- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende onu arıyorum bulamadım bir türlü.Ekim ayı kutumu aldım.kasım ayı kutusu aciklandi mi?
Benim Eylül kutum gelmedi daha da talep etmedimdenebunu.com a ben de üye olmuştum güya şubat kutum gelecekti gayet de gelmedi.mail atmışlardı şubat kutunuz kargoya verildi diye daha sonra da şubat kutunuz teslim edildi diye mail attılar. eee kutu nerede yok puff. bence hiç uğraşmaya değmez
Aldim ben o sampuandan o sisede cok memnun kaldim hatta ama sonra kendim ucretli aldim cok yagli his birakti suan kullanmiyorum bi kosede duruyorDuan ekim kutusunu kaciranlara orjinal boy sampuan yolluyolar. Girip talep etmeniz gerek. Mail gelmiyor.
Aldim ben o sampuandan o sisede cok memnun kaldim hatta ama sonra kendim ucretli aldim cok yagli his birakti suan kullanmiyorum bi kosede duruyor
Elidor bana kakao yagli geldi dedim ya basta cok begendim o sise bitti yenisine ihtiyac duydum hatta ama ikinci sise cok yag birakiyor gibi geldi.Elidor mu? Bana hindistan cevizli geldi cok begendim. Ama henuz bitmedi kendim almadim.
Elidor bana kakao yagli geldi dedim ya basta cok begendim o sise bitti yenisine ihtiyac duydum hatta ama ikinci sise cok yag birakiyor gibi geldi.
En kutuyada uye oldum bakalim cikacakmi :)Allah Allah. Ben kendim alir miyim bilmiyorum ama alirsam dikkat edicem bakalim.
ben 1 aydır oradayım neredeyse sorular var onları cvpladım instagramdan da bekıyorum henuz bir kutu paylaşımı olmadı. beklemedeyim:)En kutuyada uye oldum bakalim cikacakmi :)
En kutuyada uye oldum bakalim cikacakmi :)
yeni çıkmış sanırım youtuber paylaşımında gördüm bendeOnu hic duymadim ben :)
Bence sadece YouTuber lara gönderiyor gibi satış tanıtım yapılıyor bende bir yıldır üyeydim İlk aylar bekledim Yokburadan okuduklarımdan yola çıkarak 1,5 ay önce denebunu.com a üye oldum. instagramdan da takip ediyorum. henüz bir gelişme yok. gönderim yapacakları zaman maille bilgi veriyorlarmış. ben de merakla bekliyorum :)
yok ben dört kez kutuyu yakaladım geldi ve youtuber değilim :)Bence sadece YouTuber lara gönderiyor gibi satış tanıtım yapılıyor bende bir yıldır üyeydim İlk aylar bekledim Yok
Ne güzel ben hiç gelmeyince öyle düşündümyok ben dört kez kutuyu yakaladım geldi ve youtuber değilim :)