Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ama cidden silmiştik önceden düşünmeyeceğim bu ay takmayacağım dediğim halde yumurtlama günlerine preseed falan hep dikkat ederdim hesapta takmıyorum ya :))) ama maddiyatında sıkışması ve vucudumun strese karşı sorunlar çıkarması tamam artık maddi manevi toparlanma vakti geldi dedi gerçi eşim beni karşısına alıp konuştu asıl vesile o oldu yani yoksa ben bebek olayında kopamazdım söyledikleri haklı gelince evet hem toparlanalım bebişede hazırlanmış oluruz maddi manevi derken o çıkageldi Allahın izniyle çok mutluyum arkadaşlar çok şimdi kaybetme korkusu var bende hepiniz yaşamışmıydınız

bensenb demek doğal yolla oldu hee bakın işte kızlar stresten uzak durunca kafadan uzaklaştırınca düşünceyi bebeiş geliyor hemen bir örnek daha sizlereee ayyy süüppeerrrr yaaa gerçekten çok güzel bir haber verdin bizlere sağolllll hihoyyyt hihoyyyt

canım 5. haftadan önce görmeniz pek imkan dahilinde değil, burcuya da söylemiştim... inşallah hem keseyi göreceksin hem de kalp atışlarını duyacaksın canımcım... dualarımız seninle, sakın merak etme... sen de bizler için dua et tatlım :)

elimden geldiğince girip sizlerden haberdar olup kendimden haber ereceğim arkadaşlar sizsiz yapamamki zaten ama şimdi çıkmalıyım dualarımdasınız gönlümdesiniz sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin benden emi bebişim beni bırakıp gitmesin teyzeleri Allaha emanet olun vaktim yok diğer arkadaşlar beni sorduklarında bildirirsiniz özel mesaj atamıyorum çıkmalıyım çünkü öpüyorum hepinizi

valla hatırlayamıyorum sadece seni kısa montla arkandan hatırlyorum gördüğümü
kıız sıradaki sensin galibaaa hihoyyyt:Saruboceq:

evet ablam valla büyük umut oldu rabbim bizimde aşağı listeye transfer olduğumuz günleri tez zamanda gösterir inşallah :Saruboceq:

cnmmmmmmbensenbim çok ama çok sevindim yaşasın yaaa nasıl mutlu oldum rabbim kucagınada almak nasip etsin..bugünlerde böyle güzel haberler almak iyi oldu benim içinde bugün arkadaşlarımdan aldıgım 2 haber yaşasın yupppiiii...tebrikler cnm...

kim yaşamaz ki böyle bir korkuyu? çok doğal ama bu düşünce seni strese sokar hayatım, onun için korkuyu da içinden atman ve rahat olman lazım... biliyorum çok kolay değil ama bebiş nasıl rahatladığın, kafandan attığın bir dönemde geldi... bu da buna benzer bir şey... kendini rahat ve huzurlu hissetmelisin ki o da rahat ve huzurlu bir şekilde yerleşip tutnsun sana canım :1hug:

kızlar ben geldim nasılsınız...
benssenb canım benim hayırlı olsun allahım sağ salim sana bağışlasın nasıl mutlu ettin bizi

canım benim rabbim ayırmasın inşallah dualarımız seninle canım kendine dikkat et kocaman öpüyorum Şeniz

ne güzel kafandan atıp hiç birşey düşünmemen nasıl yaptın kuzum ya bende düşünmüyorum aklımda degil derken bilinçaltımıdır nedir farkındayım ki çok takmışım sonra...neyse güzel haberler aldık şükür...kızlar farkındamısınız uzun zamandır haber almıyorduk sonra neredeyse 2 3 hafta lık aralarla haber aldık..htc sonra burcu şimdide bensenb gelsin sıradakiiii yuppiii hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

valla hatırlayamıyorum sadece seni kısa montla arkandan hatırlyorum gördüğümü
kıız sıradaki sensin galibaaa hihoyyyt:Saruboceq:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey iiiinşallaaaaaaaah canım, valla kararı verdik çalışmalara başlayacağız yakında... hehehe
evet ablam valla büyük umut oldu rabbim bizimde aşağı listeye transfer olduğumuz günleri tez zamanda gösterir inşallah :Saruboceq:
amin canım inşallah darısı başımıza birtanem :)
eveeet inşallah yakında senin için parti vereceğiz canımcım, ama bak benssenb ne demiş? kafama takmadım ve akışına bıraktım demiş... ısrarla sana bu yüzden söylüyorum canım :)

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Aum......................................38. ayımdayım
2. Nesemese.............................20.ayımdayım
3. Mavi45...................................19. ayımdayım
4. Rahel.....................................18. ayımdayım
5. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
6. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
7. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
8. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................30. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

canım ben de çok öpüyorum, bundan sonra çoooooooook daha dikkatli olmalısın ve ekndini yormamalısın :)

Stres gitti bebiş geldii:dance: Bundan sonra kimseye stres mitres yok. Klasik müzik dinliyorum ben gerçekten sakinleştiriyo.

Canlarım buarada bana dün gece kramplar girdi öldüüümmm. Eşim doğum başladı sanmış gecelik yok çanta nerde bez? ee napcam şimdi diye peşpeşe panik olurken ben bacağım diyebildim... Sağolsun ovalı falan anca geçti işede gidemedim tabi yattım evde. Midem fena birsürü ilaç aldım. Tabi ne kadar krampta girse midemde ekşise boza gibi yoğun şurubu 3 öğün böğüre böğüre içmek zorunda kalsada kötü şeyler değil.. bi sağlı sollu tekme yiyince kendime geliyorumdelikafadulden "büyüyorum anne" diyo o zaman tamam
diyorum büyü kuşum.

Doktor sonuçlarımı yazmıştım plesanta hala aşağıda dolayısıyla normal doğum olamaz işin kötüsü normal olabilir diye düşünmeye bile başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…