• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beceremiyor muyum ??

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
İlşki üzerine ucu acık bir konu ,bir konu üzerinde sorum yok birçok konu üzerinde derdim var ..

İlla strateji mi yapmak lazım neden sevgili olmak için güven sevgi yeterli değil ???

İlla her aradığında hemen açmamak?

Biraz gizem barındırmak ..

Çok sevip anne gibi peşinde koşturmamsk..

Mı Laz'ım??

Gerçekten her gün aramasını beklemek hata mı ?

Peşinden koşturmak ulaşılmazı mı oynamak lazım..

Gerçekten bu defaki ilişkimde strateji yapıcam demek ki saf sevgi ve herseyini ortaya dökmek yetmiyor ..

Safım ben safım..beceremiyorum akıllı kadın olmak lazım bu manada..

Tecrübeliler tecrübesizlere öğretsin vesselam

Dogru kisiyi bulmakta var bunlarin arasinda.
Sevmeyen aramaz sormaz. Sizin duygularinizi ona anlatmanizi dir dir etmek olarak gorur. Sevene zor gelmez, seven zaten icinden geldigi icin yapar.

Bir de tabi cok ta gercekten kendini kaptirmamak gerekiyor. Biraz agirdan alacaksin. Aramasini, sormasini tabii ki bekleyeceksin.

Ben iliski uzmani gibi yaziyorum burda :D Herkesin iliskisinin sartlari kosullari farkli tabi. :))

13 yıldır aynı insanlayım... Hiç strateji yapabilen biri değilim, içimde de tutamam zaten. İçimde ne varsa dilimde.. İstediğimde öptüm, istediğimde aradım, bi şeyine kızdığımda oyun yapmadan sordum ne bilim hiç öyle dalaveralarım olmadı. Karşımdaki insan beni buna mecbur bıraksaydı olmazdı zaten.Şu an o kişiyle evliyim ve kendi açımdan hiç maskelerim, oyunlarım yok ve onunda yok. Sanırım düzgün insanı bulmak önemli, erkek-kadın ayırt etmeden. Çok mu kusursuz ilişkim? Yooo, burdan köye yol olur kavgalar, tartışmalar ama dürüst olduktan sonra aşılıyo her şey bence.

Herkes dengi biriyle
Her sevgilisi olan mutlu bir birlikteliği olan sonuçta strateji yapmaz emin olun sizi saf ve doğal olduğunuz için sevecek insan vardır mutlaka ama iş onu bulmakta:KK66:

evlenip mutlu olurken çocuk torun torba sahibi olup hep aile olurken ;benim yalnız olarak yaşlanacak; yalnız ölecek ;böyle bir aile mutluluğunu tadamayacak olmam haksızlık ama neyysse.

Kendini güvende hissetmiyorsan , yanlış yerdesindir.
Strateji yapmak fln kendin çalıp kendin oynamak gibi geldi bana. Niye sen tek başına şekil vermek zorunda olasın ilişkiye? İki taraf da karşılıklı olarak emek veriyorsa , içten gelen duygular söz konusu demektir. Böyle olmuyorsa yolla gitsin.

Evet kimisi kendini kabul edecek biri buluyor ama heekese nasib olmıyor bu.Aynen melisagun biraz gizem lazım bazılarına.Yelkenleri suya indirmeyeceksin bazılarına belki de herkese.Herkes kaldıramaz düzgün sevilmeyi.

Şimdiye kadar hiçbir iliskimde taktik strateji uygulamadim. Hayat kısa, biri beni sevecek diye kendimden ödün veremem. Mutluyum çok şükür şu anki iliskimde. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum.

Herkes dengi biriyle evlenip mutlu olurken çocuk torun torba sahibi olup hep aile olurken ;benim yalnız olarak yaşlanacak; yalnız ölecek ;böyle bir aile mutluluğunu tadamayacak olmam haksızlık ama neyysse.
Neden öyle olsun sizinde kısmetiniz vardir elbet bir yerde açıkçası tam olarak neden böyle söylediğinizi anlayamadım

Neden öyle olsun sizinde kısmetiniz vardir elbet bir yerde açıkçası tam olarak neden böyle söylediğinizi anlayamadım
Yaşım 39.Kolay içim ısınmaz.Kendim gibi yaşını göstermeyen istiyorum o da mümkün olmuyor.İçim akmıyor elimde değil.Bana da biraz uygun gelecek çoğu şeyi yaşam tarzı , ailesi.Maaş mezuniyet bile önemli depil.Sonra o da beni samimice masumca sevecek.Zaten aday olmuyor pek.

Yaşım 39.Kolay içim ısınmaz.Kendim gibi yaşını göstermeyen istiyorum o da mümkün olmuyor.İçim akmıyor elimde değil.Bana da biraz uygun gelecek çoğu şeyi yaşam tarzı , ailesi.Maaş mezuniyet bile önemli depil.Sonra o da beni samimice masumca sevecek.Zaten aday olmuyor pek.

Kız yalnız değilsin bende varım bende varım :KK31:yaşım 31 bende evlenemem gibi :KK25:

Kız yalnız değilsin bende varım bende varım :KK31:yaşım 31 bende evlenemem gibi :KK25:
Herkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Hadi şimdi yaşım sorun ;30 yaşında gencecik boşandım ben.Genç güzel hanımdım.Sevebilecek iyi bir eş olabilecek durumdaydım.
Çok zoruma gidiyor.Benim neyim eksik bunun için.

Back
X