- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.681
tam 4 haftalık değilmiş 3 hafta 4 günlük falan dedi ama daha kese falan yok inşallah onuda görmek nasip olur dualarınızı eksik etmeyin ne olur herşey yolunda gitsin inşallah
evet demeyi düşünmüyoruz bizde 3 ay olmasada sanırım 2 .ayın sonlarına doğru söyleriz kalp atışınıda duyalımda Allahın izniyle
İŞTE BU!!!!! olay bu kızlar... kafaya takmamak işte, rahat olmak, düşünmemek ve kafadan silmek... Allah o kadar büyük ki... umutların tükendiği bir noktada verdi işte, tebrik ediyorum tekrar canım, bizi lütfen zaman zaman haberdar et tamam mı balım? merak ederiz seni, en azından haftada bir gel ve rapor ver bize ve listeyi güncelleyelim :hooray:
canıııııııım, acaba nasıl gördün... hayırdır inşallah ::)
di mi arife? valla büyük umut oldu ya :)
İŞTE BU!!!!! olay bu kızlar... kafaya takmamak işte, rahat olmak, düşünmemek ve kafadan silmek... Allah o kadar büyük ki... umutların tükendiği bir noktada verdi işte, tebrik ediyorum tekrar canım, bizi lütfen zaman zaman haberdar et tamam mı balım? merak ederiz seni, en azından haftada bir gel ve rapor ver bize ve listeyi güncelleyelim :hooray:
canıııııııım, acaba nasıl gördün... hayırdır inşallah ::)
di mi arife? valla büyük umut oldu ya :)
ama cidden silmiştik önceden düşünmeyeceğim bu ay takmayacağım dediğim halde yumurtlama günlerine preseed falan hep dikkat ederdim hesapta takmıyorum ya :))) ama maddiyatında sıkışması ve vucudumun strese karşı sorunlar çıkarması tamam artık maddi manevi toparlanma vakti geldi dedi gerçi eşim beni karşısına alıp konuştu asıl vesile o oldu yani yoksa ben bebek olayında kopamazdım söyledikleri haklı gelince evet hem toparlanalım bebişede hazırlanmış oluruz maddi manevi derken o çıkageldi Allahın izniyle çok mutluyum arkadaşlar çok şimdi kaybetme korkusu var bende hepiniz yaşamışmıydınız
evet ablam valla büyük umut oldu rabbim bizimde aşağı listeye transfer olduğumuz günleri tez zamanda gösterir inşallah :Saruboceq:
elimden geldiğince girip sizlerden haberdar olup kendimden haber ereceğim arkadaşlar sizsiz yapamamki zaten ama şimdi çıkmalıyım dualarımdasınız gönlümdesiniz sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin benden emi bebişim beni bırakıp gitmesin teyzeleriAllaha emanet olun vaktim yok diğer arkadaşlar beni sorduklarında bildirirsiniz özel mesaj atamıyorum çıkmalıyım çünkü öpüyorum hepinizi
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey iiiinşallaaaaaaaah canım, valla kararı verdik çalışmalara başlayacağız yakında... hehehevalla hatırlayamıyorum sadece seni kısa montla arkandan hatırlyorum gördüğümü
kıız sıradaki sensin galibaaa hihoyyyt:Saruboceq:
amin canım inşallah darısı başımıza birtanem :)evet ablam valla büyük umut oldu rabbim bizimde aşağı listeye transfer olduğumuz günleri tez zamanda gösterir inşallah :Saruboceq:
eveeet inşallah yakında senin için parti vereceğiz canımcım, ama bak benssenb ne demiş? kafama takmadım ve akışına bıraktım demiş... ısrarla sana bu yüzden söylüyorum canım :)cnmmmmmmbensenbim çok ama çok sevindim yaşasın yaaa nasıl mutlu oldum rabbim kucagınada almak nasip etsin..bugünlerde böyle güzel haberler almak iyi oldu benim içinde bugün arkadaşlarımdan aldıgım 2 haber yaşasın yupppiiii...tebrikler cnm...
nurcum hoşgeldin canım nasılsın iyimisin .yorgun felan değilsindir inşallah.
elimden geldiğince girip sizlerden haberdar olup kendimden haber ereceğim arkadaşlar sizsiz yapamamki zaten ama şimdi çıkmalıyım dualarımdasınız gönlümdesiniz sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin benden emi bebişim beni bırakıp gitmesin teyzeleriAllaha emanet olun vaktim yok diğer arkadaşlar beni sorduklarında bildirirsiniz özel mesaj atamıyorum çıkmalıyım çünkü öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?