inşallah ece cim geçecek herşey
iş çıkışı neler yapıyorsun anlatsana ben okul çıkışları artık yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum çok uyuyorm çünkü iyice hantallaştım
okadar beynım yoruluyor ki teolog
sabah 7 bucuk iş başı benım 6 bucukta fabrıkadan cıkıoz 6 paydos
hiç halım kalmıyor
anneme gidiyorum yemek yıyoruz akşamları kıtap okuyordum ama son bır haftadır hıc fırsatım olmadı
yürü tabi cnm doğuma çok faydası olur
7 buçuk ta cok erken canım ya neyse
ama işinin olması cok güzel
benim ki de güya benim param ikimize de yeter diye işi bıraktıracaktı şimdi emekliliğimi hesap ediyor
aman sakın bırakma canım
allah korusun hayatta ınsanın basına ne geleceği belli değil
allah yüzümüzü güldürsün ama ınsan kendı parası gbi yok kendı guvencesı gbi
benımkı de iş yerıde çok yoruluyorsun kıyamıyorum sana derdi
nasıl kıydı ama şimdi
yok ece cim o zamanlar saf mışım diyorum
iş bulmak çok zor hem bu devirde
asgari ücret bile olsa sıkısıkı tutunmak lazım
kızlar size bişey anlatacağım
dün gece biz uyurken eşim birden boğazıma sarıldı ben çok korktum cığlık atacaktım nerdeyse cırpınmaya başladım eşim dedi ki aşkım nedne korkuyorsun korkma ya sonra bi sağ yanagımdan bi de sol yanagımdan öptü arkasını döndü uyumaya devam etti sabah anlattım hatırlayamadı
yok canım hatırlamadı ama baya güldük o anda korktum anda işin ilginç tarafı korkma dedi yanağımı çevirdi öptü bir de öbür yanagımı cevrdi öptü arkasını döndü uyumaya devam etti
sabah hiçbirini hatırlamadı
yok canım hatırlamadı ama baya güldük o anda korktum anda işin ilginç tarafı korkma dedi yanağımı çevirdi öptü bir de öbür yanagımı cevrdi öptü arkasını döndü uyumaya devam etti
sabah hiçbirini hatırlamadı
rüyasında ne görüdğünü de hatırlamıyor ki
yine hayır olsun
iyi geceler kızlar topikte kimse yok beni merak etmişsiniz hepinize alakanız için tek tek teşekkür
ederim ben iyi olmaya çalışıyorum bugün dışarı uzun zamandan sonra dışarı gezmeye çıktık
kayınvalidem görümcem görümcemin kayınvalidesi ben ümraniyenin altını üstüne getirdik çok
iyi geldi bana ama ayaklarım çok ağrıdı halada ağrıyor bacaklarıma kadar işte bugünüm böyle geçti
günler bi şekilde iyi kötü geçiyo sizler nasılsınız ececim allah bundan sonraki yaşamında sana kolaylıklar bol mutluluklar nasip etsin tez zamanda içine girdiğin bu depresyondan çabucak çıkasın i
inşallah meryemcim bebek odalarının ikiside çok güzel güle güle kullan inşallah ben ilk etapta oda
yapamayacağım inş kızım biraz büyüyünce yapacağım çok istiyorum bi odası olsun şuan imkanım yok
ve evimiz zor ısınıyo o yüzden çocuk odası yapacağım yer oturma odası şimdilik bozamam neyse yamancım sen nasılsın umarım iyisindir saliha teolog nasıl gidiyor hamilelik umarım iyisinizdir bu arada teologcum hannem daha hamileliğinin 20. haftalarında doğumuna çok var başkasıyla karıştırdın herhalde
d_kupcu jappur özlem jaya ve umutluyuz kayboldu özlemde ismin hatırlayamadığım diğer hanımlar sizler
nasılsınız çok uzun yazdım ya inşallah sıkmamışımdır sizi hepinizi çok seviyorum rabbim hepinizn kalbine göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?