Selam hanımlar size bi kac gun once arkadaşımi anlatmistim. Bekar. Hic tasvip etmedigim biriyle birlikte. Neyse,bu anlatacaklarımi o kadar dert ettim ki size anlatmam lazim. Simdi dun arkadasim beni aradı ve moralinin cok bozuk olduğunu gorusmek istedigini soyledi. Sabah 7 de okula gitmiş evden çıkıp ben de 8 gibi yanına gittim. Agladi. Senden baska kimseye anlatamam dedi.sevgilisiyle cinsel seyler yasamislar ama birliktelik olmamis. Çocuk boşalmış ama arkadasimin uzerinde kiyafetleri vs varmış. Sonra cocuk arkadasimi tatmin etmis ( iğrenç geldi bana ama..) ve arkadasimla surtunme yoluyla tatmin etmis. Bu yüzden kiz supheleniyor bana mezi yani zevk suyu bulasmis midir kıyafetimden gecer mi 30unda adet oldum napicam daha 2 hafta var kafayi yerim diye. Ben de bilemedim ertesi gun hapi al dedim ama onun icin de zaman geçmiş. Artik adeti bekleyeceksin dedim... Biraz nutuk cektim sonra. Bu cocuk sana yar degil anla artik dedim. Simdi sizlere sorum su cogunuz evlisiniz ben daha 20 yaşındayım ve bekarim en azindan bir cogunuz deneyimisiniz.arkadasimi eleştirmenizden cok bu hamilelik olasiligina bi cevap vermenizi istiyorum
Bir de bebek olursa kız icin tam bir fiyasko olur...
Tesekkur ederim hayırlı cumalar hepinize :)