bekar evi yardım

bardakkulpu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
845
442
323
Kahramanmaraş
taynim çıktı arkadaşlar.. bekar evim olucak sonunda :) yalnz internetten kampanyalı mobilyalar bakınıyorum, bildiğiniz çok ucuz moblyalar ya da bildiğiniz kampanyalar varsa yardımcı olur musunuz ?? :26:

tayininizin çıktığı ile göre arama yapabilieceğiniz sa...diye bir site var tek tek ve toplu ev eşyaları satıyorlar:)

eşyalı bi ev bence daha iyi ben bursada yasıyorum veteriner bi arkadasım var istanbuldan buraya geldi apart tuttu eşyaalı 2+1 550 liraya bana daha mantıklı geliyor

moda lıfe a bakıcam tşkler.. peki ecrn hanım sa... ne tam anlamadım güzel aradğm gbi bi şey galiba:26: apat da mantklı evet ama ucuz olmalı araba aalmştım kredi ödüyorum şu an :93:

moda lıfe a bakıcam tşkler.. peki ecrn hanım sa... ne tam anlamadım güzel aradğm gbi bi şey galiba:26: apat da mantklı evet ama ucuz olmalı araba aalmştım kredi ödüyorum şu an :93:
merhaba tarihin tozlu raflarından çıkıp geldim :) bişey sorabilir miyim o dönem naptınız şimdilerde bende bekar evine çıkacağımda nasıl olur eiya işi karar veremedim siz neler yaptınız

Ayyy cnm geçmişi hatrlattinn bana güzel oldu )))) o dönem gdip yeni esya almadim iknci elden aldim orda gderken de cok ufak bi fyata iknci elciye tekrr verdim ztn nasip bi yil kaldim orda ve evlenip ankaraya geldim
Ama şu var sehir deistrmeycek ilersi icin baza yatak tarzi esyalar kullanilabiliyor güzel bi misafr odasi yapiosun bekar esylarini kullanan arkdslarim var yatak baza ufak bi dolap seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…