- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.641
iyiyim allaha şükür .sen neler yapıyosun ben şu gece lambasını çok sevdim sen nerden aldın bende almak istiyorum.
daha iyim canım bugün yattım baya akşamda bugündebeyazcım nasılsın bel ağrın geçtimi tatlım nasıl oldun. birde otobüste sana yer vermemelerine. çok sinirlendim insan hamile birine saygı duyar
byeazzzz hoş geldin nasıl oldun aldınmı uykunu keyfin yerine geldimi cicim
hb cnm daha iyiyim şimdibeyazcım tekrar hoşgeldin nasılsın bakalım aldınmmı uykunu
anladım canım, eğer çok merak edersen 12. günde falan yaptır kan testini bilemiyorum... ben yerinde olsam yaptırırdım, ama yine de sen bilirsinvalla birşey söylemedi normalde ben aşılamadna özellikle 10 sonra belli olur diye biliyorum ama beni kontrole çagırdı ya acaba ne için bakacak işte onu sormayı unuttum ..ben kan testi yaptırayımmı bilmiyorum işte..
inşalllaaaaaaaaaahhhhh gülüm inşallah... yüce rabbim duysun inşallah beniABLACIM İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GİDERDE SENDE BEBİŞNİ KOLLARINA ALIRSIN AMİNNNNNNN:Saruboceq:
yok hepsini sırayla yapıyorum gülüm... hehehe... baştan aşağı kür oldum vallaablacım hadfi hayırlısı bakalım hakkınızda çok fazlada yüklenmeyin ama hepsi birbirinede karışıp sapıtmasın..hakkınızda hayırlısı olsun..
canııııım maşallahMerhaba İrreor, iyiyim çok şükür. Biz dokuz haftalık olduk. Sen de 18 haftalık olmuşsun ne güzel bayağa ilerlemişsiniz. Darısı başımıza.
Canım benim, sağol :1hug: hepinizin dualarına ihtiyacım olacak bu sefer gerçekten :1hug:evet abla irem bu ne beklersinki başka yapmış yine yapacağını cadı karı
ben bu gün onunla denk gelemedim hiç bir geelyim görecek gününü oklava:
Ablacım hakkında hayırlısı inşallah bu kez bebeğin sana tutunur ve bütün bu yaşadığın olumsuzlukarı unuturuz ablammm.... Dualarımız seninle herşey gönlünce olsun inşallah.... :Saruboceq:
canııııııııım niye öyle söylüyorsun :çok üzgünüm: bak çok üzüldüm valla :çok üzgünüm: olur mu hiç öyle şey? hmmm hormonlar mı tavan yaptı yoksa bakiim? alınganlık yok canikom, burada hepimiz birbirimizi çok seviyoruz, sen de biliyorsun :1hug: ayrı gayrı yok yaniiiii, kızdırma bak beni hemen ablalık yaparım haaaanurcum sen hariç konuşuyorum . htc hariç kime selam verdiysem cevap veren olmadı .alınmamaya çalışsamda olmuyo .kızıyorum amaaaklava: bnemi kötü düşünüyorum yada karşımdakiler istedikleri insana göremi konuşuyolar anlamadım ben ne kadar samimiyet kurmak istesemde aynı karşılığı göremiyorum.
sanırım sen de yanlış anladın birtaneeeeeem... kız sabahtan beri ulaşamıyoruz sana cadııııııııııFiliz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koru beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:
O da beni yanlış anlamışş anlatırmısın doğruuuusunuuuuuuuuusenağlamasenağlama
zaten içimden birşeyler sökülüyor birde üstüme geliyor abla yaaaasenağlamasenağlama
:içelim:size bollll muhabettelerrrr:içelim:
Kızlaaaar nasılsınız? Uzak kaldım siden özledim valla...
Yeni haberler varmı?
Kızlaaaar nasılsınız? Uzak kaldım siden özledim valla...
Yeni haberler varmı?
ben varya ben işte o ben varya işte o ben
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM
burcum kibelem neşem yaseminim mavidenizim cerenin nurum arifem ierrorum beyazım bulcukum filizim bayan merak prenses irem cerot ve şuan ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım netin kesilmesiyle sizlerden uzak kaldım ama hep dualarım sizlerleydi ve geçmişe dayanarak bu haberi duymak en çok sizin hakkınız dualarınızda ben yokum diye beni kayırmadığınıza eminim ve şimdi gerçekten dua istiyorum ilk hamileliğim ve duanıza çok ihtiyacım var
ben varya ben işte o ben varya işte o ben
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM
burcum kibelem neşem yaseminim mavidenizim cerenin nurum arifem ierrorum beyazım bulcukum filizim bayan merak prenses irem cerot ve şuan ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım netin kesilmesiyle sizlerden uzak kaldım ama hep dualarım sizlerleydi ve geçmişe dayanarak bu haberi duymak en çok sizin hakkınız dualarınızda ben yokum diye beni kayırmadığınıza eminim ve şimdi gerçekten dua istiyorum ilk hamileliğim ve duanıza çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?