Ayy kızlar hızınıza yetİŞemedİm allah sabırlar versİn walla zor İŞİnİz ama elde İyİsİ yok napalım.ya bu deveyİ gÜtcez ya bu dİyardan gİtcez
saol cnm
ben sürekli yaptıgı kötülükleri düşünmeye calısıyorum
azıcık ıyı yönlerı gelse akllıma hemen duygusallasıyorum
güçlü olmam lazım ılk ayrılan ben değilim
çocuk yok şanslıyım
çocuk olsa bu adam bana neler yapar
çocugun yuznu göstermez
boyle ıgrenc laflar eden bı babanın yetiştireceği çocuk nasıl olur
offf düşünmesi çok kötü
cnm bak gerekirse psikolojik yardım almalısın.zorlandığını hissettiğin an bunu yap. senin sağlığın önemli. kimin ne dediği değil.şimdi çıkmam lazım ama akşama geç te olsa görüşelim.sanırım ben gece 12 ye doğru anca girerim ok.sana da uyarsa görüşürüz..
slmm kizlar doktordan geldik oglusumlaa allaha sukur hersey yolundaymis buyumesi felan iyii hareketliydi cok yinee...doktorumda kesin olarak erkek dedii bende gordum pipisinii..en onemlisi sagligi yerinde olmasii cok buyumuss bebisimm ona bakmaya doyamadimm yaa..neysee kimsecikler yoktu ama ben yinede yazdim hepinizii optumm..yarinda seker doktorunda randevum varr dualarinizi etsik etmeyin luftenn gorusuruz
slmm kizlar doktordan geldik oglusumlaa allaha sukur hersey yolundaymis buyumesi felan iyii hareketliydi cok yinee...doktorumda kesin olarak erkek dedii bende gordum pipisinii..en onemlisi sagligi yerinde olmasii cok buyumuss bebisimm ona bakmaya doyamadimm yaa..neysee kimsecikler yoktu ama ben yinede yazdim hepinizii optumm..yarinda seker doktorunda randevum varr dualarinizi etsik etmeyin luftenn gorusuruz
günaydın ece kızzzzz nasılsın
Günaydın cnm ıyıyım sen nasılsın
Günaydın cnm ıyıyım sen nasılsın
Çıkıcam şimdi toplantılarım var bugün olmıycam hiç ofiste off akşama adar trafikteyim işte ece yi merak ettim de bakıyım dedm
çok şükür canım
sen nasılsın
hayırlı cumalar hatunlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?