benim bu aralar belim çok ağrıyor,eğilip kalkarken otururken falan.psikolojikmi acaba,hem bu kadar erken belirti verirmiki reglime 9 gün var?[/QUOT
bende de belimde bıçak yarası gibi bir ağrı var. akşamları ağır bir bulantım var ve bu sabah da yataktan bulantıyla fırladım...eşimde hafiften şüpheleniyor ara ara çaktırmadan ya hmilemisin yoksa diyor...ben de heveslenmek istemiyorum..en son adet tarihim 3 ağustostu. yni 1ila 3ü arası görmeliyim adet. ama şu anda hiç bir işaret yok..bugün doktora gitsemi diyorum . yoksa yarın sabahı mı beklesem..ay bilmiyorum yaaa bişey söyleyin..hamile olabilirmiyim ki? en son 21inde gitiimde yumurtam çatlatma iğnesine ramen çatlamamıştı....acaba çatlamış ve hamile kalmış olabilir miyim????8-9 günlük bişey böyle bir tepki verebilir mi ki???? ne dersiniz???dölenme 10 gün önce olmuş olabilirmiii ????*
ayyy hadi inşallah deryacım,benimde en son 16 ağustostu,ne bileyim insan ister istemez hevesleniyor belkide psikolojiktir benimkiler ama ne bileyim yaaa:))
bence sen git bugün dr.a yaptır bi test hamile olabilirsin senkaydirigubbakcemile5