• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar erkek cocuklu kadin evliliği?

Emınım, ilk ese bıraktığı cocuk kendi yanındaki cocuktan daha mutludur.
Yanındakine elin adamı ceza veriyor.

İnsallah senin dedıgının aksine, okur cabalar calısır, kendı ayakları uzerinde duran gururlu guzel bır kadın olur ve annesı gibi adamlara yaslanmadan yaşamayı bilir kızı.

Hayat boyle, senın yanarak aradıgını baskası of diye karsılar.
Ne dıyelım ki.
Bır Cocugum olsaydı ona cok guzel bakacagımdan emindim ama olmadı. Boyle ana baba elinde ziyan olan cocuklara buyuzden cok uzuluyorum.
Yanlıs ellerde ziyan olmazlar ınsallah.
Yorumlarinizi takip ediyorum. Bence de çocuğunuz olsaydı çok güçlü bir annesi olurdu..Olmadiysa vardir bir hayır... Zamanı gelmemistir. Umarım değerinizi bilecek biri girer hayatıniza.. Zamanı gelir ve anne de olursunuz.. Hayat bu.. Ne getireceği belli olmaz 💐

Emınım, ilk ese bıraktığı cocuk kendi yanındaki cocuktan daha mutludur.
Yanındakine elin adamı ceza veriyor.

İnsallah senin dedıgının aksine, okur cabalar calısır, kendı ayakları uzerinde duran gururlu guzel bır kadın olur ve annesı gibi adamlara yaslanmadan yaşamayı bilir kızı.

Hayat boyle, senın yanarak aradıgını baskası of diye karsılar.
Ne dıyelım ki.
Bır Cocugum olsaydı ona cok guzel bakacagımdan emindim ama olmadı. Boyle ana baba elinde ziyan olan cocuklara buyuzden cok uzuluyorum.
Yanlıs ellerde ziyan olmazlar ınsallah.
Yorumlarinizi takip ediyorum. Bence de çocuğunuz olsaydı çok güçlü bir annesi olurdu..Olmadiysa vardir bir hayır... Zamanı gelmemistir. Umarım değerinizi bilecek biri girer hayatıniza.. Zamanı gelir ve anne de olursunuz.. Hayat bu.. Ne getireceği belli olmaz 💐

Aranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Bu konuda örneklere bakmayın. Çocuk önemli, icgudulerinizi dinleyin. Çocuğunuza iyi bir baba olurmu olmaz mı? Ana kuzusu mu değilmi? İyice değerlendirin. Olumlu düşünüyorsanız neden olmasın?

Bu konuda örneklere bakmayın. Çocuk önemli, icgudulerinizi dinleyin. Çocuğunuza iyi bir baba olurmu olmaz mı? Ana kuzusu mu değilmi? İyice değerlendirin. Olumlu düşünüyorsanız neden olmasın?
Oncelıkle cok tesekkur ederım♥️ amin♥️
Konu sahıbı bir sene once falan Bosanmıs, ıkı Kucuk cocugu var.
Bence evlilik dusunmek ıcın acele ediyor. Fikrim konusuyla ilgili biraz degıstı buyuzden.

Aranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Benim bi arkadaşım var ama gizli evlendiler sonradan ailesi kabul etti çocuğun..çocuklardan yana da sıkıntı yaşandı başta şu an oturttular gibi..Demem o ki uğraşılmaz

Oncelıkle cok tesekkur ederım♥ amin♥
Konu sahıbı bir sene once falan Bosanmıs, ıkı Kucuk cocugu var.
Bence evlilik dusunmek ıcın acele ediyor. Fikrim konusuyla ilgili biraz degıstı buyuzden.
Amin. 💞💞 konularını bilmiyorum. Haklısınız boşanmadan sonra 1 yıl geçmesi yeniden evlilik kararı için erken. Çocuk ta olduğundan konu sahibinin adayı iyice tanıması gerekiyor

