Doğuma Hazırlık :::::::BeBiŞim heran gelebilirmiş dualarınızı bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

demethn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
82
0
40
Arkadaşlar dün kontrole gittim dr çatı muayenesi yaptı muayeneden önce eylül 5 gibi doğum olur demişti muayeneden sonra aaa okadar beklemez heran sancılanabilirsin dedi acayip heyecanlandım 1 parmak falan açılma varmış şimdilik çok iyi sancıların 2 saatte bir olmaya başlayınca hastaneye gel hemen dedi:CüvCüv: gece boyu bekledim sancım var ama öyle düzenli aralıklı değil bekliyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim hepimizi hayırlısı ile kurtarır inşaallah:Saruboceq: ecrin ime kavuşmama çok az kaldı inşaallah Allah ım isteyen ve kıymetini bilebilicek herkese nasip etsin bu mutluluğu:1hug:
 
allah yardımcın olsun canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah ayy çok heycanlı :) az kaldı bebegini görmeye süper bir duygu olsa gerek benim daha 2 ayım var,:KK43:
 
canım allah yardımcın olsun. saglıkla al bebegini kucagına inşallah. sanırım sen normal dogum yapacaksın. benim de 14 gun var sezeryan olacak. darısı hepimizin bşına.
 
inşallah sağ salim doğumun olur canım.Bol bol bua et emi.Allah yar ve yardımcın olsuun
 
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım ( hepimizin )

benimde son gün için 30 agustos demişti doktor geçtiğim hafta çarşamba günü kontrole gittiğimde çatı muaynesi yaptı ve neredeyse 4 cm açılmam varmış banada heran doğum başlayabilir dedi üzerinden 1 hafta geçti ne sancı başladı ne suyum filan geldi öylece bekliyoruz yarın tekrar kontrole gidicem hemen hemen aynı durumdayız canım
 
hayırlı haberlerlerle gelirsin inşallah.. dualarımız senle canım :)
 
Allah bir avazda kurtarsın canım inş.

Bende bugün doktora gittim, 2 gündür düzenli olmayan sancılarım da vardı, çatı muayenesi de yapalım yine dedi dr.um, malesef hiç açılma yokmuş :KK43:(

2 eylül son, eğer o zamana kadar açılmam olmazsa sezeryana alacakmış :KK43:((

ben hiç istemiyorum sezeryan, bu 1 hafta içinde doğan inşallah minik meleğim
 
hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yapar ve bebeğini alırsın inşallah kucağına canım..
cümlemiz için hayırlısı inşallah..
 
Allah kolay kurtarsın, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah...
 
Allah yardimcin olsun hayirla saglikla kolaylikla dogum yapip kucagina alirsin insallah...Bendede 3 santim aciklik var sancilarda var ama baslangiç yok sezen gibi.....Yarin benimde randevum var hayirlisi artik...Hepimiz gun degil artik saat sayiyoruz herhalde...:emir_bebek: :emir_bebek:
 
arkadaslar benimde son tarihim 3 eylül ama benim ikinci bebeğim olduğu için çatı muaynesi yapmadı ilk kızımı normal doğurmuştum ALLAH hepimizi kurtarsın bu mübarek ayda inşlh.arkadasım senide rabbim bir nefeste kurtarsın.
 
inşallah kolaylıkla bir doğum yaparsın.şu mübarek günlerde doğum yapacaksın ne güzel.hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah. hepimizinki de tabi:Saruboceq::emir_bebek:
 
sağlıkla kucağına alsın inşallah herkes,hiç korkmayın kızlar,hep pozitif olun ve güzel şeyler düşünün:CüvCüv:
 
allah yardımcın olsun canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah ayy çok heycanlı :) az kaldı bebegini görmeye süper bir duygu olsa gerek benim daha 2 ayım var,:KK43:

sağol canımm evet acaip heyecan verici bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın sağlıklıca bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin 2 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer a.s.:1hug:
 
X