bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım senin fatiha ne oldu ben okuyamıyom pek artık çok akıntım oluyo hiç rahat edemiyorum yoksa okıcam ama

nurcancım evet yaa çok şirin çocuk odaları var hep özenmişimdir
ama çok pahalılar gerçekten özellikle kaliteli birşey istiyorsan inşallah bütçene ve gönlüne göre olanını bulursunuz

anladım kız talkılıyom :))))))))))) ha ha

ay bilmiyom ama çoooooooook tatlı odalar var yaaaaaaa arkadaşımla gittim kız 22 yaşında evlenip çocuk yapcam demeye başladı kız :)))))))))

zaten çocuk eşyalarını görünce insanın hepsini alası geliyo...benim bi arkadaş vardı kocasıda mobilyacı bana çocuğun olsun beşiği bizden demişti beşik dediysem dolaplı raflı falan..ama o arkadaşla küstük görüşmüyoruz beşikde yalan oldu

aminnnn aminnnn allah razı olsun canım tşkr ederim düşünmen bile yeterli kardeşinde inşa kazanır sınavda

canım senin fatiha ne oldu ben okuyamıyom pek artık çok akıntım oluyo hiç rahat edemiyorum yoksa okıcam ama

canım fatihamı okuyamadım ne zamandır bu ayki düzensiz 10 gün süren adetim meğerse o dönem adet değilmişim 10 günden sonra abdestimi aldım normal edete döndüm yani bu ayın yarısı heba oldu birkaç gündürde kardeşime tefriciye çektim bundan sonra artık okucan ne zaman biterse
canım düşünmen yeter önceki okudukların yeter allah razı olsun senden

evet ya hiç sormayın insan onları görünce daha bi hevesliyoo

nurcancım evet yaa çok şirin çocuk odaları var hep özenmişimdir
ama çok pahalılar gerçekten özellikle kaliteli birşey istiyorsan inşallah bütçene ve gönlüne göre olanını bulursunuz
ay ben hep gönlüm pahalı iyi şelere gidiyo özelliklede beyaz takımlar varya onlara bayılıyorum
ha ha amannnnnnnn bebiş gelsinde boşver beşiği eksik olsun varsın haha
aaaaaaaaaa adet değilde nemişki o peki gittinmi doktora
inegöl mobilyasıyla ünlüdür buradada imal edilir onun içinde uygundur

ay ben ordan alim ozmana ha h aoradan buraya nasıl getirceksem :))))))

nucancım bişi sorcam ya benim kasıklarım çok agrıyo hatta bugün yürüyüş yaptık koçişimle hızlı degil tabi kasıklarımın agrısından rahat edemedim acaba büyüdükleri için midir dr 2 gündür çatlamaın diye igne verdi onları kullanıyorum ama ara ara bite batma oluyo nasıl anlatamam

canım ağrılarım inelerden oluyor olacak devamda edecek gebe kalsnda geçmeyebiliyo ilk 3 ay merak etme önemli bişi değil yumurtalar büyüyor dediğin gibi

var canım buradan alıyorlar nakliye götürüyo ama peşin oluyor, parası olan uygun alıyor

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir
ceylin---------------------------okudu
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet

aaaaaaaaaa adet değilde nemişki o peki gittinmi doktora

canım ne olduğunu bende anlamadım 11 yaşımdan beri regl oluyorum ilk defa böyle birşey başıma geldi bakalım sonraki ayda böyle olursa iyi bir dra gidderim yada tüpbebek drumu ararım birde bu ay reglim bittiğinden beridir aşırı bir kasık ağrısı var iki büklüm oluyorum bazen sanırım benim en yakın zamanda dra gitmem gerek

tamam canım çok tşkr ederimm ayyy yeterki olsunda razıyım ben o agrılaraa
ha ha olunca görcem ben seni sonra diğer karılargibi ağlarsın valla midem bulanıyo bi doğsa doğuncada çok ağlıyo bi büyüse yaparsın
var canım buradan alıyorlar nakliye götürüyo ama peşin oluyor, parası olan uygun alıyor

canım nakliye astarını geçer bende peşin alıcam zaten pein paraya 2.5 -3 bin çekiyo fiyatlar taksitle daha pahalı faiz koyuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…