Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız giremedim bi türlü patronar gelen giden derken
çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine
herşey güsel olcak işallah seninde haberini alıcaz çok yakında işallahhh

süperrrr bu sfer olucak biliyorum ben :1hug:

evet evet zaman çabuk geçsinn anlamaylım hihoyyyt

oleyy beeee süper haber bu :sm_cool::sm_cool:
canım tebrik ederim a.s. sağlıkla kucağına alırsın işallah

arifem darısı başına inşallah arkadaşım sizlerle paylaşmayacamda kimlerle paylaşacam mutluluğumu daha ailem bile bilmiyor sadece eşim ve ben biliyoruz biraz daha beklemek istedik en azından keseleri kalp atışlarını gördükten sonra ilan etmeyi planlıyoruz sizce doğrumu yapıyoruz?

canııııııım çok çok çok tebrik ediyorum hayatım, seni hemen listeye eklemeliyiz... kaç haftalıksın? nasıl oldu? tedaviyle mi doğal mı? anlat be gülüüüüüüm... ayyyy çok heyecan yaptım yaaaa... mavidenizim darısı senin ve hepimizin başına inşallah... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayatım.... Çok mutlu oldum senin için :)

evet hayatım doğru yapıyorsunuz... ben artık 3 ay dolana kadar söylememyi planlıyorum

burcucum çok sağol birtanem, inşallah :)

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Aum......................................38. ayımdayım
2. Nesemese.............................20.ayımdayım
3. Mavi45...................................19. ayımdayım
4. Rahel.....................................18. ayımdayım
5. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
6. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
7. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
8. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................30. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

bensenb tebrik ederim gerçekten çoooooooooooookkkkkkkkkk sevindim senin adınaaaaaa
çok gülze bir haber verdin bizlereeeee allahım tamamına erdirsin inşallahhhh
ee nerdesin şuan ablandamısın ne zaman öğrendiniz gebeliği nasıl? kan testimi? ay anlat hadi merak ettim kızzzzzzzz

evet canım sağol
bende seni çok tebrik ederim çok sevindim gerçekten :1hug:

aayyyy gerçekten çok sevindim kızlarrr yaaaaaaaa rabbim isteyen herkese versin inşallah bensenb huuu kaçma hemen sakıııınnnnnnnnn anlat bize neler olduğunu tamammı hihoyyyt hihoyyyt

amin canım inşallah rabbim en kısa zamanda bana naip etsinde bende sizinle burda paylaşıyım.bence çok doğru yapıyosun canım ısabetli bi karar vermişsiniz rabbim bana nasip ederse bende beklicem

Ceren doğru söylüyor benssenb... Bize öyle büyük bir umut oldun ki ya... süper bir haber bu.... Anla lütfeeeeeeeeeeeeen... bekliyor muydun? ne oldu?

Canııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Allahıma şükürler olsunn:teytey::teytey::hooray::dance:
Ne diyeceğimi bilemiyorum gülüm Allahım mis kokusunu koklayıp kucaklamayıda nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaah..
Oleeey yaaaaaaaaaaaaaaaaa..

filiz geçen ay hatırlarsınızki tsh la ilgili ufak bir sorun yaşadım sonrasında değerin yüksek olmadığını hamişliğe engel olmadığını öğrenince rahatlamıştım hatırlarsınız hepiniz neyse ondan sonraski ay yani geçen ay eşim dediki böyle olmayacak taktıkça başka yerlerden sorun çıkmaya başlıyor stres bizi çok etkiledi daha yaşımız erken bırakalım 1 sene kadar olmadı aşılamayla direk başlar gerekeni yaparız dedi haklıydıda gerçekten artık stres çok etkilemeye başlamıştı özelliklede beni zaten maddiyatta sıkışınca gerçekten maddi manevi toparlayalım diye hak verdim eşime inanın ne preseed ne yumurtlama günü nede başka bişey hiçbirşeyi hesaplamadım hemde hiççç ve bu ayyy yinede aklım hamişlikte ya :))) adetime daha 3 gün var bu pazar olacaktım ilkkezde vucudumda çok farklı şeyler hissettim göğüslerim en başta sinyali verdi çok umutsuzdum ama gizli mizli git eşine söylemeden yap dedi içimden bir ses ve ben dün yaptırdım iyikide içimdeki sesi dinlemişim sonucu aldıktan sonra benim en son gittiğim kadın doğumcuya gösterdim tebrikler hamilesin diyince kalakaldım eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum :))) 20 küsür değer vardı kağıtta doktor aldı tahlili bizde kalsın dedi 2 hafta sonra gel keseyi görelim falan dedi yolladı beni hala inanamıyorum kızlar hamilemiyim gerçekten hiç ummadığım bir anda geldi bebişim ama ilkkezde hissettim geldiğini ne kadar umutsuz gitsemde tahlil için emindim sanki içimde olduğuna :) işte böyle benim hikayem

filiz abacım kız unuttum ben demeyi rüyamda gördüm seni ama inan nasıl gördüm hatırlmaıyorum seni gördüm onu çok iyi biliyorum ama

bensenb de örnek strese
bu veletler stresi sevmiyor beklemiceksiniz onaları peehhh bebekde neymiş demek lazım herkes kafasından sildiği anda hamile kaldı hihoyyyt darısı tüm bekleyenlerin başına

tam 4 haftalık değilmiş 3 hafta 4 günlük falan dedi ama daha kese falan yok inşallah onuda görmek nasip olur dualarınızı eksik etmeyin ne olur herşey yolunda gitsin inşallah

evet demeyi düşünmüyoruz bizde 3 ay olmasada sanırım 2 .ayın sonlarına doğru söyleriz kalp atışınıda duyalımda Allahın izniyle

İŞTE BU!!!!! olay bu kızlar... kafaya takmamak işte, rahat olmak, düşünmemek ve kafadan silmek... Allah o kadar büyük ki... umutların tükendiği bir noktada verdi işte, tebrik ediyorum tekrar canım, bizi lütfen zaman zaman haberdar et tamam mı balım? merak ederiz seni, en azından haftada bir gel ve rapor ver bize ve listeyi güncelleyelim :hooray:
filiz abacım kız unuttum ben demeyi rüyamda gördüm seni ama inan nasıl gördüm hatırlmaıyorum seni gördüm onu çok iyi biliyorum ama
canıııııııım, acaba nasıl gördün... hayırdır inşallah ::)
aminnnnnnnnnnnnn inşallah bu liste azaldıkça dahada umutlanıyorum ve daha çok inanıyorum rabbim hepimizin kucağına bir melek nasip etsin

di mi arife? valla büyük umut oldu ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…