burada nasıl fiyatlar acaba normalde başka şehirlere göre daha uygun oluyor fiyatlar
ne rahatsızlığı canımın içi burada kimse olmayınca takılıyorum oyuna fena sardım bu ara :44:
allah kabul etsin canım gönlündeki dileklere vesile olur inşallah
önceden yardım edecektim ama o zaman erkek kardeşimin üni sınavı var ona okudum bu akşam bitti
sen geldin aklıma bitmeseydi yardım edecektim
anladım kız talkılıyom :))))))))))) ha ha
ay bilmiyom ama çoooooooook tatlı odalar var yaaaaaaa arkadaşımla gittim kız 22 yaşında evlenip çocuk yapcam demeye başladı kız :)))))))))
ne rahatsızlığı canımın içi burada kimse olmayınca takılıyorum oyuna fena sardım bu ara :44:
allah kabul etsin canım gönlündeki dileklere vesile olur inşallah
önceden yardım edecektim ama o zaman erkek kardeşimin üni sınavı var ona okudum bu akşam bitti
sen geldin aklıma bitmeseydi yardım edecektim
canım senin fatiha ne oldu ben okuyamıyom pek artık çok akıntım oluyo hiç rahat edemiyorum yoksa okıcam ama
burada nasıl derken orası nere oluyo canım mobilyanın uygun oldugu şehir kayseri ve ankaradır çünkü imal edilen şehirler buralar
anladım kız talkılıyom :))))))))))) ha ha
anladım canımm ama insan koçişine toz kondurmak istemiyo işte
ay bilmiyom ama çoooooooook tatlı odalar var yaaaaaaa arkadaşımla gittim kız 22 yaşında evlenip çocuk yapcam demeye başladı kız :)))))))))
aminnnn aminnnnallah razı olsun canım tşkr ederim düşünmen bile yeterli kardeşinde inşa kazanır sınavda
amin canım inşallah tüm gençlerimiz başarıyla geçer ler sınavlarını
ay ben hep gönlüm pahalı iyi şelere gidiyo özelliklede beyaz takımlar varya onlara bayılıyorumnurcancım evet yaa çok şirin çocuk odaları var hep özenmişimdir
ama çok pahalılar gerçekten özellikle kaliteli birşey istiyorsan inşallah bütçene ve gönlüne göre olanını bulursunuz
ha ha amannnnnnnn bebiş gelsinde boşver beşiği eksik olsun varsın hahazaten çocuk eşyalarını görünce insanın hepsini alası geliyo...benim bi arkadaş vardı kocasıda mobilyacı bana çocuğun olsun beşiği bizden demişti beşik dediysem dolaplı raflı falan..ama o arkadaşla küstük görüşmüyoruz beşikde yalan oldu
aaaaaaaaaa adet değilde nemişki o peki gittinmi doktoracanım fatihamı okuyamadım ne zamandır bu ayki düzensiz 10 gün süren adetim meğerse o dönem adet değilmişim 10 günden sonra abdestimi aldım normal edete döndüm yani bu ayın yarısı heba oldu birkaç gündürde kardeşime tefriciye çektim bundan sonra artık okucan ne zaman biterse
canım düşünmen yeter önceki okudukların yeter allah razı olsun senden
inegöl mobilyasıyla ünlüdür buradada imal edilir onun içinde uygundur
inegöl mobilyasıyla ünlüdür buradada imal edilir onun içinde uygundur
nucancım bişi sorcam ya benim kasıklarım çok agrıyo hatta bugün yürüyüş yaptık koçişimle hızlı degil tabi kasıklarımın agrısından rahat edemedim acaba büyüdükleri için midir dr 2 gündür çatlamaın diye igne verdi onları kullanıyorum ama ara ara bite batma oluyo nasıl anlatamam
canım ağrılarım inelerden oluyor olacak devamda edecek gebe kalsnda geçmeyebiliyo ilk 3 ay merak etme önemli bişi değil yumurtalar büyüyor dediğin gibi
ay ben hep gönlüm pahalı iyi şelere gidiyo özelliklede beyaz takımlar varya onlara bayılıyorum
ha ha amannnnnnnn bebiş gelsinde boşver beşiği eksik olsun varsın haha
aaaaaaaaaa adet değilde nemişki o peki gittinmi doktora
ay ben ordan alim ozmana ha h aoradan buraya nasıl getirceksem :))))))
aaaaaaaaaa adet değilde nemişki o peki gittinmi doktora
ben inegölü hiç duymamıştım canım dogrudur
ha ha olunca görcem ben seni sonra diğer karılargibi ağlarsın valla midem bulanıyo bi doğsa doğuncada çok ağlıyo bi büyüse yaparsın
tamam canım çok tşkr ederimm ayyy yeterki olsundarazıyım ben o agrılaraa
var canım buradan alıyorlar nakliye götürüyo ama peşin oluyor, parası olan uygun alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?