bekir sivri mi? tamer köse mi?

fibonacci_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
52
12
halen karar veremedim, çok doktorla görüştüm ama fiyatlar çok yüksek geldi bekir sivrinin yaptığı burunlar güzel ama tamer köse baya uygun ameliyat yapıyor sanırım onun fotoğraflarını hiç görmedim sizce hangi doktora olmalıyım, tamer Bey'e ameliyat olanlar resimleri paylaşabilir mi?

bekir sivri nin fiyatları yüksek mi geldi size peki? aslında piyasanın altında yapıyor yani ünlü doktorlara göre ama bence daha uygun araştırmaya girerseniz biraz şansa bırakmak gibi geliyor bana... tabi ki bu iş paraya da bakmnıyor ama...ben bekir sivri ile görüştüm eylül 19 günümü aldım.. bi görüşün derim yüzyüze.. tamer köse hakkında bilgim yok ne yazık ki..

evet aslında evlenme arifesinde olduğum için çok para vermek istemiyorum tamer köse hakkında olumlu yorumlar var bende 18 eylül gibi düşüyodum:)

Fotoğraf görmeden ameliyat kararı almayın kötü sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Uygun diye de okuduğunuz ilk isim için ha tamam bu benim doktorum olacak demeyin, gidin görüşün içinize sinerse tarih alın.

Fotoğraf görmeden ameliyat kararı almayın kötü sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Uygun diye de okuduğunuz ilk isim için ha tamam bu benim doktorum olacak demeyin, gidin görüşün içinize sinerse tarih alın.

fotoğraf yani tasarım yapmak hiç zor değil,(Hergün 100 kere fotoşop ile oynuıyorum) doktorların bunlara birebir uygun yapmadığını da biliyoruz. ben ünlü doktorlar ile de görüştüm, bana tasarladıkları burunları hiç beğenmedim. zaten birebir aynısı olmaz dediler. o fotoğraf olayı işin vitrini. annem ve ablam bundan 20 sene önce sadece 'güzel burun' isteyerek gidip yaptırdılar fotoşop felan yoktu. sonuçlar harika, tabi ki o zaman Ajda Pekkan'In doktoruna gittiler. duayendi. demem o ki her fotoşop yapan harika, yapmayan tu kaka değil. Bekir Bey in yaklaşımı ise çok farklı 2 kere görüşme yapıyor ameliyat öncesi. bu ikinci görüşmemizde bana beğenmediğin ve beğendiğin burun fotoları getir sana olur mu tartışalım neyi istiyorsun neyi istemiyorsun bileyim diyor. ben de mutlak tatmin bekleyen, kolay ikna olan biri değilimdir. ama Bekir Beyle görüşmemde hoşuma giden uzunca bir görüşme olmasına rağmen ikna etmeye çalışmadı, kendini, işini, yaptığı işleri öncesi/Sonrası bi ton burun gösterdi. onları görünce el becerisini anlıyorsunuz zaten.

evet aslında evlenme arifesinde olduğum için çok para vermek istemiyorum tamer köse hakkında olumlu yorumlar var bende 18 eylül gibi düşüyodum:)

bende Tamer köseyi çok düşünmüştüm fiyatı uygun diye. yorumları olumlu ama herkesin beğenisi farklı tabi. ben yaptığı bir kaç burunu gördüm beğenmedim açıkçası. tamam çok sıcak kanlı yapacağı şeyleri detaylı anlatıyor falan ama el becerisi farklı birşey bence. ya da bana uygun değildi diyelim :) Ayrıca 13-15 bin liraya pc den tasarlayanlar ve hatta heykelini yapan doktorlar var. ve onlara ameliyat olup beğenmeyenler de var :) beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım bence. içinize hangisi siniyorsa ona yaptırın

bekir sivri nin fiyatları yüksek mi geldi size peki? aslında piyasanın altında yapıyor yani ünlü doktorlara göre ama bence daha uygun araştırmaya girerseniz biraz şansa bırakmak gibi geliyor bana... tabi ki bu iş paraya da bakmnıyor ama...ben bekir sivri ile görüştüm eylül 19 günümü aldım.. bi görüşün derim yüzyüze.. tamer köse hakkında bilgim yok ne yazık ki..
Başlığı açan arkadaş için söylemiştim onu :) Ama yine de yazdıklarımın arkasındayım bir çizim ya da ameliyat olmuş hastaların fotoğraflarını görmek daha sağlıklı özellikle de photoshop kullanmayanlar için iyidir.

X