beklemelimiyim neden hsg çekmediler bana ?

zennuse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
15
3
37
arkadaşlar ben 3 senelik evliyim eğiitimdi atanmaydı erteledikde erteledik son bi sene korunmayıı baıraktık omadı doktora gittik ikimizde sorun yok dediler alttan da muayne oldum utrasyondada baktı son bi kadın doktora gitttim SEROPHANE diye bi ilaç kullandım bi ay sonra bıraktım kadın bana kullanma vucudunu bozar dedi ama HSG gerek yok 1 sene dolmadan dedi .ŞİMDİ ACABA TÜPLERİM TIKALIMI diye düşünüp duruyorum lütfen destek olun aynı şeyi yaşayan var m?

mrb bende bir senedir bebek sahibi olmak istiyorum bir sene önce bi düşüğüm oldu bidahada hamile kalamadım . doktora gittik tabi önce pco olduğunu öğrendim ilaç kullanmaya başladım klomen glifor ama yine gebelik oluşmadı . sonra gittik doktora bana hormon tahlili yapmayı gerek görmedi direk rahim filmi çekelim bir iki ayda öyle beleyelim dedi ben istemedim başka bi doktora gittik bana hormon tahlili yaptı ve hem prolaktin yüksekti hemde haşimato olduğumu öğrendim tabi bunlarda tamamen gebeliğe engel. yani demem o ki hormonlar düzenli ise pco yok ise adetlerde sıkıntı yok ise yumurtlama düzenli ise ben o zaman rahim filmi çekmeyi öneririm çünkü ben tecrübe ettim önce hormonlar yumurtlama ama önce bi yumurta takibiyle başlamak en mantıklısı . uzun oldu biraz :eek::eek: