• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişimin kalp atışlarını gördüm:)))

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
Kızlar çarşamba günü ilk ultrasyon muayneme gittim o anı Allahım isteyen herkese yaşatır inşallah çok heyecanlandım bebişimin boyu daha 1 cm ve tıkır tıkır kalbi atıyor çok mutluyum dilerim herkes bu duyguyu yaşar amiiinnnnnn :CüvCüv: :emir_bebek:

Kızlar çarşamba günü ilk ultrasyon muayneme gittim o anı Allahım isteyen herkese yaşatır inşallah çok heyecanlandım bebişimin boyu daha 1 cm ve tıkır tıkır kalbi atıyor çok mutluyum dilerim herkes bu duyguyu yaşar amiiinnnnnn :CüvCüv: :emir_bebek:

Ayyyyy ne güzel bir duygu ALLAH sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım

çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.birşey sormak istiyorum.tüp bebekte sonucu öğrendikten kaç gün sonra kalp atışını duydunuz.

Ne kadar zaman sonra duydun cnm kalp atışlarını bende cuma günü gidicem ama duyarmıyım bilmiyorum inşallah allah tamamına erdirir

canım çok güzel bi haber allahım tamamını erdırsın sağlıkkı hamılelık yaşa ınşallah arkadaşım bu arada kaçıncı gununde gördün

tebrikler Allah tamamına erdirsin kızlar gibi bende bu sorunun cevabıı bekliyorum :) tahlilden ne kadar sonra duydun kalp atışını?

dünyanın en güzel sesini duymuşsun ne güzel allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda
nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

bende cevap veriyorum :) ilk 12.gün beta hcg testinden sonra 21 gün daha sayıyorsunuz yaklaşık 5 haftalıkkken doktora gidip alt taraftan ultrasyonla bebişinizi kesesini tıkır tıkır atan kalbini görüyorsunuz:)4 martta yine gidicem ultrasyona sizlerdende güzel haberler bekliyorum çok teşekkür ederim arkadaşlar

Derya tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsin.
Bu arada aynen deryanın dediği gibi 12. gün testinden 3 hafta sonra muayene çağırıyorlar ve o zaman kalp atışları çıkıyor.

canım çok sevindim rabbim bizede yaşatsın ay heycan bastı içimi ben daha keseyi bile görmedim gün sayıyorum 4 martta görcem inşallah kesesini meleğimin

Canım gözün aydın çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat versin içimden erkek olduğunu düşündüm bakalım cinsiyeti ne olucak

Back
X