bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlarrr gece gece sohbette pek tatlı oluyomuş ama benim çıkmam lazım dualarımı okuyacam uku biraz bastırmıştı kaçsın diye girdim nete çayımıda içtim şimdi gayet iyiyim hepinize tatlı tatlı uykularr dualarını eksik etmeyin canlarr çok ihtiyacım varr öptümm hepinizi :79::79::81::81:

acaba bebe felan düşürme yada kist olma ihtimali varmı çnkü normalde olmuyosa bence bi sıkıntı vardır

iyi geceler canım Allah rahatlık versin de bu saatte çay içip nasıl uyucan :)))))))))))

burada daha ucuza geliyor yinede bebek odasını bilmiyorum ama yatak odası yemek odası gibi bakıyorum burada daha uygun aynısını memlekete gittiğimiz zaman bakıyoruz,burada 3 aldığını orada 5 e satıyorlar..sen hayırlısı ile al kızını kucağına da gerisi kolay

rabbim inşallah gönlündekini hayırlısıyla nasip eder canım
acaba bebe felan düşürme yada kist olma ihtimali varmı çnkü normalde olmuyosa bence bi sıkıntı vardır
bende öyle düşündüm yaa kimyasal gebelik oldu sonra kendiliğinden düştü ve adet oldum yada kist oluştu tüpbebek ilaçlarından artık önümüzdeki ayda böyle olursa bakacam çaresine

hayırlı geceler tatlı rüyalar

aminnn aminnn canım inşallah allhım herkesin gönlündekini nasip eder inşallahh canım bencede sen git bi an evvel dr ne olur olmaz

kız uyumuyacam dua okuyodumda onu devam edecem allahım kabul eder inşallahh
amin canım Allah kabul etsin gönlüne göre versin
bilmiyom valla dediğingibi benim eşşek sıpası sağ sağlim doğsun geriis okolay :)))))

bence bidahaki ay olmıcak ama sen genede bi ara git canım eğer düşük felansa bazen içi temizlenmiyo kisttede öle ilaçla temizliyolar

meraba arkadaşlar dün sonucumu aldım ve bu seferki de negatif oldu napalım sağlık olsun bi sonrakine inşallah belkide verdiğim arada kendiliğinden olur Allahın işi hiç belli olmaz dimi nasipden öteye geçilmiyor

halevimmm..diyecek birsey bulamiyo insan bazen..inancli insanlariz; ne kadar uzulsekte; aglasakta..Rabbim ne derse o olur..hayirlisi boyleymis demekki canim...insallah dedigin gibi o arada kendiligindne olur canim benim....

ne desem boş biliyorum da vardır bunda da bir hayır... Rabbim yeniden deneyecek güç ve heves versin canım.

ecenin duasini okumayan bi ben kalmistim..okudum onu ben simdi..Rabbim kabul etsin insallah..su mubarek gunde su mubarek dualarin yuzu suyu hurmetine; okunan EZANI MUHAMMEDIN yuzu suyu hurmetine insallah Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:
halevimmm..diyecek birsey bulamiyo insan bazen..inancli insanlariz; ne kadar uzulsekte; aglasakta..Rabbim ne derse o olur..hayirlisi boyleymis demekki canim...insallah dedigin gibi o arada kendiligindne olur canim benim....

sağol canım evet hayırlısı buymuş napalım artık bir sonraki denemelerimize devam inşallah onlardan birinde tutacak meleğimiz

ne desem boş biliyorum da vardır bunda da bir hayır... Rabbim yeniden deneyecek güç ve heves versin canım.

öle canımdencek pek bişi bırakmıyor bu sonuçlar hayırlısı olsun napalım bizimde bekleme sürecimiz varmış demek ki amin canım sabır versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…