Bebişlerde uyku düzeni

Nahidee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
14
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak bebeğinizi kendi kendine uyutmayı nasıl başardınız benimki emerek uyuyor hep
gece saat başı kalkıyor. okuduğum bir yazıda nasıl uyuyorsa gece uyandığında da onu istermiş. bebeğimi kendi kendine uyumaya nasıl alıştırırım. Bu arada oğluşum 6 aylık...:emir_bebek:

benim bebegim 4 aylık kendi kendine uyuyor karnını doyuyorum altını temizliyorum biraz hareket yaptırıyorum sonra yatagına koyup ışıkları kapatıyorum kendi kendine uyuyor gece uyandığında ışığı açmadan emdiriyorum tekrar yatırıyorum
ben ilk yanımda alıştırdım yanıma alıyordum elini tutuyordum ama ona bakmıyordum uyumuş gibi gözlerimi kapatıyordum kafasını sağ sol yaparak uyurdu yerine koyardım 1 hafta bu şekilde yaptım sonra alıştı benimkisi böyle alıştı tabi emziksiz asla uyumaz bebeğin emzik kullanıyormu

bebek nasıl alışırsa öyle büyüyor.

ben oğlumu yatağına yatırırdım uyurdu.

hiç sallamadım, böyle bir hataya düşmedim sakın sallama..

beşiğine giydiğim (ama yıkamadığım) atletimi koymuştum, anne kokusunu alsın diye, sen de deneyebilirsin.

Merhabalar benim kızım 7 aylık bundan önce yatır kaldır yöntemi denemiştim baya başarılı olmuştu son zamanlarda yatağına koyuyordum ve hemen uyuyordu 3 hafta fizik tedaviye gittim o arada annem baktı bebeğime ve bütün düzen alt üst oldu annem de benim gibi uyuttu ama şimdi yarım saat ağlıyor da sonra uyuyor ancak parçalıyor resmen kendini iyi uykular tatlı rüyalar diye bir kitap varmış yazarı Kim West isimli bir kadın okuyan var mı acaba ?

merhaba, bebeklerin uyku düzeni değişebiliyor. benim ki gece emzilip uyutuyordum sonea yatağında bi iki defa uyanıyordu. mart ayında nişan in sehir dışındaydık uykusu bozuldu hiç düzelmedi hala kendi kendine uyuyamıyor. ek gıdaya gectiğim için ben beşikte yatır kendi kendine uyusun tekniğini debeyeceğim. saygılar

Back
X