BEKLEMEK ÇOK ZOR

Ceylan8890

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
136
19
MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI.

1 YILDIR İSTİYORUM ANNE OLMAYI HER AY SABIRSIZLIKLA GEÇİYOR.
BU GÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU. ŞU ANA KADAR OLMADIM NORMALDE ÖĞLEN SAATLERİNDE HEP OLURDUM ÇOK DAKİKTİR ÇÜNKİ KENDİSİ.

HAMİLELİK BELİRTİLERİNİ OKUYORUM SÜREKLİ SİTEDEN BENDE BİR BELİRTİ YOK.
UFAK TEFEK KASIK SANCISI VE AŞIRI İŞTAHIM AÇILDI SÜREKLİ CANIM TATLI İSTİYOR. AMA BUNLAR BENDE ZATEN HER AY HASTA OLMADAN ÖNCE OLUYOR.

İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR. BEBEĞİMİ ÖZLEMLE BEKLİYORUM.

RABBİM İSTEYEN HERKESE BEKLETMEDEN KAVUŞTURSUN İNŞALLAH..

MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI.

1 YILDIR İSTİYORUM ANNE OLMAYI HER AY SABIRSIZLIKLA GEÇİYOR.
BU GÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU. ŞU ANA KADAR OLMADIM NORMALDE ÖĞLEN SAATLERİNDE HEP OLURDUM ÇOK DAKİKTİR ÇÜNKİ KENDİSİ.

HAMİLELİK BELİRTİLERİNİ OKUYORUM SÜREKLİ SİTEDEN BENDE BİR BELİRTİ YOK.
UFAK TEFEK KASIK SANCISI VE AŞIRI İŞTAHIM AÇILDI SÜREKLİ CANIM TATLI İSTİYOR. AMA BUNLAR BENDE ZATEN HER AY HASTA OLMADAN ÖNCE OLUYOR.

İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR. BEBEĞİMİ ÖZLEMLE BEKLİYORUM.

RABBİM İSTEYEN HERKESE BEKLETMEDEN KAVUŞTURSUN İNŞALLAH..
Ee canım hamilemisin?? ^_^

Ee canım hamilemisin?? ^_^

DÜN AKŞAM İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN TESTLERDEN DEĞİLDİ.NEGATİF ÇIKTI.
AMA HALA HASTA OLMADIM İÇİMDE BİR UMUT VAR BİLMİYORUM.DEMİN KAN TETİ VERDİM SONUCU BEKLİYORUMM.. ÇOK HEYECANLIYIMM KANDA BELLİ OLUR KESİN. NORMAL DE DE HASTALIĞIM HİÇ GECİKMEZ. ÇOK MERAKLIYIMM DAKİKALAR GEÇMEK BİLMİYOR. SAAT 1 DE SONUCU ALACAĞIM.
DUA EDİNN KIZLARR.

DÜN AKŞAM İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN TESTLERDEN DEĞİLDİ.NEGATİF ÇIKTI.
AMA HALA HASTA OLMADIM İÇİMDE BİR UMUT VAR BİLMİYORUM.DEMİN KAN TETİ VERDİM SONUCU BEKLİYORUMM.. ÇOK HEYECANLIYIMM KANDA BELLİ OLUR KESİN. NORMAL DE DE HASTALIĞIM HİÇ GECİKMEZ. ÇOK MERAKLIYIMM DAKİKALAR GEÇMEK BİLMİYOR. SAAT 1 DE SONUCU ALACAĞIM.
DUA EDİNN KIZLARR.
Cnm dualarım seninle inş hamişsindir .. Noldu varmı bi haber????

Cnm dualarım seninle inş hamişsindir .. Noldu varmı bi haber????

Şimdi geldim hastaneden canımm .sonuç maalesef <0,100 çıktı.. ama hala hasta olmadım bekliyorumm bir hafta bekleyeceğim, hastalanmazsam testi tekrarlayacağım bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun..

Şimdi geldim hastaneden canımm .sonuç maalesef <0,100 çıktı.. ama hala hasta olmadım bekliyorumm bir hafta bekleyeceğim, hastalanmazsam testi tekrarlayacağım bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun..
öncelikle inşallah hamişsindir canım
fakat sana şunu söylemek isterim bende senin yaşadıkların gibi bazı beliirtiler yaşadım ve hiç adetim geçikmez iken 6 gün geciktim fakat sonuc bugun hasta oldum çok üzücü heleki belirtileri yaşayıp hamiş olduğunu öğrenememek cok üzücü bu sebepten ötürü kendini herşeye hazırla ki üzme o tatlı canını

öncelikle inşallah hamişsindir canım
fakat sana şunu söylemek isterim bende senin yaşadıkların gibi bazı beliirtiler yaşadım ve hiç adetim geçikmez iken 6 gün geciktim fakat sonuc bugun hasta oldum çok üzücü heleki belirtileri yaşayıp hamiş olduğunu öğrenememek cok üzücü bu sebepten ötürü kendini herşeye hazırla ki üzme o tatlı canını

Evett gerçekten çok zor canımm içim hep umut dolu hep acaba hamileyim diye düşünüyorum.bu gün gecikeli 3. gün. nasıl kafamı dağıtacağım bilmiyorum.testte negatif görmek zaten çok üzdü beni ama hep bir umut besliyorum içimde sürekli araştırıyorum siteden kimi en doğru sonuç adet gecikmesinden bir hafta sonra belli olur diyor kimi adet olmadan bir gün önce bile kanda öğreniliyor deniliyor bende anlamadım bir umut işte , yanlış mı yapıyorum bilmiyorum belki böyle yaparak stres yapıyorum kendime ondan da gecikmiş olabilir.hakkımızda hayırlısı ne zaman ise Rabbım o zaman nasip etsin inşallah..

