Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayy kızlar hızınıza yetİŞemedİm allah sabırlar versİn walla zor İŞİnİz ama elde İyİsİ yok napalım.ya bu deveyİ gÜtcez ya bu dİyardan gİtcez

evet baya yazıstık bizkaydirigubbakcemile3

cnm bak gerekirse psikolojik yardım almalısın.zorlandığını hissettiğin an bunu yap. senin sağlığın önemli. kimin ne dediği değil.şimdi çıkmam lazım ama akşama geç te olsa görüşelim.sanırım ben gece 12 ye doğru anca girerim ok.sana da uyarsa görüşürüz..

benim heray düzenli gttiğim psikiyatr doktorum var canım
saol düşündüğün için
kız 12 ye kadar ben 12 kere uyurumkaydirigubbakcemile3

slmm kizlar doktordan geldik oglusumlaa allaha sukur hersey yolundaymis buyumesi felan iyii hareketliydi cok yinee...doktorumda kesin olarak erkek dedii bende gordum pipisinii..en onemlisi sagligi yerinde olmasii cok buyumuss bebisimm ona bakmaya doyamadimm yaa..neysee kimsecikler yoktu ama ben yinede yazdim hepinizii optumm..yarinda seker doktorunda randevum varr dualarinizi etsik etmeyin luftenn gorusuruz

çok sevindim canım oğluşunun iyi olmasına. inşaALLAH şeker kontrolün de iyi geçer.

hayırlısıyla hannem den ve battan da güzel haberler alsak

canım çok sevindim bebeğinin güzel haberlerine:)))
şekerden korkma takma çok kafana hamilelikte yuksek cıkması normal tatlım

Çıkıcam şimdi toplantılarım var bugün olmıycam hiç ofiste off akşama adar trafikteyim işte ece yi merak ettim de bakıyım dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…