Bence sıkıntı ne gerek var. Benim de kızım var Allah göstermesin ama boşansam sanırım kızım hayatını kurana kadar başka bir adamı evime sokmazdım. Sevgili olmak vs olur da evlilik çocuk varsa çok çok ince elenip sık dokunmalı kanımca. Ayrıca kişisel olarak çocuklu insanların çocuksuz insanlarla evlenmesini çok doğru bulmuyorum açıkçası

Kimseye güven olmayan bi dönemde yaşıyoruz büyük konuşmak istemem ama çocuklarım büyüyene kadar evlenmeyi düşünmezdim gibi geliyor bana. Tabi bu doğru olan değil öyle de ömür geçiyor ama o güveni almadan olmaz. Acele etmeyin derim ben

Kuzenim bosandi bir yil once,12 yasinda bir kizi var kendisi 43 yasinda. 55 yasinda bir adamla evlenecekler,simdilik adam babalik yapiyor kuzenimin kizina,gayet mutlu gorunuyorlar ki bence de olabilir neden olmasin?

Çok çok hassas davranılmalı bu konuda.
Bekarı, boşanmışı,çocuklusu yok bunun bence.
Geçen aylarda bir konu vardı burada, iki tarafın da ilk evlilikten birer çocukları vardı şimdi de birbirleriyle evlenmişler ama adam konu sahibinin kızına kötü davranıyordu.Evlenmeden önce de biliyordu kızı, kabul ederek evlendi oysa ki. Kadın da konu açmış buraya ne yapmalıyım diye.
E hani şartlar eşit olunca empati yapılırdı? Hani eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlardı?
Ben bunun tamamen insanlık ve vicdan meselesi olduğunu düşünüyorum. Allah vicdan sahipleriyle karşılaştırsın kesinlikle.

Son düzenleme:
Benim etrafımda böyle bir evlilik oldu. Evlenirken ilk eşinden olan çocuğu kabullenen 2. koca, evlendikten sonra istemedi, burnundan getirdi hem kadının hem çocuğun. Çocuktan sebep ayrıldılar..

Kusura bakmayın kızlar cevap yazamadım netim olmadığı için. Toplu cevap olsun .
Öncelikle hemen evlilik vs düşünmüyorum orayı yanlış anlatmisim. Evlilik niyetiyle birbirimizi tanımaya çalışıyoruz fakat en az 2 sene evlilik istemiyoruz yavaş yavaş olsun istiyoruz herşey evet o bekar ama onun da çok sancılı bir ilişkisi olmuş güven problemi yaşamış benden beter korkuyor aslında ve tek istediği mutlu olmak. Çocuklarla tanıştı bu arada ilgi alakası oldukça iyiydi üstelik kucağından indirmedi zaten çocukları aşırı seviyor. Ama benim kafamda tek takıntı ailesi vs. Ailesine de hiç düşkün değil ne zaman başım sıkışsa dakikalar sonra yanimda alır soluğu . Çocugum hastalandı babaları bir kez sormaz aramaz ama bu kişi geldi hastaneye götürdü ilgilendi daha bunun gibi bir çok şey yaşadık . Ama evlenince pişman olmasından da korkmuyor değilim .. durum bu yani özetle.

Benim iki tane var ikisininde ailesi karsi cikti ama ikiside evlendi ikiside mutlu bazen cocuk kaynakli sorunlar cikiyor ama biraz yapici olmak lazim her insanin karakteri farklidir tabii bu durumu iyice konusun tartisin sonra sikinti olmasin aranizda

Elbette vardır
Bazısı çok iyi anlaşır merhametlidir kimisi de istemez kimisi ister ailesi istemez.
Bu tamamen kişiye kişinin sevgisine hayat görüşüne bağlı.
Bizim toplumda pek hoş karşılanmaz erkek istese annesi istemez vs
Siz kafanıza kalbinize denk birini bulursanız o sizi ve çocuğunuzu severse çokta mutlu olursunuz.

Herkesin mutlu olması sizin de mutlu olacağınız anlamına gelmez. 636272 kişi mutlu olur ama siz mutsuz olursunuz. Bu değişken bir durum

Back
X