Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

nasılsın jaya nasıl gidiyor hamilelik
bulantın var mı

canım yaa felaket. gecen sefer bos dıye hıssetmedım sanırım. bulantı ve kasık agrıları bıtmıyor. gece agrıyla uyandım. fazla bısey de yıyemıyorum. karnım sımdıden davul gıbı. sanırım gaz yapıyor velet. bıde cok yorulup uykusuz kalıyorum. kocam da sagolsun kendını bılgısayarına adadı, fazla ılgılenmıyor bızımle. cok sıkıcı. bayramı beklıyorum ıste. 3 gun ızınde balıkesıre gıdıcez kısmet olursa

midenin bulanması güzel birşey bebişin yerindeki miden bulanıyor hiç kızma ufaklığa,,,,benim bulantı arada çok az oluyor keşke dahada artsa yeterki gelsin bebişim bulantılara razıyım hergün göbekten iğne vuruluyorum herşeyi yapıyorum bebiş için yeterki gelsin bu defa bırakmasın bizi

kıyamam cnm ya adın gibi umudunu yitirme rabbim o meleği bigün verecek sizede

bu cuma yada c.tesi regl günüm bakalım nolcakkk kaydirigubbakcemile2
çok heycanlıyım çok fazla gaz var bende karnım davul gibi resmennnnnn:CüvCüv:

canım yaa Allah gonlune gore versın. Yaman senın ne kadar kaldı. yaa 2 gundur ayaklarımı da usuttum yagmurda ıslandı. kendımı cok kotu hıısedıyorum.

canım yaa allah gonlune gore versın. Yaman senın ne kadar kaldı. Yaa 2 gundur ayaklarımı da usuttum yagmurda ıslandı. Kendımı cok kotu hıısedıyorum.

kıyamam cnm ya ayaklarını sıcak suya koysaydın
benim günüm önemli değil cnm çünkü biz daha hiç deneme yapmadık.
Ben sadece burda size destek için varım
elimden pek bişey gelmiyo ama
sadece sevdiğim için sizi burdayım

2 gündür çok fazla akıntım var bu yumrtlama döneminde olduğumumu gösterir?? sadece bu dönemde mi hamile kalınır??

Cnm olabılır
sadece yumurtlama gÜnÜnde deĞıl hamılelık
ıhtımalı daha yÜksek o gÜnlerde

HoŞgeldın aramıza ozaman
kaÇ aydır denıyosunuz bıraz bılgı verırmısın

kıyamam sana canım ya olsun naz yapıyo bebişin bu arada senin balıkesirde ne işin var ben bandırmalıyımda merak ettim :teselli:

kızlar hepinize selamlar.ben dün doktora gittim hatırlarsanız en son 26 mm portakal şeklinde bir yumoşum vardı...maydonoz suları içtim bekledim bekledim bana mısın demedi? hala aynı şekilde portakallığını sürdürüyor..yaaa portakal dediğimi ordakal mı anladı acaba da çatlamadı bu yaramaz şey:) ?
şaka bir yana ben de bebk beklemeyi erteledim. şu an biraz maddi sıkıntılarım var onları aşıp bebeğim için rahat bir ortam hazırlamak istiyorum. bir de daha kocişimle başbaşa tatil yapamadık. bu sene onu gerçekleştirip belki tatilde çalışmalara tekrar başlarız diye düşünüyorum:)yani yaza kadar ben sizin destekciniz olarak varım burada:)
farlutal söktürücü verdi gione verdi sonrasında kullanmam için 3 ay kullancam sonra da gitcem kontrole...bakalım takib edicek yumurtalar olmuş mu? kist falan var mı ?ne alemdeyiz:)
hepinizi öptümmmmmm

yeni gelen herkese sevgilerrrrrrr

Hakkınızda hayırlısı cnm ya
allah ıstedıĞınız zamanda verır ınŞallah

kıyamam sana canım ya olsun naz yapıyo bebişin bu arada senin balıkesirde ne işin var ben bandırmalıyımda merak ettim :teselli:

altınolukta yazlıgımız var. babamlar yazın orda kısın burda. bayramdada 3 gun tatılım var. bu yaz ıznım yoktu tatıle gıdemedım. o yuzden babamların yanın gıdecegız 3 gunlugune. yamancım destegın ıcın sagol. umutluyuz doktordan ıyı haberlerle gel canım. yaa dıger kızlar nereye kaybolu. olgay, turkıyem, burcu hıcbırı yok ortada. ınsan alısınca arıyor valla. sızde bırakıp gıtmeyın sakınvereliniortak

valla jayacım ben vefalıyımdır bırakmam,,,diğer arkadaşlar belki nete giremiyoırlardır son zamanlarda,yani umarım öyledir....kızlar özletmeyin kendinizi gelin aramıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…