Benimde istahim cok acikti cnm hamile olduumu ogrenmeden once
günaydın hepinize,ben daha yeniyim ıkıncı çızgıyı daha dun gordum :) emın degılım ama galıba hamıleyım kan testını pazartesı yaptırcam.ama on gundur nerdeyse o kadar cok yemek yıyordum kı 3 kase corba ıcıodum ki ben 1 kaseyi zor içerdim doymak bilmiyorum hep açım:) şimdidie kasıklarım ve belim çok agrıyor.bekleyen herkese Allah hayırlı haberler versin.

Evett gerçekten çok zor canımm içim hep umut dolu hep acaba hamileyim diye düşünüyorum.bu gün gecikeli 3. gün. nasıl kafamı dağıtacağım bilmiyorum.testte negatif görmek zaten çok üzdü beni ama hep bir umut besliyorum içimde sürekli araştırıyorum siteden kimi en doğru sonuç adet gecikmesinden bir hafta sonra belli olur diyor kimi adet olmadan bir gün önce bile kanda öğreniliyor deniliyor bende anlamadım bir umut işte , yanlış mı yapıyorum bilmiyorum belki böyle yaparak stres yapıyorum kendime ondan da gecikmiş olabilir.hakkımızda hayırlısı ne zaman ise Rabbım o zaman nasip etsin inşallah..

bende oncekı aylarda sizin gibiydim bu ay hiç bebek düşüncem yoktu eşimle dogru duzgun ılışkıye bıle gırmemıstık.adetım 5 gun gecıktı dun 5.gunuydu test cızgı cıktı.gercekten dusunmeyı bıraktıgında oluyor galıba hayırlısı olsun ınsallah hepımıze senden de ıyı haberler beklıyorum

Inşallah hamileliğin :) ben de bu ay çok istiyorum Allah inşallah bu ay anneciğim bize de nasip eder :anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::KK39:

canım benimde bugün 2 gün geçti.. test yaptım negatif hamile miyim değil miyim bilmiyorum..
bu belirsizlik çok zor seni çok iyi anlıyorum.. ben kan testi yaptırmadım salı gününe kadar adet olmazsam öyle yaptırcam..çünkü 5. gün daha iyi sonuç alınıyormuş..
inşallah hamileyizdir canım beklediğimize değer..

Benimde 6 gunum var adet olmama. Depresyonlara bagladim artik iyce cokmus durumdayim. 1,5 senedir ugrasiyoruz yok anam tik yok. Etrafimdaki herkes cocuk cocuk lafi ediyor. Kime gitsem, kimi gorsem hamile( allaha sukur. Rabbim kimseyi evlat yokluguyla acisiyla sinamasin),onlar icin gercekten seviniyor ve sukur ediyorum ama bana cocuk yokmu diye sorunca morelim bozluyo! Bu ayda yok oda kesin. Allaha sukur esimle bende problem yok. Bu ay corekotu karisimini yedim. Oda fayda etmedi galiba. Biliyorum sadece rabbim ol derse olcak ama sabrim sanki kalmadi. Icim yaniyo resmen! Kusura bakmayin kizlar valla okadar doldum ki gece gece yazmay ihtiyacini hissetim. Rabbim tez zamanda evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Bu duyguyu tatmak isteyenlerede taddirsin! Hamile arkadaslar lutfen kendinize iyi bakin ve her anin tadini cikartin. Sukur ve duanizi eksik etmeyin. Rabbim sizlere verebilecek en guzel hediyesini vermis.

Arkadaslar merhaba ben rusyadan yazıyorum yeni katıldım aranıza. Ekimde dugunum oldu kasımda hamile oldugumu ogrendim 4 haftalıkken aralık 8 de bebek duştü. O gunden sonra hic adet olmadı. İki gun once test ettim iki çizik çıktı biri solgundu bugun yaptım cizgi bir taneydi. Cumartesi doktora gedecem cok sabırsızlanıyorum. Acaba tekrar hamile kalır mıyım?

hamileligin her aşaması heyecandan insanın dizlerini çözdürüyor hiç bukadar kendime dikkat etmemiştim benim bu ay mucize gibi oldu 26 ocakta spiral cıkarttıgımda kimse hamile kalmazsın dedi adetime 4 gün kala kan testim negatifti adet olacagım gün gene evde test yaptım negatifti ümitlerimi kestim ama adetim gecikmeye başladı 4gün gectikten sonra test aldım bir tam biri silik cıktı o heyecanla kan tahlili yaptırdım tahlil sonucuna bakınca beta hcg 55,81 şimdi bana hamilesin diyor evde yapılan test eger biri tam biri silik cıksa bile hamile şansın yüksek benim aşamalarımda hep negatifti düşün

X