bedduam tuttu

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
evlenme hazırlığı yaptığımız sırada beni aldatan-buyuk ihtimalle- erkek arkadaşımın arkasından cok beddu ettim. burada herkes benim üstüme geldi. ondan sonra ben hak verdim size ve bedduaları kestim ve tövbe ettim. ama rabbim yine adaletini gösterdi ve ONLARI MUTLU ETMEDİ.

cok içim yandı ve tutamamıştım kendimi. ne yapsam bilmiyorum. hüzünle sevinç arasında gidip geliyorum. rabbimkimseye yaşatmasın cok zor bir imtihandı bu

beni aldattığı kızla nişanını ve düğününü görmeyeceğim için seviniyorum en cok. buna nasıl dayanırdım bilmiyorum

Hı ayrıldılar yani. Sen pişman olup tövbe etmişsin. Beddua iyi bişey değil canım, allah o insanla ilgili çok daha doğru kararı verecek olan mercidir. Sen beddua ederek ancak kendine ediyorsun zaten. Şimdi de sevinme onların sıkıntısına. Kendin için sevin evlilikte aldatılmadığın için sevin, karşına çok daha doğru adamın çıkma ihtimaline sevin, aldatıldığından bihaber onunla devam edip aptal yerine konmadığına sevin...

Baskalarinin hayati sizin dua ve beddualarinizla mi yuruyor saniyorsunuz? Ayrilmak cok ekstrem bir durum degil, herkes ayriliyor. Tesadüf olmus. Bundan kendinize pay cikarmaniz biraz da ego tatmini bana kalirsa. Bosverin elalemi. Ayrilmissiniz, bitmis gitmis.

Baskalarinin hayati sizin dua ve beddualarinizla mi yuruyor saniyorsunuz? Ayrilmak cok ekstrem bir durum degil, herkes ayriliyor. Tesadüf olmus. Bundan kendinize pay cikarmaniz biraz da ego tatmini bana kalirsa. Bosverin elalemi. Ayrilmissiniz, bitmis gitmis.

bunu söylemek ne kadar kolay yasamadığınız için. bişey demiyorum size. elbette rabbim olanları görüyor duyuyor biliyor. ben bedduamı geri aldım ama sadece sunu demiştim. Allah ım eger sadece beni aldattıysa mutlu olamasın ama aldatmadıysa -ki bu cok ufak bi ihtimal, ıyımser bir bakış acısı- o zaman işte mutlu olsun o kişiyle dedim.

X