu Ramazan bereketli bak sende kavusursun melegine insallah bizde :))

ne guzel hic bekletmemis melegin seni:lepi:

GÜNAYDIN KIZLAR ya benim iki gündür sabah miyde bulantım var bugünde sabah kalktığımda vardı adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo batma oluyor ara yalnız sancıdma ara ara oluyo ve geçiyo offfff ya 4 gün var adetimin olmasına allahım bende kaptırmak istemiyorum ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum kendimi bilmyorum yaa allahım işallah hamileyimdir artı idrarımda sap sarı be kokuyor ama sanki şuanda adet olucam her an yani bilmiyorum yaa

bu gun regl oldum, adetim yaklasik 10 gun gecikti, 10 gun øncede regl olcakmisim gibi sancilanmistim.. bilmiyorum hamile olsanda bu sancilari cekmen normalmis...bende gelcek aya insallahh opuyorumnanaktan

kıyamam inş vardır cnm ama biliyuosun psikolojikte olabiliyo
lütfen kendini çok kaptırma olmazsa çok üzüleceksin
hadi hayırlısı

canım inşallah hamilesindir,merakını gidermek için 3 gün sonra gebelik testi yap,adetinden 1 gün önce ya da adet gününde sonucun çıkar,en azından için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…